Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Νέα μέλη συστηθείτε [#2]  (Read 487979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 09, 2010, 01:26:48 PMReply #315

Offline Ξάδελφος

Re: Νέα μέλη συστηθείτε [#2]
« Reply #315 on: June 09, 2010, 01:26:48 PM »
Συλλεκτικη εκδοση....  :moutza:(στον πωλητη παει)
Τι θα ακουσεις δε φανταζεσαι... Εχε υπομονη  :gl:

June 09, 2010, 02:35:38 PMReply #316

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #316 on: June 09, 2010, 02:35:38 PM »
Καλως ηρθες Δημητρη.....
Αντε με το καλο να βρεις το μχ5 σου!
Κοιτα πιο απ' ολα τα μχ ειναι εδω :http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,87.0.html
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

June 09, 2010, 04:07:39 PMReply #317

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #317 on: June 09, 2010, 04:07:39 PM »
βγαλε και καμιά φωτό και να σαι σίγουρος ότι θα βρούμε ποια έκδοση ειναι ;)
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

June 09, 2010, 05:14:02 PMReply #318

Offline Vroutos

« Reply #318 on: June 09, 2010, 05:14:02 PM »
Γεια σας παιδες! καλως σας βρηκα!!! το ονομα μου ειναι Δημητρης, και σκεφτομαι αγορα mx-5!
εχω ψιλομπερδαυτει λιγο με τις εκδοσεις!! εχω βρει ενα που μου λεει ο τυπος οτι ειναι το επετειακο!
εχει δερματινα, διχρωμο τιμονι, νικελ ζαντες, και χρωμιο μεσα! δεν εχει προβολεις και ανεμοθραυστη!
πως θα καταλαβω τι εκδοση ειναι;;;
ευχαριστω πολυ! θα τα λεμε συχνα... θελω να πιστευω!!!

Αυτό που αναφέρεις είναι το trilogy με δίχρωμο τιμόνι, άσπρο-μαύρο, άσπρα καθίσματα, νίκελ πανελ γύρω απ'το ραδιόφωνο, νίκελ αεραγωγούς και νικελ ζάντες.. Welcome!
Miata NBFL 1.6
Greddy Custom Turbo
Megasquirt 3 By Rev
Toyota Cops
Torsen T1 LSD
Sporty Braces
BC Coilovers 9/6
Hard Dog Single Diagonal Roll Bar w/ Harness Bar
Sparco Sprint Seat (Driver's Only)
15x7 +37 OZ Superleggeras w/ Toyo R888
Hawk HP+ w/ TDR SS Brake Lines
Lefkaditis Motorsport

June 10, 2010, 12:07:50 AMReply #319

Offline nikos.mx

« Reply #319 on: June 10, 2010, 12:07:50 AM »
Καλησπερα παιδια.. :)Νεος σ αυτη την ωραια κατασταση που εχετε δημιουργησει.. :good:Κατοχος μια ταπεινης αλλα αψογης διπορτης zx monte carlo την οποια σκεφτομαι να αλλαξω για ενα nb-nb fl απο φθινοπωρο, αποκτωντας παραλληλα το πρωτο δικο μου αυτοκινητο.

Γεια σας παιδες! καλως σας βρηκα!!! το ονομα μου ειναι Δημητρης, και σκεφτομαι αγορα mx-5!

Καλως ορισατε παιδια και με το καλο να αποκτησετε το μιατακι που θελετε!!!

June 10, 2010, 12:54:59 AMReply #320

Offline jimagic

« Reply #320 on: June 10, 2010, 12:54:59 AM »
μαγκες... δυστυχως το τουτου ηταν... πατατα! αρκετα ταλαιπωρημενο, και το χειροτερο;;;...
απο γερμανια! και χαρηκα... :tanevramou: αντε να δουμε το επομενο!!!
ευχαριστω για το καλωσορισμα!
Δημήτρης

June 10, 2010, 01:01:02 AMReply #321

Offline nmwisima

« Reply #321 on: June 10, 2010, 01:01:02 AM »
μαγκες... δυστυχως το τουτου ηταν... πατατα! αρκετα ταλαιπωρημενο, και το χειροτερο;;;...

