!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
dimsabas:
--- Quote from: option-D on January 19, 2010, 11:40:43 PM ---Επειδή μιλάτε για Ε30 και πιο πριν για drift σε γκαράζ, ανεβάζζω το θεϊκό σημείωμα από σεκιουριτά που είχα βρει ένα μεσημέρι στο δικό μου Ε30.. Είχε προηγηθεί μισάωρο drift με το εξακύλινδρο να λυσσάει και τα λάστιχα να τσιρίζουν στο mall.. :nod:
--- End quote ---
Καλά, είχε όντως κρατήσει τις πινακίδες σου η διοίκηση του Mall; Είχε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο; Και συ τι έκανες ρε καθίκι μισή ώρα μέσα σε ξένη ιδιοκτησία; :moutza: :llol: :llol:
dimsabas:
--- Quote from: Manolis on January 19, 2010, 11:47:00 PM ---Και επειδή διάβασα αυτό μόλις
--- Quote from: dimsabas on January 18, 2010, 07:56:26 PM ---Θυμάμαι όταν με ενημέρωσε ο Αλέξανδρος (Alx) για κάποιο νέο φόρουμ για MX5 κι απορούσα τι στο καλό χρειάζεται ένα ακόμα φόρουμ για ΜΧ5, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλα δύο στην Ελλάδα.
--- End quote ---
Ποιός Αλέξανδρος ρεεεεεε,άχ γέρασες δάσκαλε και ξεχνάς :tease:
--- End quote ---
Τι ξέχασα ρε Μανόλη, έχει αποχωρήσει ο Αλέξανδρος από το φόρουμ; Ή μου το είπε κάποιος άλλος; :zalistika:
george 1323:
--- Quote from: Manolis on January 20, 2010, 02:17:49 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on January 20, 2010, 02:01:51 AM ---Ps1? αυτο δεν ειναι τιποτα... εγω το πρωτογνωρισα στον AMSTRAD 464 με κασετα...
--- End quote ---
Κρύβε λόγια φαίνεται η ηλικία μας.ΖΧ80 για αρχή μετα commodore 64-amstrad 464 και τελικά το 6128 που ήταν και το καλύτερο της εποχής.
Που να τα ξέρουν αυτά τα πιπίνια που μεγάλωσαν με τα playstation ;D
--- End quote ---
Ξεχασες τημ amiga 500.......... :yeah:
Ξάδελφος:
Καλημερες..τι ξεθαβετε !.Χριστουγεννα 1985 μου εφερε ο πατερας μου ενα Commodore64 με κασσετα.Ειχε μαζι 3 παιχνιδια.. Spy vs Spy,PITSTOP 2 κι ενα προγραμμα που το μετετρεπε σε συνθεσαιζερ.Στον ηχο ειδικα ηταν πολυ μπροστα,εβγαζε στερεοφωνικο σημα!....Περιμενα ωωωρα να φορτωσει το καθε παιχνιδι.Το συνεδεα σε μια Voxson εγχρωμη ΤV 28 ιντσων,μεχρι που μου πηραν ενα monitor Ηantarex 14 εγχρωμο.Μετα ακολουθησε η θεα Amiga 500+ .
option-D:
--- Quote from: mx5mk1 on January 20, 2010, 12:15:34 AM ---Σχόλια έχουμε αφήσει εδώ ?
youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LjSH8Bfarc0[/youtube]
δείτε το βίντεο και.....εκφραστείτε ...χυδαία :good: :good:
:yeah:
--- End quote ---
Τί ξέθαψες ρε! Αν και τώρα θα ήταν πολύ καλύτερα.. Τότε έκανα χαζομάρες ακόμα..
Με την ευκαιρία να πω οτι σκεφτόμαστε με Σάμπα για καρτ αύριο το απόγευμα στην ιδιωτική..
Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους; :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version