!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
vagmann:
--- Quote from: VasmaV on January 20, 2010, 09:48:59 AM ---που τη θυμηθήκατε ρε παίδες την amiga...τρελό κάψιμο των παιδικών μου χρόνων...πρώτες δισκέτες golden axe και shadow of the beast...μέχρι τελικής πτώσεως :) :)
--- End quote ---
Κατσε ρε με την amiga ημουν κι εγω παιδι... :llol:
Βασιλη τι ηλικια εχεις?
6128 θρυλικο τοτε,και φυσικα packman με PS εποχης (νομιζω commodore),με συνδεση στην ασπρομαυρη TV,αρχες δεκαετιας 80... :llol:
Ξάδελφος:
Εγω γεννηθηκα το 1977 και το 19885 τα χριστουγεννα ημουν 8 ετων οταν πρωτοηρθα σ επαφη με το πρωτο υπολογιστη στη ζωη μου(Commodore 64).Πλακα πλακα 2 χρονια μετα(10ετων) ειχα μαθει αριστα τη basic κατι που με βοηθησε πολυ μελλοντικα να μαθω πανευκολα τη visual basic.Την Commodore Αmiga την ειχα μεχρι πριν 5-6 χρονια...τα παιχνιδια της ηταν αναντικαταστατα...Δυστυχως καηκε σε πτωση τασεως...To Commodore64 το εχω ακομη. Τo ATARI 130xe το θυμαται κανεις?Εκει ειχα παιξει πρωτη φορα bubble bubble και bulderdash
george 1323:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 20, 2010, 10:06:01 AM ---Εγω γεννηθηκα το 1977 και το 19885 τα χριστουγεννα ημουν 8 ετων οταν πρωτοηρθα σ επαφη με το πρωτο υπολογιστη στη ζωη μου(Commodore 64).Πλακα πλακα 2 χρονια μετα(10ετων) ειχα μαθει αριστα τη basic κατι που με βοηθησε πολυ μελλοντικα να μαθω πανευκολα τη visual basic.Την Commodore Αmiga την ειχα μεχρι πριν 5-6 χρονια...τα παιχνιδια της ηταν αναντικαταστατα...Δυστυχως καηκε σε πτωση τασεως...To Commodore64 το εχω ακομη. Τo ATARI 130xe το θυμαται κανεις?Εκει ειχα παιξει πρωτη φορα bubble bubble και bulderdash
--- End quote ---
Συλλεκτικα πραγματα αυτα....κ εχουμε κ ιδια ηλικια 1977.... :good:
leonidas11b:
Πωωωω....... :giveheart: Commodore64 που το θυμηθήκατε ήταν η πρώτη μου επαφή με Υ/Η στα 5 ή 6 (88/89)μου όταν είχε γεννηθεί η αδερφή μου!!
Απίστευτες στιγμές καψίματος από πολύ μικρή ηλικία....Πρέπει να υπάρχει ακόμα μέσα σε κάποιο πατάρι ή αποθήκη. :giveheart:
option-D:
Λεξικό για τις προσωπικές αγγελίες των γυναικών:
40άρα....................................49
Περιπετειώδης........................Έχει κοιμηθεί με τους πάντες
Αθλητική................................Χωρίς βυζιά
Μέτριας Εμφάνισης...................Ασχημη
Όμορφη............................Παθολογική ψεύτρα
Μεταδοτικό χαμόγελο.................Παίρνει χάπια
Συναισθηματικά ισορροπημένη .............Ο ψυχίατρος της δίνει χάπια
Φεμινίστρια..............................Ασχημη
Ελεύθερο πνεύμα...........................Ναρκομανής
Να γίνουμε πρώτα φίλοι..................Πρώην τσούλα