!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
xenos:
--- Quote from: haris_nc on January 26, 2010, 07:14:58 PM ---Ρε Στελιο ο xenos για πλακα στο ειπε,μην τον στεναχωρεις και γιορταζει κιολας σημερα! ;)
Οσο για μενα μπερδευτηκα με τα κλικ,νομιζα οτι το πηρες-ησουν ετοιμος να το παρεις!
--- End quote ---
;)
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 26, 2010, 07:54:23 PM ---Δεν τον στεναχορώ ενταξει .. Χρονια πολλα κιόλας τις ευχές μου..
--- End quote ---
θενκς.
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 26, 2010, 07:54:23 PM ---Εγώ απλα ήθελα να βοηθήσω γιατί γνωριζω οτι ειναι ακριβά τα γνήσια σποιλερς.
--- End quote ---
Παν-άκριβα για την ακρίβεια.
nmwisima:
Είδα ένα Μκ1 με αυτο το σπόιλερ.
General_lee:
Παιδια επειδη μαρεσουν πολυ οι team dynamics pro race 1.2 και επειδη θελω μια πιο σκληροπυρηνικη αναρτηση (αλλα και για να εχω υποψην μου γενικως..) μπορει καποιος που το χει ψαξει να μου εξηγησει τι παιζει με τις τιμες από το site της "ma5da"?
Μιλαω για το site του ενιαιου που κανουν στην αγγλια με τα μκ1. http://www.ma5daracing.com/parts/
Εχει υπερβολικα χαμηλες τιμες σε καποια προιοντα (αναρτηση-ζαντες η και εξοπλισμο, μπακετ κλπ).
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι αν πρεπει να εισαι εγγεγραμμενο μελος για να εχεις αυτες τις τιμες η αν ειναι για τον καθενα. Από τη μια γραφει οτι πρεπει να εχεις δηλωσει συμμετοχη και να εχεις παρει κωδικο/password ως συμμετεχων στο πρωταθλημα και να τον δωσεις οταν πας στην εταιρια πχ στην team dynamics να παρεις την ζαντα στην τιμη που γραφουν.
Απο την αλλη ομως γραφει οτι αν παραγγειλεις μεσα απο το site αυτο, η τιμη ειναι αυτη ακόμα και για καποιον που απλά θελει να ετοιμασει ενα αγωνιστικο mx5.....
Περιεργα πραγματα....Για τσεκαρετε και πειτε, γιατι εγω δεν μπορω να καταλαβω...(θα στειλω κανα Mail στο τελος και θα γινω ρομπα)
http://www.ma5daracing.com/faq/faq10.php
Εδω λεει για τις αγορες...Αν καταλαβαινω σωστα λεει οτι μπορει ο καθενας που ετοιμαζει μιατα να αγορασει σε αυτες τις τιμες?
Κουφο δεν ειναι ? Αφου ειναι πολυ χαμηλες...
nmwisima:
Το Μa5zda Racing ειναι ΕΝΝΙΑΙΟ με μχ5 στην Αγγλία.
Ειμαι σχεδόν βέβαιος ότι πρέπει να συμμετέχεις στο Πρωτάθλημα για να πάρεις τις τιμές αυτές.
Συμμετέχεις???
υ.γ. ίσως ο Ιάσωνας δίνει τις ProRace του, πάρε με ένα τηλ να σε καθοδηγίσω 6973885078
General_lee:
Eυχαριστω για την απαντηση και τη βοηθεια Αχιλλεα ;).
Του Ιασονα ειναι μαυρες, εγω θελω ασημι (η ασπρες :angel:) γιατι εχω μαυρο αμαξι. (εκτος αν τις δινει πραγματικα πολυ φτηνα οποτε θα αντεξω τη μαυριλα στη μαυριλα)
Ναι συμμετεχω στο ενιαιο... :moutza:. :P
Απλά δεν ειναι ξεκαθαρο από το κειμενο που περιγραφει τι παιζει με τις τιμες. (το κειμενο γραφει συγκεκριμενα, ΑΝ πας μονος σου στην ταδε εταιρια πες οτι εισαι απο την ma5da να σου κανουν εκπτωση αγωνιζομενου. Αλλιως παρτα κατευθειαν απο το site μας ειτε εισαι αγωνιζομενος ειτε οχι...ακουγεται πολυ πιο λογικο βεβαια αυτο που λες εσυ και θα μου κανει εντυπωση αν δεν ισχυει)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version