Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#4]  (Read 223519 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

December 30, 2009, 12:01:26 PMReply #285

Offline nmwisima

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
« Reply #285 on: December 30, 2009, 12:01:26 PM »
Αχιλλέα, πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; :llol: :llol:
Dear Santa, I have been a very BAD girl...

Είναι από την προσωπική σου συλλογή?
Γιατί όλο το φόρουμ αναρωτιέται πως βρήκες κάτι τέτοιο...

Τραβελίζει λίγο το θέαμα ή μου φαίνεται???  :????:

Ε, τι λέμε από πάνω...

December 30, 2009, 12:23:21 PMReply #286

Offline simkoz

« Reply #286 on: December 30, 2009, 12:23:21 PM »
Βασιλάκο, αν ξαναβάλεις φωτό του αυτοκινήτου σου, πας για ΒΑΝ οριστικό...

Eλα μωρε με το ριμαδι.......
ούτε καν άσπρο δεν είναι, έτσι Χάρη?
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 30, 2009, 12:24:57 PMReply #287

Offline haris_nc

« Reply #287 on: December 30, 2009, 12:24:57 PM »
Βασιλάκο, αν ξαναβάλεις φωτό του αυτοκινήτου σου, πας για ΒΑΝ οριστικό...

Eλα μωρε με το ριμαδι.......
ούτε καν άσπρο δεν είναι, έτσι Χάρη?

Πες τα ρε Σιμο.......

December 30, 2009, 12:30:33 PMReply #288

Offline Basilmx5

« Reply #288 on: December 30, 2009, 12:30:33 PM »
Αντε να το παρεις κ να παμε βολτα στο Germany κ να βαλεις κ το αυτοκολλητο του ring... ;D

December 30, 2009, 12:39:26 PMReply #289

Offline haris_nc

« Reply #289 on: December 30, 2009, 12:39:26 PM »
Αντε να το παρεις κ να παμε βολτα στο Germany κ να βαλεις κ το αυτοκολλητο του ring... ;D

Κοντοζυγωνει η ωρα......

December 30, 2009, 01:26:46 PMReply #290

Offline xenos

« Reply #290 on: December 30, 2009, 01:26:46 PM »
Ζάνταρα 1 ζευγαράκι Michelin που θέλουν να λιώσουν για μας μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Σίμο έχω μάθει ότι έχεις δώσει μαθήματα μεταφοράς ελαστικών στη θέση του συνοδηγού. Επειδή κουβαλάω σήμερα 2 τεμάχια, πως τα σταθεροποιείς στο κάθισμα του συνοδηγού να μην κάνουν πέρα δώθε? Φτάνει η ζώνη?  :????:

υγ.οι τσάντες jumbo είναι top!!!  :exaclty:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 30, 2009, 01:33:02 PMReply #291

Offline option-D

« Reply #291 on: December 30, 2009, 01:33:02 PM »
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

December 30, 2009, 01:44:06 PMReply #292

Offline haris_nc

« Reply #292 on: December 30, 2009, 01:44:06 PM »

December 30, 2009, 02:20:28 PMReply #293

Offline simkoz

« Reply #293 on: December 30, 2009, 02:20:28 PM »
Ζάνταρα 1 ζευγαράκι Michelin που θέλουν να λιώσουν για μας μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Σίμο έχω μάθει ότι έχεις δώσει μαθήματα μεταφοράς ελαστικών στη θέση του συνοδηγού. Επειδή κουβαλάω σήμερα 2 τεμάχια, πως τα σταθεροποιείς στο κάθισμα του συνοδηγού να μην κάνουν πέρα δώθε? Φτάνει η ζώνη?  :????:

υγ.οι τσάντες jumbo είναι top!!!  :exaclty:
Όχι δεν φτάνει. Βάζω ένα ναυλον στο κάθισμα για να μην γίνει χάλια, και τα βάζω με μια μικρή κλίση προς την πόρτα. Γενικά δεν κουνιόνται αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά γιατί μπορεί να πέσουν πάνω σου. Επίσης τον δεξί καθρέφτη τον ξεχνάς και γενικότερα την ορατότητα προς τα δεξιά.
Τελικά αυτό που κάνω είναι να πάω έτσι μέχρι τον λαστιχά που είναι κοντά μου και τα φοράω στο αμάξι από το σπίτι δεν οδηγάω μέχρι την πίστα έτσι (εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη).
Τώρα για αύριο το σκέφτομαι να φέρω άλλο ένα λάστιχο μαζί μου μήπως σκάσει ένα από τα 2 πίσω αν και συνήθως σταματάω όταν αρχίσουν να φεύγουν τα πρώτα κομμάτια και το οδηγάω μέχρι το σπίτι έτσι.
RX-8 sway bars
BC RS Coilovers
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 30, 2009, 02:26:36 PMReply #294

