!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Αρθρα που αφορουν στο Mx5

<< < (23/36) > >>

heras:
Ωραιο το αφιερωμα, θα ηθελα ομως περισσοτερο να ειχε επικεντρωθει στο καθαρα οδηγικο κομματι παρα στην εκθεση των τεχνικων χαρακτηριστικων που τα βρισκεις και στο Γκουγκλ

option-D:
Είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο μκ1 που έχω δει live και δεν μιλάμε τώρα για στανς και καγκουριές.
Εξωτερικά η μόνη διαφορά είναι ένα σετ watanabe σε πολύ κλασσικό/διακριτικό/κοντά στο εργοστασιακό στυλ.
Δεν θα μπορούσαν να έχουν διαλέξει καλύτερο αμάξι γι αυτή τη δουλειά.
mk2/2,5 και mk3 βρίσκεις πολύ πιο εύκολα full stock και σε άριστη κατάσταση.

jSkyline:
Δεν ειπα σε καμια περιπτωση κάτι αρνητικό για το ιδιο το αμαξι ρε παιδία, αντιθετα μια χαρα μου φαίνεται εξωτερικά. Για να επανέλθει σε τελείως στόκ κατάσταση λογικά πρέπει να φυγουν μόνο οι ζάντες και το σποιλερ, απλα για το αρθρο θα το προτιμούσα ετσι, στην πραγματικότητα όλες οι στόκ ζαντες του ΜΚ1 δεν βλέπονται!

nmwisima:

--- Quote from: heras on October 22, 2015, 12:43:06 PM ---Ωραιο το αφιερωμα, θα ηθελα ομως περισσοτερο να ειχε επικεντρωθει στο καθαρα οδηγικο κομματι παρα στην εκθεση των τεχνικων χαρακτηριστικων που τα βρισκεις και στο Γκουγκλ

--- End quote ---

Βρε Βαγγέλη μου, ακριβώς αυτή την ειρωνία κάνω στην εισαγωγή, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν απευθύνεται σε μας το άρθρο, που πάνω-κάτω τα γνωρίζουμε, αλλά σε ένα περιοδικό "ευρείας" κυκλοφορίας ;)

Στα οδηγικά, έχει boxάκια που έπρεπε να γραφτουν χωριστά από τον Μιχάλη, που οδήγησε το ΝD.

kostas_jp120:
Πολύ ωραίο το άρθρο και το αφιέρωμα Αχιλλέα  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version