!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
dimsabas:
--- Quote from: XrhstosZ on January 26, 2010, 05:01:04 PM ---Φιλος πηρε 316 Mpack την τελευταια e92(?) κατα τα λογια του βελτιωμενη μεσα στη bmw 197 αλογα αλλα δεν το πιστευω ποτε αυτο... Πανεμορφο αμαξι παντως , πολυ δεμενο , ησυχο , γρηγορο!
top features για μενα , τα "φουσκωτα" bucket με κουμπακι , τα απιστευτα xenon , η 18αρα με 35αρι προφιλ και το τιμονι που μετα το στρωστιμο θα ναι οτι πρεπει για "επικινδυνη οδηγηση". (43.000 του πηγε ολο, για αυτο λεω πως δεν πιστευω τα 200 αλογα με 1.6 ατμοσφαιρα και μονο 15000 πανω απο την αρχικη τιμη..!)
--- End quote ---
Δεν υπάρχει τέτοιο μοτέρ στη BMW κι απορώ που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν τέτοια παραμύθια. Ή άλλοι που διατυμπανίζουν ότι έχω ανάρτηση από Ιταλία (βάλτε όποια χώρα σάς εκφράζει) και καμαρώνουν. Λες και των υπόλοιπων η ανάρτηση είχε φτιαχτεί στα Πατήσια... :llol: :llol:
Πάντως, 15Κ για να πάρει ψιψιψώνια δεν τα λες και λίγα...
XrhstosZ:
και εγω αυτο ειπα , δεν μπορει 1.6 ατμοσφαιρικο 122 αλογα να παει στα 197 χωρις να γινει κατι δραστικο!Παντως το αμαξι ειναι τελειο αν και δεν ειναι 197 αλογα :)
υσ εγω θα επαιρνα μεταχειρισμενη M3 στη θεση του και ας εκανα πιατσα για τη βενζινη,τελη,ασφαλεια της :)
dimsabas:
Ό,τι και να έχει γίνει εκεί μέσα, αν είχε η BMW ατμοσφαιρικό μοτέρ με απόδοση 125 άλογα στο λίτρο (ήτοι 5 πάνω από το S2000, προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ παραγωγής), θα το ήξεραν μέχρι κι οι πέτρες. Εκτός αν του κούμπωσαν κάποιον κομπρέσορα.
nmwisima:
Αnyway 2,2 ειναι το μοτέρ αν έχει 197 άλογα.
XrhstosZ:
το μοτερ ειναι σιγουρα 1.6 οποτε 3 τα ενδεχομενα
1)Λεει π@π@ριες
2)Υπερκυβισμος/προγραμμα
3)κομπρεσσορας το αποκλειω γιατι δεν ακουσα τιποτα οταν πηγα βολτα :/
αρα καταληγω στο 1 :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version