!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (214/302) > >>

haris_nc:
Ασχετο αλλα χαζευοντας προσφατα επεσα σε ενα group buy  poy εκαναν στο mini club,μεσα απο τη recaro,ειχαν παρει πολλα ομορφα RECARO  Sportster με το logo johncooper,περιπου ενα χιλιαρικο το καθενα και νομιζω ηταν και με αεροσακους!!

haris_nc:
Ισως και το πιο ασχετο topic που εχουμε εδω,δε το παμε στο μπλαμπλα καλυτερα?

GENERAL:
Εγω θα πηγαινω δρομολογια Χαλανδρι - Βριλλησια - Πεντελη καθε μερα ετσι για να ....ξεσκασω!!! Δλδ παλι θα δουλευω γαμωτο!!! :yawn:

Basilmx5:

--- Quote from: GENERAL on March 10, 2010, 05:00:28 PM ---Εγω θα πηγαινω δρομολογια Χαλανδρι - Βριλλησια - Πεντελη καθε μερα ετσι για να ....ξεσκασω!!! Δλδ παλι θα δουλευω γαμωτο!!! :yawn:

--- End quote ---
Mε το μιατα? τι ωρα να βγω να σε περιμενω?

GENERAL:

--- Quote from: Basilmx5 on March 10, 2010, 05:01:28 PM ---
--- Quote from: GENERAL on March 10, 2010, 05:00:28 PM ---Εγω θα πηγαινω δρομολογια Χαλανδρι - Βριλλησια - Πεντελη καθε μερα ετσι για να ....ξεσκασω!!! Δλδ παλι θα δουλευω γαμωτο!!! :yawn:

--- End quote ---
Mε το μιατα? τι ωρα να βγω να σε περιμενω?

--- End quote ---

Εαν βγω με τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ αντε να βαλω κανα δυο μεσα!!! Τους υπολοιπους θα τους βαλω να σπρωχνουν ετσι ωστε να κανω οικονομια και να βοηθησω στο να γυμναζετε και ο κοσμος!!! Για εσενα Βασιλη φυσικα θα εχουμε την προεδρικη θεση με πιπινια τριγυρω και καταλληλη μουσικη υποκρουση!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version