Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#4]  (Read 223781 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

January 21, 2010, 07:35:43 AMReply #1065

Offline dimsabas

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
« Reply #1065 on: January 21, 2010, 07:35:43 AM »
Περαστικά βρε Χρήστο, είναι πολύ άσχημες κι οι δύο φάσεις και τις περνάς μαζί. Όπως το αν δεν παντρέψεις και δε χτίσεις, μόνο που γεύεσαι συμπυκνωμένη γεύση. Μπράβο σου που κρατήθηκες με τον μπάτσο, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερναν όλοι στη θέση σου. Αν όχι νεύρα, τουλάχιστον ένα γέλιο θα το είχα ρίξει. Εκεί βέβαια θα γινόταν θηρίο, αλλά τι παραπάνω θα σου έκανε; Στο κάτω-κάτω, ήταν κι ο μπαμπάς του κοντά να τον μαζεύει... :llol:

Η καλυτερη ηταν η προσεγγιση ενος φιλου μου , αντε ευκαιρια να βαλεις bodykit :-)

Σου έχω καλύτερη: να ελαφρώσεις! :coolio: :coolio: :coolio:

Αν και το να κάνουμε παντηλίκια στις πλάτειες δεν είναι ότι πιο λογικό και ώριμο υπάρχει

Άσε μας ρε Μανόλη. Μες στη νύχτα, ποιον ενοχλείς; Αν είναι καλοκαίρι, μπορεί να ξυπνήσει κανείς, οπότε καλύτερα να είσαι προσεκτικός. Αλλά δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ασφάλειας.

January 21, 2010, 08:20:49 AMReply #1066

Offline philosopher

« Reply #1066 on: January 21, 2010, 08:20:49 AM »
Άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο οτι επαναφέρνα τις κάμερες για παράβαση ορίων ταχύτητας.
Διαπιστώθηκαν λέει ταχύτητες 130-140 ακόμα και 150χλμ  :llol:
Έ ρε κλάμα που έχει να πέσει.

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

January 21, 2010, 08:36:27 AMReply #1067

Offline george 1323

« Reply #1067 on: January 21, 2010, 08:36:27 AM »
Περαστικα φιλε μου,πολλοι αστυνομια εξω τον τελαιυταιο καιρο.Κ εσυ ρε παιδι κανε κανενα λεπτο σβουρες κ φυγε...45 δευτερα κραταει μια ληστεια σε τραπεζα κ εσυ σβουριζεις 3 λεπτα...... :guns: :police:.... :guns: :police:

January 21, 2010, 08:39:49 AMReply #1068

Offline george 1323

« Reply #1068 on: January 21, 2010, 08:39:49 AM »
Αλλα τι λεω τωρα....στην τραπεζα κ 15λεπτα να κρατησει,αστυνομια δεν παει.... :llol: :llol: γιατι εκει εχει.... :guns: :police:

January 21, 2010, 08:40:52 AMReply #1069

Offline philosopher

« Reply #1069 on: January 21, 2010, 08:40:52 AM »
Εντάξει οτι και να έκανες δε δικαιολογείται η συμπεριφορά του αστυνομικού.
Τους δίνω πάντως ένα μικρό δίκιο γιατί και εσύ φίλε XrhstosZ πήγες να φύγες απο μπλόκο... :axe:

Miata NC 2.0

January 21, 2010, 08:50:56 AMReply #1070

Offline Ξάδελφος

« Reply #1070 on: January 21, 2010, 08:50:56 AM »
O αστυνομικος(κεκες) ειχε απαραδεκτη συμπεριφορα.Καλα εκανες και σβουριζες και εγω τα ιδια θα εκανα κι ας ειναι παρανομο. :good:
Η πατατα που εκανες ειναι που ουσιαστικα προσπαθησες να διαφυγεις και ουσιαστικα σταματησες γιατι τρακαρες.Να σαι τυχερος που δε σε πυροβολισαν κι ολας ισχυριζομενοι καταδιωξη ,ζαρντινιερες,εξοστρακισμους εκπυρσοκροτησεις κλπ κλπ.Τετοια μην κανετε.Σταματα παρε την κληση σου και αν σου κανει το σεριφη τραβα του αναφορα και σκιστον αλλα να χωθεις στο στενο με ταχυτητα ,να προσπαθησεις να  το σκασεις,το καταλαβαινω τρομαξες...πιστεψε με βαζει σε κινδυνο ακομη και τη ζωη σου και κανεις αυτους τους κομπλεξικους σεριφηδες ρειντζερς απο στρουμφ-μαγκες και ηρωες. :nono:

