!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
nmwisima:
--- Quote from: haris_nc on March 10, 2010, 04:57:24 PM ---Ισως και το πιο ασχετο topic που εχουμε εδω,δε το παμε στο μπλαμπλα καλυτερα?
--- End quote ---
Δεν θα πας πουθενά κι εσύ, ε;
Σβήστε το, έτσι κι αλλιώς Μπλα Μπλα το έκανε ο Βασίλης.
philosopher:
--- Quote from: haris_nc on March 10, 2010, 04:56:15 PM ---Ασχετο αλλα χαζευοντας προσφατα επεσα σε ενα group buy poy εκαναν στο mini club,μεσα απο τη recaro,ειχαν παρει πολλα ομορφα RECARO Sportster με το logo johncooper,περιπου ενα χιλιαρικο το καθενα και νομιζω ηταν και με αεροσακους!!
--- End quote ---
Η Recaro βγάζει ημίαιμο μπάκετ με αερόσακο ;D
Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να το εφαρμόσουμε και εμείς, εγώ θέλω δύο Pole Position Carbon σε μαύρο δέρμα >:-
plokamhs:
Εγω θα παω 5-6 μερες Κοζανη οικογενειακα,αλλα δυστυχως οχι με το μιατα...Μια C180 θα οδηγω :'( :'( :'( :'(
Αχιλλεα σου ελειψαν οι εκθεσεις που εγραφες στο δημοτικο με θεμα "Τι εκανα φετος το καλοκαιρι" ?
Basilmx5:
--- Quote from: nmwisima on March 10, 2010, 05:08:21 PM ---
--- Quote from: haris_nc on March 10, 2010, 04:57:24 PM ---Ισως και το πιο ασχετο topic που εχουμε εδω,δε το παμε στο μπλαμπλα καλυτερα?
--- End quote ---
Δεν θα πας πουθενά κι εσύ, ε;
Σβήστε το, έτσι κι αλλιώς Μπλα Μπλα το έκανε ο Βασίλης.
--- End quote ---
Ελα μη στεναχωριεσαι... κ εγω εδω θα μεινω...
cymru:
Στη Λημνο :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version