Γιάτί είναι κακό που ειναι από Γερμανία?

June 10, 2010, 01:09:19 AMReply #322

Offline jimagic

« Reply #322 on: June 10, 2010, 01:09:19 AM »

γιατι εχω προηγουμενα! ειχα παρει ενα αμαξι που ηταν απο εκει, και σε 2 χρονια ειχε αρχισει και σκουριαζε κατω απο τους θωλους! στα 3 χρονια, ειχε αρχισει να φαινεται η σκουρια και στα πισω φτερα! τωρα τι να πω... μπορει να επεσα στην περιπτωση! αλλα δεν το ρισκαρω ξανα!
Δημήτρης

June 10, 2010, 01:52:58 AMReply #323

emilmx

• Guest
« Reply #323 on: June 10, 2010, 01:52:58 AM »

γιατι εχω προηγουμενα! ειχα παρει ενα αμαξι που ηταν απο εκει, και σε 2 χρονια ειχε αρχισει και σκουριαζε κατω απο τους θωλους! στα 3 χρονια, ειχε αρχισει να φαινεται η σκουρια και στα πισω φτερα! τωρα τι να πω... μπορει να επεσα στην περιπτωση! αλλα δεν το ρισκαρω ξανα!

και πολλή καλά κάνεις
κανε υπομονή και θα βρεις ένα ελληνικό
εγώ το βρήκα μετά απο ελενχο σε 17 αυτοκίνητα 

June 10, 2010, 01:59:16 AMReply #324

Offline tsantmad

« Reply #324 on: June 10, 2010, 01:59:16 AM »
Δες και την θετικη πλευρα, θα εχεις λιγοτερα τελη  :excited:

Καλως ηρθες και υπομονη, μην βιαστεις!!

June 10, 2010, 10:07:29 AMReply #325

Offline jimagic

« Reply #325 on: June 10, 2010, 10:07:29 AM »
υπομονη κανω...
...αλλα εχω και ενα αμαξι που θα πρεπει να δωσω!!!
οι εμποροι ψιλοτσινανε! βρηκα δυο ατομα που θελουν ανταλλαγη,
αλλα τα αμαξια τους δεν μου αρεσαν!
αντε να δουμε! υπομονη... ειναι και οι καιροι δυσκολοι...
Δημήτρης

June 10, 2010, 10:14:52 AMReply #326

Offline lok502

« Reply #326 on: June 10, 2010, 10:14:52 AM »

Πάνε οι εποχές που ακούγαμε τα ωραία "αυτό το έφερα από Γερμανία και έχει διπλή λαμαρίνα στην πόρτα" (ακολουθούμενο από επίδειξη πίεσης λαμαρίνας της πόρτας με το δάχτυλο προς επιβεβαίωση της ακαμψίας, πάγια τακτική της δεκαετίας του 80 που αποδείκνυε την παθητική ασφάλεια των οχημάτων, όπως και η κλωτσιά στο λάστιχο).

Νομίζεις πως αν είχες κάνει κάποια επίστρωση στο σασί και τους θόλους θα είχε αποφευχθεί αυτό;

Miata NA 1.6 1992

Bilstein Shocks/ Vogtland springs
Carbotech XP10 F/R
Toyo R888 195/50/15
Mythos/FM Frame Rails
    +    

Miata NA 1.8 1996

Tokico Shocks/ FM springs
Advanti Storm 15x8/ BFG Rival 205/50/15
Torsen
Mishimoto aluminum radiator
Boss Frog Clearview SH Rollbar
FM Frame Rails+Butterfly
RB Sways + Brace

June 10, 2010, 10:35:38 AMReply #327

Offline jimagic

« Reply #327 on: June 10, 2010, 10:35:38 AM »

Πάνε οι εποχές που ακούγαμε τα ωραία "αυτό το έφερα από Γερμανία και έχει διπλή λαμαρίνα στην πόρτα" (ακολουθούμενο από επίδειξη πίεσης λαμαρίνας της πόρτας με το δάχτυλο προς επιβεβαίωση της ακαμψίας, πάγια τακτική της δεκαετίας του 80 που αποδείκνυε την παθητική ασφάλεια των οχημάτων, όπως και η κλωτσιά στο λάστιχο).

