!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
jSkyline:
--- Quote from: haris_nc on December 23, 2009, 09:51:17 AM ---
--- Quote from: simkoz on December 23, 2009, 09:48:00 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 23, 2009, 08:53:03 AM ---Δε σοβαρευεστε λέω εγω?.Εμενα οι πιο φοβερη διαδρομη για σημερα θα ναι απ το γραφειο μου στο γραφειο του διευθυντη ,αντε και μεχρι το λογιστηριο και ισως να παω και μεχρι το κυλικειο... :'( ακαρδοι τυποι....
--- End quote ---
δυστηχώς: +1
(αλήτες φοιτητές και ελεύθεροι επαγγελματίες του φόρουμ
--- End quote ---
Kαι εγω τελικα σημερα τελευταια μερα στη δουλεια,αντε μετα παλι 4 Ιανουαριου.... :excited: :hello: :clap: :tease: :P :P
--- End quote ---
Oταν εσυ τελειωνεις...Εγω αρχιζω διακοπες :P
nmwisima:
Δεν έρχεστε από κέντρο να με κεράστε καφέ?
haris_nc:
--- Quote from: philosopher on December 23, 2009, 11:58:16 AM ---
--- Quote from: simkoz on December 23, 2009, 11:50:35 AM ---Kουβέντα να γίνεται....
Σαφώς και δεν συγκρίνει κανείς τα 2 αυτοκίνητα συνολικά. Απλά το θέμα της κόντρας (για όσους γουστάρουν και ασχολούνται) είναι σαν drag race. Έχεις μια ευθεία και 2 αυτοκίνητα και κοιτάς πιο θα φτάσει πρώτο στην άλλη άκρη. To drag έχει αρκετούς οπαδούς και δεν είναι όλοι αυτοί κάγκουρες.
Θυμάμαι είχε ένα τρομερό βίντεο στο Top Gear (μπορεί να ήταν και στο Fifth Gear) που είχαν στήσει 4-5 supercars (Jag, Porch, ferrari) και ένα φτιαγμένο Corsaκι παλιό το τετράγωνο. Οι οδηγοί των ακριβών ήταν από κολλεγιόπαιδα μέχρι σοβαροί κύριοι και πριν το άνοιγμα έπιναν τσάι (κυριολεκτικά) και συζήταγαν.
Ο οδηγός του τουρμπισμένου Corsa ένας τύπος με στυλ μηχανικού κοίταγε πιέσεις ελαστικών, αφαιρούσε γρύλους κλπ.
Σαφώς και τους κέρασε κανονικότατατατα oooόλους τσαγάκι στην ευθεία του αεροδρομίου που ήταν το event.
--- End quote ---
Μαζί σας και εγώ.
Όσο για το παλιό τετράγωνο κορσάκι που λες, είχα και εγώ φίλο που είχε ένα τέτοιο 220~250 άλογα περιτό να σου πω οτι τίποτα δε στεκόταν δίπλα του :P
--- Quote from: haris_nc on December 23, 2009, 11:54:48 AM ---
--- Quote from: vagmann on December 23, 2009, 11:53:30 AM ---Νταξ,δεν ειναι εκει το θεμα,ο ανθρωπος ειπε οτι το ακολουθησε,κατι ειναι και αυτο...
Αντε χρονιαρες μερες ειναι...ΑΓΑΠΗ... :yeah:
--- End quote ---
Καλα λεει love....
--- End quote ---
Ρε παιδία και εγώ δεν είχα διάθεση να θίξω κανένα και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν το έκανα.
--- End quote ---
Απο τη φυση του αυτο το τοπικ ειναι για χαβαλε,οποτε δε νομιζω να θιγεται κανεις!!!!!
Basilmx5:
--- Quote from: nmwisima on December 23, 2009, 11:35:25 AM ---Δεν έρχεστε από κέντρο να με κεράστε καφέ?
--- End quote ---
Κ κερατας κ γδαρμενος? :llol:
george 1323:
--- Quote from: simkoz on December 23, 2009, 11:50:35 AM ---Kουβέντα να γίνεται....
Σαφώς και δεν συγκρίνει κανείς τα 2 αυτοκίνητα συνολικά. Απλά το θέμα της κόντρας (για όσους γουστάρουν και ασχολούνται) είναι σαν drag race. Έχεις μια ευθεία και 2 αυτοκίνητα και κοιτάς πιο θα φτάσει πρώτο στην άλλη άκρη. To drag έχει αρκετούς οπαδούς και δεν είναι όλοι αυτοί κάγκουρες.
Θυμάμαι είχε ένα τρομερό βίντεο στο Top Gear (μπορεί να ήταν και στο Fifth Gear) που είχαν στήσει 4-5 supercars (Jag, Porch, ferrari) και ένα φτιαγμένο Corsaκι παλιό το τετράγωνο. Οι οδηγοί των ακριβών ήταν από κολλεγιόπαιδα μέχρι σοβαροί κύριοι και πριν το άνοιγμα έπιναν τσάι (κυριολεκτικά) και συζήταγαν.
Ο οδηγός του τουρμπισμένου Corsa ένας τύπος με στυλ μηχανικού κοίταγε πιέσεις ελαστικών, αφαιρούσε γρύλους κλπ.
Σαφώς και τους κέρασε κανονικότατατατα oooόλους τσαγάκι στην ευθεία του αεροδρομίου που ήταν το event.
--- End quote ---
Θα κανω παλι τον δικηγορο του διαβολου(ΤΩΝ SUPERCARS)...Τα 300 στο κοντερ μπορει να τα δει το φτιαγμενο...κ αν τα δει θα ειναι η τελευταια φορα που βλεπει κοντερ κ γενικα που βλεπει..... :axe: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version