!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (9/298) > >>

Ξάδελφος:
Οταν ημουν 6ηΔημοτικου μου χαν παρει οι γονεις μου ενα RC buggy με μπαταριες,οχι βενζινοκινητο!!!Ηταν πανακριβα τοτε..Μαλιστα το "γκαζι" ανοιγε σε 2 θεσεις ειχε¨τουρμπο¨!. Θυμαμαι εβαζα σελοτειπ στα πισω λαστιχα και παντηλικωνε απιστευτα.Ακομη καπου υπαρχει στο παταρι στο πατρικο μου.

george 1323:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 24, 2009, 08:51:42 AM ---Οταν ημουν 6ηΔημοτικου μου χαν παρει οι γονεις μου ενα RC buggy με μπαταριες,οχι βενζινοκινητο!!!Ηταν πανακριβα τοτε..Μαλιστα το "γκαζι" ανοιγε σε 2 θεσεις ειχε¨τουρμπο¨!. Θυμαμαι εβαζα σελοτειπ στα πισω λαστιχα και παντηλικωνε απιστευτα.Ακομη καπου υπαρχει στο παταρι στο πατρικο μου.

--- End quote ---
ποσα αλογα ητανε? :llol: :llol:

option-D:
Εγώ κάθε Χριστούγεννα ζητούσα απο τους γονείς μου τηλεκατευθυνόμενο.. Πάντα..
Μετά τα βραχυκύκλωνα, τους έβαζα με πατέντες εξτρά μπαταρίες, πήγαιναν πιο γρήγορα αλλά για λίγο..
Τελικά καιγόντουσαν τα μοτεράκια τους..

Ξάδελφος:
Mια αλλη πατεντα που ειχα κανει ,ειχα βρει μια μπαταρια απο φως ασφαλειας την ειχα βαλει μπροστα στον προφυλακτηρα του buggy την ειχα συνδεσει με τους ακροδεκτες του rc ,ειχε πιο πολλα αμπερ και γαζωνε,την ξαναφορτιζα και παλι τα ιδια,ασε που μπροστα βαραινε και πισω αφου λειπαν και οι μπαταριες απο μεσα ελαφρωνε και εκανε χορευτικα. Αυτο που ειχα ρυθμιζες μπροστα συγκλιση αποκλιση.Πισω ειχα βρει ελατηριακια και τ αλλαζα στις αναρτησεις για ν ασκληραινει ,μαλακωνει.

dimsabas:
Τελικά, από μικρός φαίνεται κάποιος... :llol:
Εσείς με τις πατέντες, εγώ με τις κόντρες. Έκανα κόντρες με το ποδήλατο, είτε σε ευθεία (που έχανα γιατί ήμουν χοντρός) είτε σε κλειστή διαδρομή. Χωμάτινη... :excited:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version