!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (146/298) > >>

Neko:
Τι εγινε Γιωργο σε κολλησε ο δασκαλος και το ελαφρωνεις :P

Ξάδελφος:
Χθες στο Πλαισιο στη Μεταμορφωση παρκαρα διπλα σ ενα Μπλε ΝΒ ...οσο πιο χαμηλωμενο γινεται ηταν το εργαλειο..πολυ χαμηλο!Ετσι ειχα κι εγω το δικο μου καποτε κι ακομη ποναω απ τις λακουβες..Ημουν κουρασμενος απ τη δουλεια,με μια μουρη κρεμασμενη  σα του Μανελη στις παλιες ελληνικες ταινιες  και δεν ειχα ορεξη για κοινωνικοποιηση.Ηταν κανα παιδι απο εδω?

Ξάδελφος:

--- Quote from: Dj darios on January 12, 2010, 02:24:58 PM ---Τι εγινε Γιωργο σε κολλησε ο δασκαλος και το ελαφρωνεις :P

--- End quote ---
Αντιθετως χρονο με το χρονο το βαραινω... AC,torsen και ξαναβρηκαν το δρομο τους πισω η ρεζερβα και οι μοκετες στο μπαγαζ...
Πλακα πλακα με τ αλογα που εχουμε εμεις...ουτε να τρως ολο το φαι σου δεν ειναι οχι να βαραινεις.

Ξάδελφος:

--- Quote from: option-D on January 12, 2010, 09:57:50 AM ---Εκτός του οτι το mx5 του Κώστα είναι ΤΑΒΛΑ, του το έχω πει πολλές φορές, έχω να πω και το άλλο...
Τί τραβάνε αυτά τα καημένα τα κορίτσια μας...  :hilarious:

--- Quote from: lathreos on January 11, 2010, 05:52:17 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ναι να τους κανουμε αγαλμα και να τους ανοιξουμε και τοπικμε ονομα ... "Ηρωιδες!,ακουραστες!ατρομητες! κοπελες οδηγων μιατα.".   :hilarious: :guns:

Manolis:
Στις 31 του μήνα θα έχουμε την πρώτη εκδρομή μας που θα συνδιαστεί με την κοπή της πίτας (με φλουρί φέτος γιατί ένα ολόκληρο χρόνο μου τα
κάνατε μπαλόνια με το γαμώφλουρο :moutza: και δεν έφταιγα κιολας ).Ανακοινώση προγράμματος προορισμού και λοιπά θα γίνει στο ανάλογο τόπικ.
Το γράφω απλά επειδή μου το ζητάτε μερικοί με πμ για να κανονίσετε τις δουλειές σας και να μπορείτε να έρθετε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version