!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Buy απο MX5parts UK up to 5/2/10
Konstantinos:
Φαρμακείο :oops: Είναι πιο ακριβός έχω τη γνώμη ο γερμανός! Δεν χάνουμε όμως και τίποτα να ρίξουμε ένα βλέφαρο! Και ίσως επιτρέπει με τα ίδια μεταφορικά να τσιμπήσουμε και τίποτα άλλο!
philosopher:
--- Quote from: zoid on February 02, 2010, 12:35:12 AM ---Εκτός αν μετά από 2 εβδομάδες υπάρχει έλλειψη σε κάτι άλλο.... ::- ::- :-X
--- End quote ---
Γιαυτό αν είναι θα κάνω τη παραγγελία σχετικά άμεσα, μη το γυρίζουμε 100 φορές γιατί στο τέλος δε θα ψωνίσουμε ποτέ! ;)
--- Quote from: Konstantinos on February 02, 2010, 12:45:32 AM ---Δεν χάνουμε όμως και τίποτα να ρίξουμε ένα βλέφαρο! Και ίσως επιτρέπει με τα ίδια μεταφορικά να τσιμπήσουμε και τίποτα άλλο!
--- End quote ---
Θα το μελετήσω αύριο αυτό το ενδεχόμενο, αν και θυμάμαι οτι ενώ στα Yellow Stuff είχε την ίδια ακριβώς τιμή ήταν 10+ ευρώ ακριβότερος στις δισκόπλακες.
Όπως και να έχει αύριο θα κάνω τα μαθηματικά και με τον IL και βλέπουμε.
Προτείνω αν μας βγαίνει ακριβότερα να προχωρίσω άμεσα με τη παραγγελία του MX5parts αν συμφωνείται και οι υπόλοιποι.
cymru:
Εγω συμφωνω μαζι σου Νικο...κανε ο,τι ειναι καλυτερο για ολους μας :good:
zoid:
Εντελώς πληροφοριακά...
Αντιπρόσωπος του IL στην Ελλάδα είναι ο Γιώργος Μπουγιόπουλος (www.miatatuning.gr)
dimsabas:
Παιδιά, έχετε το ελεύθερο κι από μέρους μου για όποια απόφαση σας βολεύει περισσότερο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version