!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
xenos:
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 26, 2010, 03:33:13 PM ---Αληθεια δεν καταλαβα τι εννοεις δλδ οτι εχω παρει φορα?
--- End quote ---
Με βάση το παρακάτω στο είπα. ;)
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 25, 2010, 04:58:54 PM ---Πάλι καλα γιατι τα αγόρασα κιόλας. Βιάστηκα γιατι μέσα στη σελίδα λέει πως αν τα παραγγείλεις πριν τις 3 το μεσημέρι στα στέλνουν την ίδια μέρα. Και αν δεν κάνω λάθος στην Αγγλία τώρα ειναι 2:57 :Ρ Ξερεις μήπως πόσο καιρό κανουν να έρθουν? Δηλαδη μου λες οτι παρήγγειλα αυτοκόλλητα και όχι Roll Bars? χαχα
--- End quote ---
SteloukosMx5:
Χάρη το topic λεει για ευκαιρίες αγορών και σερφάροντας στο νετ βρήκα αυτο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.. Δε σημαίνει οτι επειδή το πόσταρα μαρέσει και θα το αγοράσω απλουστατα μπορεί να ενδιαφέρει και καποιον αλλο.
--- Quote from: xenos on January 26, 2010, 06:45:24 PM ---
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 26, 2010, 03:33:13 PM ---Αληθεια δεν καταλαβα τι εννοεις δλδ οτι εχω παρει φορα?
--- End quote ---
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 25, 2010, 04:58:54 PM ---Πάλι καλα γιατι τα αγόρασα κιόλας. Βιάστηκα γιατι μέσα στη σελίδα λέει πως αν τα παραγγείλεις πριν τις 3 το μεσημέρι στα στέλνουν την ίδια μέρα. Και αν δεν κάνω λάθος στην Αγγλία τώρα ειναι 2:57 :Ρ Ξερεις μήπως πόσο καιρό κανουν να έρθουν? Δηλαδη μου λες οτι παρήγγειλα αυτοκόλλητα και όχι Roll Bars? χαχα
--- End quote ---
--- End quote ---
Δεν σε πιάνω :/ Τις μπάρες τις πήρα απο το mx5parts γιατι τις χρειαζόμουν το νωρίτερο. Φιλικά
haris_nc:
--- Quote from: SteloukosMx5 on January 26, 2010, 07:09:03 PM ---Χάρη το topic λεει για ευκαιρίες αγορών και σερφάροντας στο νετ βρήκα αυτο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.. Δε σημαίνει οτι επειδή το πόσταρα μαρέσει και θα το αγοράσω απλουστατα μπορεί να ενδιαφέρει και καποιον αλλο.
--- Quote from: xenos on January 26, 2010, 06:45:24 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Δεν σε πιάνω :/ Τις μπάρες τις πήρα απο το mx5parts γιατι τις χρειαζόμουν το νωρίτερο. Φιλικά
--- End quote ---
Ρε Στελιο ο xenos για πλακα στο ειπε,μην τον στεναχωρεις και γιορταζει κιολας σημερα! ;)
Οσο για μενα μπερδευτηκα με τα κλικ,νομιζα οτι το πηρες-ησουν ετοιμος να το παρεις!
nmwisima:
Και anyway Στέλιο, μην εισαι υπ ατμόν, εδώ πέρα πειραζόμαστε συνέχεια, μην παρεξηγείσαι ;)
Στο θέμα μας τώρα, μακάρι να σου βρει καλό αυτό το πράγμα. :coolio:
SteloukosMx5:
Δεν τον στεναχορώ ενταξει .. Χρονια πολλα κιόλας τις ευχές μου..Εγώ απλα ήθελα να βοηθήσω γιατί γνωριζω οτι ειναι ακριβά τα γνήσια σποιλερς. Αν βρω κάτι αλλο θα ποστάρω.. Φιλιά παίδες..
--- Quote from: nmwisima on January 26, 2010, 07:46:45 PM ---Και anyway Στέλιο, μην εισαι υπ ατμόν, εδώ πέρα πειραζόμαστε συνέχεια, μην παρεξηγείσαι ;)
Στο θέμα μας τώρα, μακάρι να σου βρει καλό αυτό το πράγμα. :coolio:
--- End quote ---
Βρε δεν παρεξηγιέμαι .. εγω να βοηθήσω ξαναλεω ειπα το οτι το ποσταρα δεν σημαινει οτι θα το πάρω..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version