!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αρθρα που αφορουν στο Mx5

<< < (33/36) > >>

mx5silver:
και μιας και λεμε για τιμη, καπου το ειχα ξανα ανεβασει, αλλα βαριέμαι να ψαχνω...
το δελτιο παραγγελιας του μχ5 με τιμη σε δραχμες... :D
πρωτο χερι το 2007 το ειχα παρει 7200 ευρα αν θυμαμαι καλα, με τις τιμες να παιζουν για τα μκ1 από 5000 το φτηνοτερο μεχρι και 10000-12000 τα ακριβοτερα

jSkyline:
Ο πρώτος ιδιοκτήτης του δικού μου ΜΧ μου είχε δείξει επίσης το χαρτί αγοράς του δικού μου, η μάλλον την προσφορά! Το αστείο είναι οτι λόγο χρονολογίας η τιμή γραφόταν σε δραχμές και σε € !

mononoke:
Στο car αυτού του μήνα εχει παρουσίαση τις 4 γενιές μιατα! Για όποιον ενδιαφέρεται!

mx5silver:

--- Quote from: jSkyline on May 29, 2019, 07:32:41 PM ---Ο πρώτος ιδιοκτήτης του δικού μου ΜΧ μου είχε δείξει επίσης το χαρτί αγοράς του δικού μου, η μάλλον την προσφορά! Το αστείο είναι οτι λόγο χρονολογίας η τιμή γραφόταν σε δραχμές και σε € !

--- End quote ---
ποσο εκανε καινουργιο?

jSkyline:

--- Quote from: mx5silver on June 02, 2019, 06:12:07 PM ---
--- Quote from: jSkyline on May 29, 2019, 07:32:41 PM ---Ο πρώτος ιδιοκτήτης του δικού μου ΜΧ μου είχε δείξει επίσης το χαρτί αγοράς του δικού μου, η μάλλον την προσφορά! Το αστείο είναι οτι λόγο χρονολογίας η τιμή γραφόταν σε δραχμές και σε € !

--- End quote ---
ποσο εκανε καινουργιο?

--- End quote ---
Θυμάμαι πως σε δραχμές ήταν κάπου στα 8.400.000, χαρακτηριστικά, η ατάκα που μου είχε πει το παιδί που το πήρα ηταν, κοίτα να δεις το πήρα 25Κ και το δίνω 15Κ, νομίζω είναι καλά! Εννοείται οτι του έκανα παζάρια και το πήρα άλλα 1000Ε πιο κάτω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version