!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αρθρα που αφορουν στο Mx5

<< < (24/36) > >>

RustRat:
Το σποιλεράκι ήταν εργοστασιακό έξτρα, μέρος κάποιας έκδοσης ή κάτι τέτοιο, δεν θεωρείται άφτερμαρκετ δλδ.

Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

heras:

--- Quote from: nmwisima on October 22, 2015, 01:32:55 PM ---
--- Quote from: heras on October 22, 2015, 12:43:06 PM ---Ωραιο το αφιερωμα, θα ηθελα ομως περισσοτερο να ειχε επικεντρωθει στο καθαρα οδηγικο κομματι παρα στην εκθεση των τεχνικων χαρακτηριστικων που τα βρισκεις και στο Γκουγκλ

--- End quote ---

Βρε Βαγγέλη μου, ακριβώς αυτή την ειρωνία κάνω στην εισαγωγή, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν απευθύνεται σε μας το άρθρο, που πάνω-κάτω τα γνωρίζουμε, αλλά σε ένα περιοδικό "ευρείας" κυκλοφορίας ;)

Στα οδηγικά, έχει boxάκια που έπρεπε να γραφτουν χωριστά από τον Μιχάλη, που οδήγησε το ΝD.

--- End quote ---

Ναι εχεις δικιο, το εκρινα απ τη δικη μου σκοπια μονο προφανως  :moutza:. Το τευχος παει στα συλλεκτικα με τη μια παντως  :excited:

Alex:
Το τεύχος πάει μαζί με τα υπόλοιπα, δεν πετιέται κανένα  :)

Στάλθηκε από το S5 μου χρησιμοποιώντας ομιλητική τάπα

Skyggedans:

Εν τάχει, μιας και χθες σε διάβασα.

Μετά από πολύ καιρό, κάνεις του ήδη κατόχους να στενοχωριούνται που δεν πωλείται ακόμα στην Ελλάδα το ND και τους ανίδεους να ψάχνουν στο καρ για όποια γενιά μπορούν να αγοράσουν.
 Εύγε  :good:

Μπόνους το lsd κομμάτι σου.

nmwisima:
Χαιρομαι. Ξέρεις ότι αν ήταν καλό εκείνο το Ίγκνις θα το είχα αγοράσει, αλλά μετά που πήγα στη δοκιμή με τα 3 ΜΧ5 και μετά έπρεπε να γράψω και να σκεφτώ γιατί είναι ξεχωριστό, δεν μπορούσα να ξεφύγω, με έπεισα κι εμένα.

Σε άλλα νέα, εχτές έμεινα στη μέση του δρόμου, πρώτη στη Σταδίου και έπειτα στο Καλλιμάρμαρο ανάμεσα σε δυο γραμμές τραμ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version