!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (147/298) > >>

haris_nc:
Ασχετο,

Αυριο στις 21.00 στο Star εχει το Ronin !!!!

GENERAL:

--- Quote from: haris_nc on January 12, 2010, 05:27:51 PM ---Ασχετο,

Αυριο στις 21.00 στο Star εχει το Ronin !!!!

--- End quote ---

Ασχετο.... αλλα εκεινη την ωρα θα κανω δρομολογιο στο 426 και θα γαμ....με!!! :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:

XrhstosZ:

--- Quote from: Manolis on January 12, 2010, 05:08:10 PM ---Στις 31 του μήνα θα έχουμε την πρώτη εκδρομή μας που θα συνδιαστεί με την κοπή της πίτας (με φλουρί φέτος γιατί ένα ολόκληρο χρόνο μου τα
κάνατε μπαλόνια με το γαμώφλουρο :moutza: και δεν έφταιγα κιολας ).Ανακοινώση προγράμματος προορισμού και λοιπά θα γίνει στο ανάλογο τόπικ.
Το γράφω απλά επειδή μου το ζητάτε μερικοί με πμ για να κανονίσετε τις δουλειές σας και να μπορείτε να έρθετε.

--- End quote ---

Επιτελους θα μαι αθηνα αυτη τη φορα , αλλα χωρις αμαξι !Θα το copen και θα ρθω :) (φιλοσοφιας miata ειναι ετσι και αλλιως , 880κιλα μαλιστα για να ζηλεψουν μερικοι!!!!!)

VasmaV:

--- Quote from: GENERAL on January 12, 2010, 05:30:59 PM ---Ασχετο.... αλλα εκεινη την ωρα θα κανω δρομολογιο στο 426 και θα γαμ....με!!! :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:

--- End quote ---
Ρε boy, ντροπή...μπροστά στον κόσμο :P :P :P

vagmann:

--- Quote from: Manolis on January 12, 2010, 05:08:10 PM ---Στις 31 του μήνα θα έχουμε την πρώτη εκδρομή μας που θα συνδιαστεί με την κοπή της πίτας (με φλουρί φέτος γιατί ένα ολόκληρο χρόνο μου τα
κάνατε μπαλόνια με το γαμώφλουρο :moutza: και δεν έφταιγα κιολας ).Ανακοινώση προγράμματος προορισμού και λοιπά θα γίνει στο ανάλογο τόπικ.
Το γράφω απλά επειδή μου το ζητάτε μερικοί με πμ για να κανονίσετε τις δουλειές σας και να μπορείτε να έρθετε.

--- End quote ---

Νααατα μας... :hello:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version