!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (34/302) > >>

option-D:
Μπα, δεν είδες τίποτα >:-
Το NC μπορεί να κάνει πολύ ωραία πράγματα!

Αγγελία:
Ανταλλάσσεται ΝΒ twilight blue mica μοντέλο 2000 κλπ κλπ με ΝC και διαφορά (υπέρ μου φυσικά)..

:tease:

XrhstosZ:
MOV01059.MPG

δειτε τι κανουν οι σαμιωτες και δεν τους το χα ^^ μαλιστα μου πανε ενας κατεβηκε αθηνα και εχει παρει 5-6 κυπελα.Μ επιασε ενας και να κανεις αυτο και να κανεις εκεινο και γιατι δεν βαζεις τουρμπινα..Κατι ελεγα εγω για μπλοκε και μου λεει που να τρεχεις για μπλοκε εδω ο "ταδε" στο "κολαει" με γραναζια (κατι περιεργα μου λεγανε ,εγω το αμαξι δεν το χαλαω...) Μαλιστα με καλεσε ενας τους τη κυριακη , απανταω εγω Εγω τετοια πραγματα διπλα απο το γκρεμο δεν κανω... φοβαμαι μου λεει σιγα μην κοιτας στον γκρεμο ρε κοιτα απο την αλλη :)

dimsabas:
Οι άνθρωποι είναι τελείως τρελοί... αλλά όχι ωραίοι τρελοί... :zalistika: :zalistika: :zalistika:

option-D:
Καλά, το hachi τα 'σπασε  :yeah:
Καλά κάνουν τα παιδιά ρε! (μέχρι να φύγει κάποιος από κάτω)
Χρήστο, μη μου πεις οτι δεν θα πας την Κυριακή...

Επίσης:
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗ..
Δεν έχουν πει ακόμα οι τελωνιακοί πόσο θα κρατήσει η απεργία αλλά θυμάστε την προηγούμενη φορά τί έγινε με τις βενζίνες.. Σφαγή..

george 1323:

--- Quote from: option-D on February 05, 2010, 09:03:28 AM ---Καλά, το hachi τα 'σπασε  :yeah:
Καλά κάνουν τα παιδιά ρε! (μέχρι να φύγει κάποιος από κάτω)
Χρήστο, μη μου πεις οτι δεν θα πας την Κυριακή...

Επίσης:
ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗ..
Δεν έχουν πει ακόμα οι τελωνιακοί πόσο θα κρατήσει η απεργία αλλά θυμάστε την προηγούμενη φορά τί έγινε με τις βενζίνες.. Σφαγή..

--- End quote ---
Εγω τι να κανω να παρω κ μπετονακι μαζι,γιατι με τα 30 λιτρα που φουλαρω αντε να με βγαλει κανα δυο μερες..... :'( :hilarious:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version