Offline option-D

« Reply #294 on: December 30, 2009, 02:26:36 PM »
Αν δεν κάνει μπαμ το λάστιχο και να ντριφτάρεις με τη ζάντα, τί να κάνεις; Μισές δουλειές;

December 30, 2009, 02:41:33 PMReply #295

Offline simkoz

« Reply #295 on: December 30, 2009, 02:41:33 PM »
Νταξυ ρε μαν δεν είμαστε όλοι ίδιοι και με την ίδια τρέλλα με σένα.
RX-8 sway bars
BC RS Coilovers
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 30, 2009, 03:04:13 PMReply #296

Offline xenos

« Reply #296 on: December 30, 2009, 03:04:13 PM »
Όχι δεν φτάνει. Βάζω ένα ναυλον στο κάθισμα για να μην γίνει χάλια, και τα βάζω με μια μικρή κλίση προς την πόρτα. Γενικά δεν κουνιόνται αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά γιατί μπορεί να πέσουν πάνω σου. Επίσης τον δεξί καθρέφτη τον ξεχνάς και γενικότερα την ορατότητα προς τα δεξιά.
Τελικά αυτό που κάνω είναι να πάω έτσι μέχρι τον λαστιχά που είναι κοντά μου και τα φοράω στο αμάξι από το σπίτι δεν οδηγάω μέχρι την πίστα έτσι (εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη).
Τώρα για αύριο το σκέφτομαι να φέρω άλλο ένα λάστιχο μαζί μου μήπως σκάσει ένα από τα 2 πίσω αν και συνήθως σταματάω όταν αρχίσουν να φεύγουν τα πρώτα κομμάτια και το οδηγάω μέχρι το σπίτι έτσι.

Kατάλαβα! Εγώ τα έχω βάλει (μόνο λάστιχα είναι) στο κάθοσμα σε σακούλες τζάμπο με ελαφρια κλίση αλλά όταν φρενάρω πάνε να φύγουν κ τα κρατάω με το χέρι.  :oops: Για να δούμε πως θα πάμε σπίτι σιγά σιγά. Ο καθρέπτης εννοείται ότι αχρηστεύεται, οπότε μάλλον θα το ανοίξω για να έχω καλύτερη ορατότητα!  :angel:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 30, 2009, 03:14:57 PMReply #297

Offline option-D

« Reply #297 on: December 30, 2009, 03:14:57 PM »
Βρε Καήλα, πάρε ένα χταπόδι ή έναν ιμάντα και δέσε τα απο κάποιο σταθερό σημείο του αυτοκινήτου (πάνω στο κάθισμα πάλι)..
Η ζώνη δεν κρατάει τίποτα..

December 30, 2009, 03:23:08 PMReply #298

Offline simkoz

« Reply #298 on: December 30, 2009, 03:23:08 PM »

Kατάλαβα! Εγώ τα έχω βάλει (μόνο λάστιχα είναι) στο κάθοσμα σε σακούλες τζάμπο με ελαφρια κλίση αλλά όταν φρενάρω πάνε να φύγουν κ τα κρατάω με το χέρι.  :oops: Για να δούμε πως θα πάμε σπίτι σιγά σιγά. Ο καθρέπτης εννοείται ότι αχρηστεύεται, οπότε μάλλον θα το ανοίξω για να έχω καλύτερη ορατότητα!  :angel:
Αν είναι μόνο λάστιχα είσαι super και παίρνεις και 4άδα: τα 2 συνοδηγός όρθια το 3ο από πάνω τους (τα κρατάει κιόλας γιατί σφηνώνει μεταξύ μπαρμπριζ και προσκέφαλου συνοδηγού και το 4ο στο μισάνοικτο πορτ μπαγκαζ!
Η μόνη σου δέσμευση είναι ότι πρέπει να είσαι ανοιχτός οπότε φοβάσαι την βροχή.
RX-8 sway bars
BC RS Coilovers
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 30, 2009, 03:32:26 PMReply #299

Offline xenos

« Reply #299 on: December 30, 2009, 03:32:26 PM »
Βρε Καήλα, πάρε ένα χταπόδι ή έναν ιμάντα και δέσε τα απο κάποιο σταθερό σημείο του αυτοκινήτου (πάνω στο κάθισμα πάλι)..
Η ζώνη δεν κρατάει τίποτα..

Tώρα που το λες στο πορτ μπαγκάζ υπάρχει ένα μαλάκιο!  :excited:

Αν είναι μόνο λάστιχα είσαι super και παίρνεις και 4άδα: τα 2 συνοδηγός όρθια το 3ο από πάνω τους (τα κρατάει κιόλας γιατί σφηνώνει μεταξύ μπαρμπριζ και προσκέφαλου συνοδηγού και το 4ο στο μισάνοικτο πορτ μπαγκαζ!
Η μόνη σου δέσμευση είναι ότι πρέπει να είσαι ανοιχτός οπότε φοβάσαι την βροχή.

Ένα ξεφούσκωτο δεν χωράει στο πορτ μπαγκάζ?  ::-