!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Αρθρα που αφορουν στο Mx5
panos2171:
Aπό άλλο φόρουμ
--- Quote ---Ξεκινούσε από 6.500.000 δρχ το NA 1,6
Από 8.000.000 δρχ το ΝΒ 1,8
--- End quote ---
jSkyline:
Κοίτα είμαι πολύ σίγουρος για το 25Κ παρά κάτι ψιλά στο τιμολόγιο αγοράς. Προφανώς το δικό μου ήταν οτι ακριβότερο θα μπορούσε να πάρει κάποιος σε 1.6, με δεδομένο οτι είναι και απο τα πολύ πρώτα NBFL, δε θα ήταν απίθανο να μην είχε και εκπτώσεις.
Liakos:
--- Quote from: jSkyline on June 03, 2019, 10:22:12 PM ---Κοίτα είμαι πολύ σίγουρος για το 25Κ παρά κάτι ψιλά στο τιμολόγιο αγοράς. Προφανώς το δικό μου ήταν οτι ακριβότερο θα μπορούσε να πάρει κάποιος σε 1.6, με δεδομένο οτι είναι και απο τα πολύ πρώτα NBFL, δε θα ήταν απίθανο να μην είχε και εκπτώσεις.
--- End quote ---
Γυρω στα 24-25Κ ειχε το 1.6 High αν θυμαμαι καλα. Πηγαινα και χαλβαδιαζα το 2005 στην αντιπροσωπεια στη Λ.Βουλιαγμενης στη Γλυφαδα ενα ανθρακι high με μπεζ καθισματα και ξυλινο τιμονι/λεβιε... Ερωτας. Εβγαινε το NC ομως αμεσα, οποτε επικρατησε η λογικη κι ας φτασαμε στα 28.890€ με το μεταλλικο...
Σιγουρα βρισκεται το παραγγελιοχαρτο στο ντουλαπακι. Οταν παω στο πατρικο μου θα ριξω μια ματια...
Υ.Γ: fun fact, οταν εκανα την παραγγελια και φτασαμε στο χρωμα ζητησα λευκο. Ηταν λιγο πριν τις διεθνεις εκθεσεις που μας βομβαρδισαν οι Γερμανοι με ολες τις αποχρωσεις του λευκου σε καθε πιθανο νεο και μη μοντελο, οποτε δεν ηταν καθολου δημοφιλες για την εποχη. Ο πωλητης σαστισε, με ρωτησε αν εννοω λευκο οπως ασπρο :llol: λες και του ζητουσα να τετραγωνοποιησει τον κυκλο ξερω'γω. Επειδη δεν την παλευα να περιμενω τους μηνες αναμονης που μου εδωσε, προχωρησα στο copper red που μου αρεσε εξισου. Ευτυχως λιγο μετα βγηκαν τα SVP, γιατι αν ηταν διαθεσιμα οταν επελγα θα μου ηταν πολυ δυσκολο να διαλεξω μεταξυ copper red και του "μελιτζανί". :????:
talipanos:
--- Quote from: panos2171 on May 26, 2019, 11:06:32 PM ---Πραγματικά τρελό κελεπούρι. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε και πόσο το πήρε βέβαια.
--- End quote ---
Καλησπέρα, 4.400 το πήρα.
mx5silver:
για οποιον αρχαιοκαπηλο εψαχνε το solomiata και δεν το εβρισκε, αφου η σελιδα ειχε πλεον κατεβει.... :good:
http://fixjunk.com/solomiata/solomiata/MiataCSP.html
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version