!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (74/302) > >>

option-D:
Ο Γιώργος έμαθε πώς βάζουν βίντεο κι οι mods πήραν φόρα και τα 'στειλαν όλα αδιάβαστα..  :llol:

mx5mk1:
Σκ@τ@ αντιπαράθεση γίνεται.

Αν υπήρχε μεγαλύτερη οικονομική άνεση:
Από την μια ο "παιχνιδιάρης¨ θα είχε τουλάχιστον ένα 350z ή porsce ή Lotus ή... (λέμε τώρα) και από την άλλη ο Λεώ θα είχε κάτι ανάλογο...

spoumi:
H άποψη του καθενός είναι προσωπικό του δικαίωμα.Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω τον λόγο ή την ανάγκη μερικών να συμφωνούν και οι υπόλοιποι με τη γνώμη τους.Άλλοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνίσουν.Αν όλοι είχαμε την ίδια γνώμη θα υπήρχε ένα φόρουμ και όλα τα ποστ θα ήταν της μορφής "+1".
Δεν υπάρχει λόγος "κόντρας".

emilmx:

--- Quote from: mx5mk1 on February 11, 2010, 12:32:39 PM ---Σκ@τ@ αντιπαράθεση γίνεται.

Από την μια ο "παιχνιδιάρης¨ θα είχε τουλάχιστον ένα 350z ή porsce ή Lotus ή... (λέμε τώρα) και από την άλλη ο Λεώ θα είχε κάτι ανάλογο...

--- End quote ---

+1000

leonidas11b:

--- Quote from: mx5mk1 on February 11, 2010, 12:32:39 PM ---Σκ@τ@ αντιπαράθεση γίνεται.

--- End quote ---

RX7fd και το πιστευω ακραδαντα διοτι τρια αμαξια απο την παιδικη μου ηλικια με εχουν γοητευσει τοσο, παντα υπηρχαν οι συγκρισεις οπως ειναι φυσικο με αλλα πιο ακριβα και ο προβληματισμος αλλα δεν αλλαξοπιστησα ποτε.Τωρα αν μπω σε ενα αυτοκινητο που δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα αλλα μου χαρισει ενα μονιμο και τεραστιο χαμογελο....τοτε το συζηταμε.
RX7-MX5 και ο ΚΙΤ για τους δικους του λογους(βεβαια ποτε δεν θα προσπαθουσα να το αποκτισω).  :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version