!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group Buy απο MX5parts UK up to 5/2/10

(1/29) > >>

philosopher:
Καλησπέρα παίδες,
επειδή πλησιάζει το Service των 30Κ και μάλλον θα πάω για τακάκια, θα πάρω απο  το MX5parts τα Yellow Stuff της EBC.
Επειδή ωστόσο τα μεταφορικά είναι ψιλοτσουχτερά (βλέπε 42 λίρες) σκέφτομαι μήπως θέλει και κάποιος άλλος κάτι απο κει έτσι ώστε να το συνδυάσουμε και να μοιραστούμε τα μεταφορικά.  ;D
Η αγορά θα γίνει αρχές Φλεβάρη λέω μέχρι τις 5, ημέρα Παρασκευή.

tsekos86:
εγω ειμαι στα 25.000 χιλιομετρα..οποτε και εγω δεν ειμαι μακρια απο το service των 30.000 μπορουμε να παρουμε και κανενα αλλο ανταλακτικο για το service σε καλυτερη τιμη? (οπως λαδια?)

philosopher:
Γιά κάνε ένα check στο mx5parts.co.uk.
Για τα τακάκια είσαι μέσα?
Σημειωτέον είναι φθηνότερα απο τα στοκ  :P

tsekos86:
ξερει κανενας τι αλλο χρειαζεται το αμαξι για το service των 30.000 χιλιομετρων που μπορουμε να το παρουμε απο εκει και να μας ερθει σε καλυτερη τιμη απο τη mazda?

spoumi:

--- Quote from: tsekos86 on January 16, 2010, 05:22:19 PM ---ξερει κανενας τι αλλο χρειαζεται το αμαξι για το service των 30.000 χιλιομετρων που μπορουμε να το παρουμε απο εκει και να μας ερθει σε καλυτερη τιμη απο τη mazda?

--- End quote ---

το τι χρειάζεται μπορείς να το δεις εδώ.

Από κει και πέρα μην χαλάμε το thread με την συντήρηση του nc.
Αν θυμάμαι καλά στα 30Κ μονο φίλτρο και λάδια είναι και ίσως τακάκια αν δν έχεις αλλάξει και είναι τελειωμένα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version