January 21, 2010, 08:54:39 AMReply #1071

Offline Ξάδελφος

« Reply #1071 on: January 21, 2010, 08:54:39 AM »
σε ποιο δρομο αναφερεσαι?εγω χθες και σημερα στην Αττικη οδο πηγα μεχρι και 180  :tanevramou:

January 21, 2010, 09:12:37 AMReply #1072

Offline philosopher

« Reply #1072 on: January 21, 2010, 09:12:37 AM »
Για τη Μαραθώνος λέγανε και τις Εθνικές μας. Μάλιστα στη Μαραθώνος λεει 15 κάμερες!!!!
Όσο για την Αττική οδό θα σου πρότεινα να προσέχεις λίγο περισσότερο. Μια φορά ένας γνωστός, μόνος του 3 η ώρα το πρωί, είδε τον Αριθμό της πινακίδας του στις πινακίδες που βγάζουν τα μυνήματα πάνω απο το δρόμο που έλεγε ένα πετυχημένο "ΥΧΣ-χχχ παρακαλώ σταματήστε δεξιά τροχαία Αττικής οδού".
Πρέπει βασικά να στο πει μια μέρα ο ίδιος έχει τρελή πλάκα. Το ξηλώσανε πάντως κανονικότατα!!!

Miata NC 2.0

January 21, 2010, 09:17:55 AMReply #1073

Offline Ξάδελφος

« Reply #1073 on: January 21, 2010, 09:17:55 AM »
 :good:

January 21, 2010, 09:38:15 AMReply #1074

Offline xenos

« Reply #1074 on: January 21, 2010, 09:38:15 AM »
Ναι, αλλά εγώ θα πάω για καρτ με τον Μάνο αύριο, εσύ; :P :P :P

Xωράς εσύ σε κάρτ?  :????: :-X

Μια φορά ένας γνωστός, μόνος του 3 η ώρα το πρωί, είδε τον Αριθμό της πινακίδας του στις πινακίδες που βγάζουν τα μυνήματα πάνω απο το δρόμο που έλεγε ένα πετυχημένο "ΥΧΣ-χχχ παρακαλώ σταματήστε δεξιά τροχαία Αττικής οδού - Μόλις τον ήπιατε!!!".

:angel:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

January 21, 2010, 09:41:58 AMReply #1075

Offline philosopher

« Reply #1075 on: January 21, 2010, 09:41:58 AM »
Μια φορά ένας γνωστός, μόνος του 3 η ώρα το πρωί, είδε τον Αριθμό της πινακίδας του στις πινακίδες που βγάζουν τα μυνήματα πάνω απο το δρόμο που έλεγε ένα πετυχημένο "ΥΧΣ-χχχ παρακαλώ σταματήστε δεξιά τροχαία Αττικής οδού - Μόλις τον ήπιατε!!!".

:angel:

:llol: :llol: :llol:

Miata NC 2.0

January 21, 2010, 09:51:17 AMReply #1076

Offline pooru ni san

« Reply #1076 on: January 21, 2010, 09:51:17 AM »
Εν τω μεταξύ, κοίτα τι θυμήθηκα τώρα; Σήμερα (ή μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα, δε θυμάμαι ακριβώς) κλείνουν 10 χρόνια (για πότε πέρασαν...) από τότε που πρωτοπέρναγα το κατώφλι της Ηλία Ηλιού 81 ως εργαζόμενος της Μότοτεκ... Μεγαλώσαμε Αχιλλέα... :zalistika:

Με όλα αυτά που έχουν γίνει από τότε, πιθανότατα να αναπολείς ακόμη περισσότερο τις εποχές αυτές.

January 21, 2010, 09:52:13 AMReply #1077

Offline lok502

« Reply #1077 on: January 21, 2010, 09:52:13 AM »
Να αναφέρω περίπτωση πριν μερικά χρόνια ένα καλοκαιρινό βράδυ στην αγαπημένη πλατεία π. Πεντέλης, μαζί με φίλο με παλιό πισωκίνητο Κορόλλα και άλλα 2 αυτοκίνητα μπαίνουμε με ανάποδα.
Με τον καιρό οι κάτοικοι αγανάκτησαν από τους κάφρους και έτσι μια βραδιά υπήρχε ένα περιπολικό. Περνάμε λοιπόν από μπροστά του με πάντες και ο κακόμοιρος μεσήλικος αστυνομικός το μόνο που πρόλαβε να φωνάξει ήταν "έεεεϊιιι..."  (η κραυγή να σβήνει σιγά σιγά).. Είχε γέλιο γιατί δεν μας σταμάτησε (ευτυχώς) αλλά ήταν σαν να μας φώναζε σε στυλ "έλα ρε παιδιά τώρα μην κάνετε βλακείες βραδιάτικα".  :police:

