!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
philosopher:
--- Quote from: haris_nc on December 23, 2009, 08:51:24 PM ---Ποτε θα παρουμε απο ενα τετοιο να βρισκομαστε να παιζουμε?
Scania Tamiya mit Carson Muldekipper und Wedico Radlader
RC trucks, camion pelleteuse radio commandé peleteuse : Sinsheim 2009
--- End quote ---
Πόπο ρε φίλε θέλω και εγώ μια μπουλντόζα να παίζω και να σκάβω, μιάς που μιατάκι απο Φλεβάρη πάλι...
Αν πάρεις εσυ το φροτηγό νομίζω είναι μια καλή αρχή. :llol:
Ξάδελφος:
Καλη φαση αντε παρτε τα σκαπτικα να φτιαξετε τεραιν να παρω εγω ενα 4Χ4RC να παιξω μεσα. Πλακα πλακα οταν ημουν πιτσιρικι ειχα μια μπουλντοζα κι ενα φορτηγακι (εννοειτε οχι RC ,ουτε κανειχαν καποιο μηχανισμο)και εσκαβα συνεχεια την αυλη.
lok502:
Εμένα από την άλλη μου άρεσε απίστευτα να παρακολουθώ σκαπτικά μηχανήματα κάθε είδους όταν ήμουν μικρός. Όταν είδα πρόσφατα από κοντά τα RC της Carson χάζεψα, αν δεν τα δείτε από κοντά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ρεαλιστικά είναι.
Tα τηλεκατευθυνόμενα, αλλά και γενικότερα ο μοντελισμός (και στατικός) είναι εξαιρετικό χόμπυ αλλά δυστυχώς αρκετά ακριβό (ειδικά αν σκοπέυετε να ασχοληθείτε με αγώνες). Και εκτός αυτού απαιτεί και αρκετό χρόνο που στην εποχή μας είναι πιο δυσεύρετος ακόμα κι από το χρήμα.
Σκεφτόμουν για Χριστούγεννα να κάνω δώρο στον εαυτό μου το Μιάτα της Tamiya, το ήθελα χρόνια.
simkoz:
Κοίτα για κάποιον που έχει 2 ΝΑ νομίζω και το RC είναι must και φυσικά άσπρο κι αυτό.
lok502:
Εννοείται λευκό, δεν έβαλα τυχαία την φωτογραφία 8)
Σκεφτόμουν το rc miata να το έχω τελείως εργοστασιακό εξωτερικά αλλά να βάλω αρκετά έξτρα κομμάτια, αλουμινένια κλπ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version