Νομίζεις πως αν είχες κάνει κάποια επίστρωση στο σασί και τους θόλους θα είχε αποφευχθεί αυτό;

Τι να σου πω... δεν νομιζω! η διαβρωση ειχε αρχισει ηδη! παντως το αμαξι ειχε επιπλεον επιστρωση στο κατω μερος, στο πορτ μπακαζ, και στο πλαινο κατω μερος στις πορτες! (νομμιζω πως τα περισσοτερα αμαξια απο γερμανια, εχουν αυτην την επιπλεον στεγανωση.) αλλα... τιποτα! μουλαρι ο αστραχαν!!! :hilarious:
Δημήτρης

June 29, 2010, 02:13:59 PMReply #328

Offline heras

« Reply #328 on: June 29, 2010, 02:13:59 PM »
Καλησπερα σε ολη την παρεα!! Βαγγελης 32 ετων απο Αθηνα, εγινα πριν ενα μηνα κατοχος ενος nb 1.6 του 99!!! Το αμαξι ειναι σε πολυ καλη κατασταση κ εντελως εργοστασιακο! Πιο πριν ειχα ενα toyota mr2 για τεσσερα χρονια το οποιο κ αντικατεστησε ενα ασημι mk1 (το οποιο απ οτι μαθαινω εγινε track day monster!!!). Oπως καταλαβατε ειναι το δευτερο mx5 μου κ το τριτο κατα σειρα πισωκινητο roadster :excited: :exaclty:

To αμαξι ειναι καταπληκτικο σε πατημα κ συμπεριφορα, πανευκολο στο παντιλικι (εχω κανει κ καλη ευθυγραμμιση) αλλα δεν εχει δυναμη κ φυσικα μπλοκε...Για το πρωτο δεν με ενδιαφερει κατι προς το παρον μια κ ηξερα τι επαιρνα (αν κ μου λειπει το γκαζι του mr2) αλλα για το δευτερο θα ειναι συντομα η βασικη του βελτιωση!!!

Θα τα λεμε διαδικτυακα κ ελπιζω κ απο κοντα συντομα!!! Το σαϊτ το βρηκα μετα απο προταση του αγαπητου Δημητρη dimsabas τον οποιο γνωριζω απο παλια! :hello:
ΜΚ 1,5

June 29, 2010, 02:21:57 PMReply #329

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #329 on: June 29, 2010, 02:21:57 PM »
Καλησπερα σε ολη την παρεα!! Βαγγελης 32 ετων απο Αθηνα, εγινα πριν ενα μηνα κατοχος ενος nb 1.6 του 99!!! Το αμαξι ειναι σε πολυ καλη κατασταση κ εντελως εργοστασιακο! Πιο πριν ειχα ενα toyota mr2 για τεσσερα χρονια το οποιο κ αντικατεστησε ενα ασημι mk1 (το οποιο απ οτι μαθαινω εγινε track day monster!!!). Oπως καταλαβατε ειναι το δευτερο mx5 μου κ το τριτο κατα σειρα πισωκινητο roadster :excited: :exaclty:

To αμαξι ειναι καταπληκτικο σε πατημα κ συμπεριφορα, πανευκολο στο παντιλικι (εχω κανει κ καλη ευθυγραμμιση) αλλα δεν εχει δυναμη κ φυσικα μπλοκε...Για το πρωτο δεν με ενδιαφερει κατι προς το παρον μια κ ηξερα τι επαιρνα (αν κ μου λειπει το γκαζι του mr2) αλλα για το δευτερο θα ειναι συντομα η βασικη του βελτιωση!!!

Θα τα λεμε διαδικτυακα κ ελπιζω κ απο κοντα συντομα!!! Το σαϊτ το βρηκα μετα απο προταση του αγαπητου Δημητρη dimsabas τον οποιο γνωριζω απο παλια! :hello:

Καλως ηρθες και με το καλο ενα μπλοκε για αρχη ωστε να πλαγιολισθεις αβιαστα.... :yeah:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover