!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (272/298) > >>

spoumi:
Χρόνια σου πολλά Ξενοφών!Ό,τι επιθυμείς!

nmwisima:

--- Quote from: HOUZIK on January 26, 2010, 04:55:43 PM ---Μιλαω για κατι τετοιο...

--- Quote from: option-D on January 26, 2010, 04:45:17 PM ---Μπλε;  :o
Συνήθως οι μπλε μεταλλικές είναι γαλάζιες περίπου κι είναι σαν αυτές που βάζουν στα ποδήλατα τα παιδιά  :zalistika:

--- End quote ---
Και εμεις παιδια δεν ειμαστε :finger: :finger:?

--- End quote ---

Την 3η μέρα κατά τας γραφάς θα στα χουν κλέψει. μην μπεις καν στον κόπο!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

dogits:
Αχιλλέα θέλω να μου βρείς μιας και είσαι μές τα κόλπα σινεμπλοκ για μκ2 κοιτα αν μπορείς σε παρακάλω και ενημέρωσε με στείλε μου πμ για energy ελεγα ολο το κιτ αλλα δεν ξέρω αν κάνουν

XrhstosZ:

--- Quote from: nmwisima on January 26, 2010, 07:59:44 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on January 26, 2010, 04:55:43 PM ---Μιλαω για κατι τετοιο...

--- Quote from: option-D on January 26, 2010, 04:45:17 PM ---Μπλε;  :o
Συνήθως οι μπλε μεταλλικές είναι γαλάζιες περίπου κι είναι σαν αυτές που βάζουν στα ποδήλατα τα παιδιά  :zalistika:

--- End quote ---
Και εμεις παιδια δεν ειμαστε :finger: :finger:?

--- End quote ---

Την 3η μέρα κατά τας γραφάς θα στα χουν κλέψει. μην μπεις καν στον κόπο!!!!! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

--- End quote ---

εγω φοραω βαλβιδες εδω και 1 μηνα και δεν τις εχει ακουμπησει κανεις!! ειναι απο αυτες που μπορεις να τις σφιξεις με κλειδι και δν μπορουν να κανουν τιποτα τα κωλοπαιδα!!!

(σαν αυτες απο τη φωτο , αλλα επειδη ειναι μπλε ισως τις γρατζουνισεις με το βιδωνε/ξεβιδωνε)

Dionisis:
Χρόνια πολλά Ξενοφών!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version