!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (29/298) > >>

Ξάδελφος:
Εκτος απο αεροδυναμικα οφελη ή ομορφια(υποκειμενικο) για μενα που ειναι το μιατα καθημερινο αυτοκινητο,θα ταν απειρως πιο χρηστικο.
Πλακα θα χει να πεταχτει γνωστος πριζας(Α.) και να μου πει στο βρηκα...το θες?Να το κλεισουμε?.

pooru ni san:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2010, 09:38:54 PM ---Εκτος απο αεροδυναμικα οφελη ή ομορφια(υποκειμενικο) για μενα που ειναι το μιατα καθημερινο αυτοκινητο,θα ταν απειρως πιο χρηστικο.
Πλακα θα χει να πεταχτει γνωστος πριζας(Α.) και να μου πει στο βρηκα...το θες?Να το κλεισουμε?.

--- End quote ---

Πως ακριβώς θα είναι πιο χρηστικό, με χειρότερη ορατότητα προς τα πίσω και κατάργηση του πορτ μπαγκάζ;
Επίσης, αεροδυναμικώς έχει μετρηθεί πως είναι όντως καλύτερο;

Ξάδελφος:

--- Quote from: pooru ni san on February 03, 2010, 09:57:47 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2010, 09:38:54 PM ---Εκτος απο αεροδυναμικα οφελη ή ομορφια(υποκειμενικο) για μενα που ειναι το μιατα καθημερινο αυτοκινητο,θα ταν απειρως πιο χρηστικο.

--- End quote ---

Πως ακριβώς θα είναι πιο χρηστικό, με χειρότερη ορατότητα προς τα πίσω και κατάργηση του πορτ μπαγκάζ;
Επίσης, αεροδυναμικώς έχει μετρηθεί πως είναι όντως καλύτερο;

--- End quote ---

Εχει μετρηθει και ειναι καλυτερο.Το κοψιμο που κανει το μιατα μετα την οροφη του στοιχιζει πολυ. Το χα διαβασει και σ αλλο φορουμ κι αν θυμαμαι καλα εκει ειχε βρει και ειχε βαλει σχετικα link ο Mythos.Eiχα διαβασει σχετικα και για S2000
H ορατοτητα ειναι καλυτερη προς τα πισω..αυτα τα πλαινα τζαμακια κανουν θαυματα σε σχεση με την κουκουλα.

Ποιος σου ειπε οτι καταργηται το πορτμπαγαζ .Ανοιγει ολο σαν τριτη πορτα.Το χα βρει πριν χρονια και ειχα ανταλλαξει mail με τον κατασκευαστη,μου χε στειλει δουλεια κι ηταν οντως πολυ καλη πατεντα, αλλα ηταν πολυ ακριβο. Αν ηταν απλα ενα καβουκι(υπαρχουν και τετοια) που το βαζεις πανω και ξεχνας το μπαγαζ για παντα, θα τα οντως ηλιθιοτητα να το θελω και να το λεω χρηστικο.

pooru ni san:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 04, 2010, 08:47:38 AM ---
Εχει μετρηθει και ειναι καλυτερο.Το κοψιμο που κανει το μιατα μετα την οροφη του στοιχιζει πολυ. Το χα διαβασει και σ αλλο φορουμ κι αν θυμαμαι καλα εκει ειχε βρει και ειχε βαλει σχετικα link ο Mythos.Eiχα διαβασει σχετικα και για S2000
H ορατοτητα ειναι καλυτερη προς τα πισω..αυτα τα πλαινα τζαμακια κανουν θαυματα σε σχεση με την κουκουλα.
--- End quote ---

Ουπς, νόμιζα πως το σύγκρινες με hardtop και όχι με κουκούλα. Το hardtop προσφέρει εξαιρετική ορατότητα την οποία η κατασκευή αυτή του κόκκινου ΝΑ περιορίζει (συγκριτικά πάντα)

--- Quote from: Ξάδελφος on February 04, 2010, 08:47:38 AM ---Ποιος σου ειπε οτι καταργηται το πορτμπαγαζ .Ανοιγει ολο σαν τριτη πορτα.Το χα βρει πριν χρονια και ειχα ανταλλαξει mail με τον κατασκευαστη,μου χε στειλει δουλεια κι ηταν οντως πολυ καλη πατεντα, αλλα ηταν πολυ ακριβο. Αν ηταν απλα ενα καβουκι(υπαρχουν και τετοια) που το βαζεις πανω και ξεχνας το μπαγαζ για παντα, θα τα οντως ηλιθιοτητα να το θελω και να το λεω χρηστικο.
--- End quote ---

Αν ανοίγει όλο τότε πάω πάσο.  :???:
Απλώς θεώρησα πως είναι στυλ Spoon S2000, το οποίο όσο είναι τοποθετημένο στο αμάξωμα καταργεί την άμεση  πρόσβαση στον χώρο αποσκευών. Απαιτεί διαδικασία ανάλογη ενός hardtop για να αφαιρεθεί δηλαδή.

Ξάδελφος:
Το εργοστασιακο hardtop ειναι σα να χεις τ αμαξι ανοιχτο οταν κοιτας πισω.ειναι κορυφαιο!.
Στο Spoon  δε χρειαζονται πορτμπαγαζ εγω ομως ναι.αυτο το ΗΤ μ αρεσει πολυ εμφανισιακα για αυτο και σταθηκα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version