!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (3/298) > >>

philosopher:

--- Quote from: psycho on December 23, 2009, 10:57:23 AM ---κανεις μας δεν δουλευει σημερα; :hello:

--- End quote ---

:grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:

haris_nc:
Δουλευουμε το κοσμο.......

Mendeleev:
κριμα στον κοσμο, τι μας φταιει;;;

xenos:

--- Quote from: lathreos on December 23, 2009, 02:15:22 AM ---Όπως ειδα την φώτο του μηχανοστάσιου σου στο τοπικ του Αχιλλέα παραξενεύτηκα.Αφου το ψαχνεις τοσο πολυ με το θεμα του ελαφρωματος πως και δεν εχεις πεταξει τοσο καιρο την τεραστια εισαγωγή σου και να βαλεις το φίλτρο διπλα στην πολλαπλή εισαγωγή οπως το εχω κανει εγω.Πρεπει να κερδιζεις κανα κιλο οπως επισης και αποκριση στο γκαζι... Δες φώτο στην παρουσίαση μου

--- End quote ---

Εγώ αναρωτιέμαι πως δεν έχει ψάξει ο Δημήτρης για wankelοειδές, τα οποία είναι πανάλαφρα...  :tease:

Neko:

--- Quote from: xenos on December 23, 2009, 10:52:25 AM ---Καλημέρα! Θα παιχτεί βόλτα τελικά?  :angel:

--- End quote ---
                                                                                                                                                    Eχει κανεις καμια ιδεα?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version