!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
jSkyline:
--- Quote from: Ξάδελφος on February 02, 2010, 10:59:48 AM ---Πω πω φιλε!.Αυτη τη Datsun-αρα(απο 240z δεν ειναι η φωτο?) πως τη γουσταρω!.Την ειχε ενας κοντα στο σπιτι μου ,οταν ημουν μικρος και καθομουν και το χαζευα
--- End quote ---
Eσυ εισαι λοιπον το παιδακι σε αυτο το βιντεο ??? :P
Nissan 350Z Commercial - 240Z to 350Z
Παντως μιας και μιλαμε για Datsun καποτε ειχα την χαρα να βρεθω σε ενα χωρο με καμποσα απο δαυτα... :excited:
Ξάδελφος:
--- Quote from: jSkyline on February 03, 2010, 08:05:32 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on February 02, 2010, 10:59:48 AM ---Πω πω φιλε!.Αυτη τη Datsun-αρα(απο 240z δεν ειναι η φωτο?) πως τη γουσταρω!.Την ειχε ενας κοντα στο σπιτι μου ,οταν ημουν μικρος και καθομουν και το χαζευα
--- End quote ---
Eσυ εισαι λοιπον το παιδακι σε αυτο το βιντεο ??? :P
Nissan 350Z Commercial - 240Z to 350Z
Παντως μιας και μιλαμε για Datsun καποτε ειχα την χαρα να βρεθω σε ενα χωρο με καμποσα απο δαυτα... :excited:
--- End quote ---
Oχι δεν ειμαι εγω, του γειτονα ηταν αλλο χρωμα :). Δυο Datsun περασαν απ την οικογενεια . Το LB310 120Ysunny και το 140J Violet.. δε χαλασανε ποοοοτε!.Απο τοτε ο πατερας μου δεν πηρε ξανα αμαξι που δεν ηταν ιαπωνικο.Στο ενα ειχε βαλει μοτερ wankel.Πλακα πλακα το 1400αρι ειναι και δουλευει σα ρολοι σ ενα vanette θειου μου.
HOUZIK:
Αυθεντικες Work equip 01 and 03
Ξάδελφος:
Ειλικρινα αν εβρισκα αυτο το hard top θα ταν η πρωτη φορα που θα παιρνα δανειο,κι αυτο για να τ αγορασω...ειναι οτι θα θελα να χε το μιατα και δεν εχει...(προσωπικο γουστο παντα)
Konstantinos:
--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2010, 09:34:48 PM ---Ειλικρινα αν εβρισκα αυτο το hard top θα ταν η πρωτη φορα που θα παιρνα δανειο,κι αυτο για να τ αγορασω...ειναι οτι θα θελα να χε το μιατα και δεν εχει...(προσωπικο γουστο παντα)
+1000 Aν είχα NA φυσικά. Αλλάζει προς το καλύτερο το αμάξι!
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version