!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
gianic:
Kαλημερα παιδες! Τι ειπατε τωρα...!
Χριστουγεννα του 1991 ξυπνησα με αυτο κατω απο το δεντρο,
Φυσικα το κοιτουσα σαν χανος. Ημουν 5 χρονων και δεν ειχα ιδεα για το τι προκειται.. Οι πρωτες δισκετες μου ηταν το godlen axe, robocod james pond II και καμια 10αδες ακομα... Δυστυχως η ποιοτητα κατασκευης τους ηταν μαπα και δεν καταφερα να το κρατησω αθικτο μεσα στα χρονια. παρολαυτα λιωνω που και που με emulators στο pc! A ρε ωραια χρονια!
Ξάδελφος:
Τest Drive 2 και F19 StealthFighter ηταν τ αγαπημενα μου στην Amiga.
george 1323:
--- Quote from: gianic on January 20, 2010, 09:08:57 AM ---Kαλημερα παιδες! Τι ειπατε τωρα...!
Χριστουγεννα του 1991 ξυπνησα με αυτο κατω απο το δεντρο,
Φυσικα το κοιτουσα σαν χανος. Ημουν 5 χρονων και δεν ειχα ιδεα για το τι προκειται.. Οι πρωτες δισκετες μου ηταν το godlen axe, robocod james pond II και καμια 10αδες ακομα... Δυστυχως η ποιοτητα κατασκευης τους ηταν μαπα και δεν καταφερα να το κρατησω αθικτο μεσα στα χρονια. παρολαυτα λιωνω που και που με emulators στο pc! A ρε ωραια χρονια!
--- End quote ---
Εγω οταν την πηρα ημουν 12 κ ηξερα πολυ καλα τι στιγμες θα μου προσφερε........αχ αλλες εποχες.....υπηρχαν αξιες ακομη..... :'( μακαρι να μπορουσα να τις ξαναζησω... :please:
vagmann:
--- Quote from: option-D on January 19, 2010, 11:57:36 PM ---Ο Βαγγέλης χρωστάει σε μερικούς κάποια ειδική που μας έχει τάξει από το καλοκαίρι, οπότε θα μαζευτεί η dream team ( :moutza: μαλάκα) και θα ανηφορίσουμε..
--- End quote ---
Α!Ολα κι ολα!
100 φορες ειπα στον Ηλια να σας μαζεψει περσι,ειχε το μυαλο του στα κοντα και στα μπλοκε... :P
Εχω καταθεσει προγραμμα στροφοεκδρομης ηδη στην συντονιστικη ομαδα του mymx5,αναμενεται απαντησης...
Tip:Δεν θα παμε Αγιο...
VasmaV:
που τη θυμηθήκατε ρε παίδες την amiga...τρελό κάψιμο των παιδικών μου χρόνων...πρώτες δισκέτες golden axe και shadow of the beast...μέχρι τελικής πτώσεως :) :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version