Ωραίες εποχές.. Δεν γίνονται αυτά πλέον...   O0

Στην ίδια πλατεία έχω κάνει με το Μιάτα πάντες πίσω από λεωφορείο και στα 50 μέτρα περιπολικό (με ακολούθησε για 20 μέτρα κι έφυγε) λολ
(προφανώς θα είχα δικαιολογία "εγώ πάντες; ο λεωφορειατζής ο κάφρος! τους πληρώνουμε από την τσέπη μας και κάνουν πάντες με το λεωφορείο!")  :hilarious:

Miata NA 1.6 1992

Bilstein Shocks/ Vogtland springs
Carbotech XP10 F/R
Toyo R888 195/50/15
Mythos/FM Frame Rails
    +    

Miata NA 1.8 1996

Tokico Shocks/ FM springs
Advanti Storm 15x8/ BFG Rival 205/50/15
Torsen
Mishimoto aluminum radiator
Boss Frog Clearview SH Rollbar
FM Frame Rails+Butterfly
RB Sways + Brace

January 21, 2010, 10:20:25 AMReply #1078

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #1078 on: January 21, 2010, 10:20:25 AM »
Περαστικά ρε Χρηστάρα!
Η συμπεριφορά του ''Κεκέ'' αστυνομικού ήταν απαράδεκτη και άκρως προκλητική ότι και αν είχες κάνει.....
Τώρα πια ξέρεις όχι πάντες πάνω από λεπτό σε πλατεία..... :P
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

January 21, 2010, 10:30:07 AMReply #1079

Offline xenos

« Reply #1079 on: January 21, 2010, 10:30:07 AM »
Να βαλω και εγω τα battle scars μου.... βραδυ γυρναγα απο χαλαρο ποτακι , πετυχαινω ωραιοτατη πλατεια με απλααα και ξεκιναω.. κανα 3λεπτο μετα απο πολλες σβουρες παω να φυγω και βλεπω φουριοζικο τζιπ  :police: να ερχεται προς το μερος μου με φωτα σβηστα.. ταραζομαι , πρωτη σκεψη να κρυφτω... κανω δεξια χωνομαι σε ενα στενακι , πολυ στενακι για το μιατα μου και τα χιλιομετρα που ειχα αφου δεν ειχα σκοπο να στριψω και το σκαω και σε ενα τοιχακι...

Η μλκία σου (σ'ορρυ κιόλας) είναι ότι προσπάθησες να φύγεις. Τι θα κατάφερνες με αυτό? Το πολύ πολύ να τους νευριάσεις. Και χτύπησες και το αμάξι. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνεχίζουμε κανονικά την πορεία μας και αν μας κάνουν σήμα, τότε σταματάμε.  :nod: Αν σε γράψει, σε έγραψε. Ή ξεκινάς τις δικαιολογίες (είναι η μάνα μου στο νοσοκομείο, είμαι άπορος, είναι του αδερφού μου το αμάξι, κλπ) ή του λες ναι, δεν είχε κανέναν και έκανα μια σβούρα.  :nod:

με μεταχειριζοταν λες και εχω οπλα και ναρκωτικα στο αμαξι.
Διαλογος αφου σταματησα(αφου μολις τρακαρα)
ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ
(βγαινω)
(με σπρωχνει 2 φορες)
τι πραγματα ειναι αυτα , τι κανεις εισαι μαλακας???(φωναζωντας)
Τα χαρτια σου γρηγορα
(δινω τα χαρτια)
Συγνωμη,μπορω να παρω ενα τηλεφωνο?
οχι κατσε εδω
Συγνωμη , λιγο σεβασμο , μολις τρακαρα ειμαι σοκαρισμενος , αφηστε με να κανω ενα τηλεφωνημα, δικαιωμα για ενα τηλεφωνημα δεν εχω?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

καταλαβαινεται το κλιμα λιγο πολυ, ευτυχως τα χω ζησει με τον πατερα μου αυτα πιο ασχημα (αυτοφορο) και ξερω οτι κανεις τον μαλακα οσο και να σου κοστιζει στον εγωισμο σου.

Λιγο πολυ τον μαξεψε ο συναδελφος του παντως που ειχε λιγο παραπανω μυαλο.

Για μένα εδώ έγινε η μλκία. Τι παραπάνω θα σου έκανε από το να σε γράψει? Όταν μας σταματάνε για έλεγχο κλπ, ο αστυνομικός έχει υποχρέωση να είναι ευγενικός. Σε έσπρωξε???  :o Κατευθείαν καταγγελία στον διοικητή του! Τα χουντικά μόνο έτσι τα ξεχνάνε!  :o Ακόμα και τώρα θα πήγαινα στο τμήμα και θα μιλούσα με τον αξ.υπηρεσίας. Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι υπάνθρωποι και σκύβοντας το κεφάλι μόνο κακό κάνουμε.
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...