!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
Nα μου φέρεις και ένα στο σπίτι σε παρακαλώ!
racing nick:
--- Quote from: nmwisima on February 04, 2010, 06:00:03 PM ---Kαι όχι μόνο! :clap: :clap: :clap: :clap:
--- End quote ---
κατι ξερει κατι ξερει ο Α. :yeah:
simkoz:
--- Quote from: racing nick on February 04, 2010, 09:18:53 PM ---
--- Quote from: nmwisima on February 04, 2010, 06:00:03 PM ---Kαι όχι μόνο! :clap: :clap: :clap: :clap:
--- End quote ---
κατι ξερει κατι ξερει ο Α. :yeah:
--- End quote ---
Άντε να δούμε και εμείς αυτό που ξέρετε εσείς.
Α, Νικ την Δευτέρα για να δοκιμάσεις το καινούργιο σου μπουλονόκλειδο σε αφήνω να μου αλλάζεις λάστιχα αν θες. :yeah:
simkoz:
--- Quote from: nmwisima on February 04, 2010, 10:00:47 PM ---Με την ίδια τιμή για να πάρεις ένα Νάρντι, μπορείς να ντύσεις το εργοστασιακό με ωραίο χρώμα δέρμα και κόκκινη (π.χ) ραφή!
--- End quote ---
Οκ αλλά προτιμώ να δώσω τα ευρώπουλα μου σε κάτι που θα κάνει μια ουσιαστική και όχι μόνο αισθητική αλλαγή στο αμάξι.
Το λέω εγώ που έχω μαύρες μεμβράνες και λεβιεδάκι με 100 ευρώ αλλά εντάξει γίνονται και παραστρατήματα.
simkoz:
κι εγώ
--- Quote from: mx5mk1 on February 04, 2010, 10:22:25 PM ---
--- Quote from: option-D on February 04, 2010, 09:10:03 PM ---Όταν πρωτοανακάλυψε ο Ηλίας αυτή τη δυνατότητα του DSC, είχα οδηγήσει το αμάξι του στην πίστα (thanx Ηλία που μου το εμπιστεύτηκες!) κι η αλήθεια είναι οτι με ψάρωσε.. Λειτουργούσε σαν μπλοκέ με τη μόνη διαφορά οτι αντί να δίνει περισσότερα γκάζια πάνω στο drift, εκείνο έκοβε..
--- End quote ---
Μάνο μου, ένιωθα απόλυτη εμπιστοσύνη όταν το οδήγησες ! (αντίθετα, όταν το είχε πάρει για βόλτα η ¨κάμπια¨ είχα φοβηθεί πολύ...)
--- End quote ---
Κι εγώ που το το έδωσα στην Αγ. Μαρίνα δεν φοβήθηκα (πολύ). Είδα όμως τι μπορεί να κάνει το NC μου στα σωστά χέρια.
Και πορώθηκα να μπορέσω να το κάνω κι εγώ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version