Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Αγορα αυτοκινητου που εχει παρακρατηση ιδιοκτησιας! HELP!!!  (Read 17491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 04, 2015, 09:38:33 AMReply #30

Offline JMX5NC

Καλημέρα,

Εγώ αγόρασα το αυτοκίνητο με δάνειο και έχω παρακράτηση κυριότητας. Σε 2 μήνες το εξοφλώ και θέλω να πουλήσω το αυτοκίνητο. Τώρα που έκλεισε η ΕΛΜΑ και δε μπορώ να πάρω βεβαίωση απο την αντιπροσωπεία, τι γίνεται????? Θα μπορεί να γίνει μεταβίβαση του αυτοκινήτου ή θα το παντρευτώ εσαεί?????
Έχει αντιμετωπίσει κενείς το ίδιο πρόβλημα?
"Μην πλησιάζεις τράγο απο μπροστά, γάϊδαρο απο πίσω και ηλίθιο απο πουθενά!!"

March 04, 2015, 09:54:07 AMReply #31

Offline nikospaga

• 150 km/h
  • Total likes: 94
  • There is a way to feel free....let things Drift!
Νομιζω φιλε ότι το πηρες με δανειο μέσω καποιας τραπεζας.... Και η τραπεζα σου εχει κανει παρακρατηση οχι η αντιπροσωπεια!
NC 1.8 High-Galaxy Grey
-K&N Filter Panel
-Eibach Pro Kit Springs
-Michelin PS3 - 205/50/16
-HID 6000, llumar films

March 04, 2015, 09:54:53 AMReply #32

Offline takisnb

Στην τράπεζα ρώτησες;

Sent from my iPhone

March 04, 2015, 09:59:28 AMReply #33

Offline kostasmito

Ο αντιπρόσωπος που πήρες το αμάξι υπάρχει ακόμα? Εάν ναι, την βεβαίωση θα την πάρεις από αυτόν. Εάν έχει κλείσει...θα αναθέσεις σε ένα διεκπεραιωτή να στην κάνει (με το αζημίωτο φυσικά).

2.0lt sport / Larini Muffler / HKS Airfilter
Exedy lightweight flywheel & stage 1 clutch / Moss short shift
MeisterR CRD+ coils  / AutoExe Tie rod end / Cobalt FSTB / BBS EVO IX 17x8 ET+38 wheels / 215-45-17 AD08R
Wood Interior / Autoexe steering wheel / Honda Jazz antenna

March 04, 2015, 10:06:44 AMReply #34

Offline JMX5NC

ΟΚ!! Κατάλαβα. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!! Αρχίζει τρέξιμο...

March 04, 2015, 10:08:04 AMReply #35

Offline Sakis

Θα σου περιγράψω ένα περιστατικό με το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, ίσως σε βοηθήσει.
Είχαμε πάρει ένα Honda civic του 1996 και έιχε παρακράτηση κυριότητας, ενώ το ξοφλήσαμε δεν είχαμε κάνει άρση της παρακράτησης. Η αντιπροσωπεία έκλεισε και εκτός αυτού και η τράπεζα που είχαμε πάρει το δάνειο είχε εξαγοραστεί από άλλη και δεν υπήρχε με την ονομασία την παλιά (στην ουσία είχε κλείσει και η τράπεζα). Όταν θέλησα να το πουλήσω, έψαξα βρήκα τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας που το είχαμε πάρει, αυτός είχε όλο το αρχείο από τις πωλήσεις του στο σπίτι του. πηγα και μου έβγαλε μια βεβαίωση ότι το είχα εξοφλήσει, με αυτήν την βεβαίωση πήγα και βρήκα την τράπεζα από την οποία είχε εξαγοραστεί η τράπεζα που είχα πάρει το δάνειο και με την βεβαίωση από τον αγοραστή κάναμε άρση της παρακράτησης. Βέβαια ο χρόνος και η ταλαιπωρία που έφαγα για να γίνουν όλα αυτά δεν περιγράφεται αλλά στο τέλος η δουλειά μου έγινε και πούλησα και το αμάξι. Οπότε μην ανησυχείς. Βρες τον έμπορα από όπου το πήρες και πες του να σου δώσει μια βεβαίωση ότι το αμαξι έχει εξοφληθεί και προχώρα...
Όποιος νομίζει ότι ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα..... μάλλον δεν έχει κερδίσει κόντρα

Turbo NC 1,8
http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,8083.0.html

March 04, 2015, 10:12:54 AMReply #36

Offline JMX5NC

Θα σου περιγράψω ένα περιστατικό με το προηγούμενο αυτοκίνητο που είχα, ίσως σε βοηθήσει.
Είχαμε πάρει ένα Honda civic του 1996 και έιχε παρακράτηση κυριότητας, ενώ το ξοφλήσαμε δεν είχαμε κάνει άρση της παρακράτησης. Η αντιπροσωπεία έκλεισε και εκτός αυτού και η τράπεζα που είχαμε πάρει το δάνειο είχε εξαγοραστεί από άλλη και δεν υπήρχε με την ονομασία την παλιά (στην ουσία είχε κλείσει και η τράπεζα). Όταν θέλησα να το πουλήσω, έψαξα βρήκα τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας που το είχαμε πάρει, αυτός είχε όλο το αρχείο από τις πωλήσεις του στο σπίτι του. πηγα και μου έβγαλε μια βεβαίωση ότι το είχα εξοφλήσει, με αυτήν την βεβαίωση πήγα και βρήκα την τράπεζα από την οποία είχε εξαγοραστεί η τράπεζα που είχα πάρει το δάνειο και με την βεβαίωση από τον αγοραστή κάναμε άρση της παρακράτησης. Βέβαια ο χρόνος και η ταλαιπωρία που έφαγα για να γίνουν όλα αυτά δεν περιγράφεται αλλά στο τέλος η δουλειά μου έγινε και πούλησα και το αμάξι. Οπότε μην ανησυχείς. Βρες τον έμπορα από όπου το πήρες και πες του να σου δώσει μια βεβαίωση ότι το αμαξι έχει εξοφληθεί και προχώρα...
Σάκη μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!! Ευχαριστώ για τις οδηγίες!! :)