!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορα mx-5 ND RF 1.5
dim-mx5:
--- Quote from: dim-mx5 on December 25, 2019, 10:23:57 PM ---.
--- End quote ---
steve:
--- Quote from: dim-mx5 on December 25, 2019, 10:23:57 PM ---Παιδια χρειαζεται χοντρο πορτοφολι για cayman η boxster.Tο κοστος αγορας μπορει να βγει 5 η ακομα και 10 κ πιο φτηνα απο ενα καινουργιο mx.Oμως μετα τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες σερβις λαστιχα καυσιμα, μια ζημια που μπορει να προκυψει,ολα αυτα κοστιζουν και κοστιζουν πολυ σε τετοια αυτοκινητα.Βεβαια οπως το βλεπει ο καθενας.Αν ειχα σκοπο να παρω κατι που θα το κρατησω για 1 χρονο ισως να ηταν καλη επιλογη αυτα που λετε.Προσωπικα προτιμω να παρω κατι που να μπορω να το συντηρησω σωστα,να ξερω οτι δεν θα μου ζηταει στην συνεχεια, και το κοστος θα ειναι περιππου οσο θα ηταν σε ενα συμβατικο αυτοκινητο.
--- End quote ---
γενικά δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή σου λεω το είχα ψάξει η ασφάλεια δεν είναι ακριβή, τα λάστιχα με τις στάνταρ 17ρες τπτ και το σέρβις όπως είπα παραπάνω ψιλο οκ. τωρα σε πιθανή ζημιά πάω πάσο. γενικά όμως να έδινα πάνω απο 30κ για nd (που δεν έχω) όσο και να.μαρέσει, δεν...
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dim-mx5:
--- Quote from: steve on December 25, 2019, 10:29:14 PM ---
--- Quote from: dim-mx5 on December 25, 2019, 10:23:57 PM ---Παιδια χρειαζεται χοντρο πορτοφολι για cayman η boxster.Tο κοστος αγορας μπορει να βγει 5 η ακομα και 10 κ πιο φτηνα απο ενα καινουργιο mx.Oμως μετα τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες σερβις λαστιχα καυσιμα, μια ζημια που μπορει να προκυψει,ολα αυτα κοστιζουν και κοστιζουν πολυ σε τετοια αυτοκινητα.Βεβαια οπως το βλεπει ο καθενας.Αν ειχα σκοπο να παρω κατι που θα το κρατησω για 1 χρονο ισως να ηταν καλη επιλογη αυτα που λετε.Προσωπικα προτιμω να παρω κατι που να μπορω να το συντηρησω σωστα,να ξερω οτι δεν θα μου ζηταει στην συνεχεια, και το κοστος θα ειναι περιππου οσο θα ηταν σε ενα συμβατικο αυτοκινητο.
--- End quote ---
γενικά δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή σου λεω το είχα ψάξει η ασφάλεια δεν είναι ακριβή, τα λάστιχα με τις στάνταρ 17ρες τπτ και το σέρβις όπως είπα παραπάνω ψιλο οκ. τωρα σε πιθανή ζημιά πάω πάσο. γενικά όμως να έδινα πάνω απο 30κ για nd (που δεν έχω) όσο και να.μαρέσει, δεν...
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Νομιζω οτι εχει να κανει πιο πολυ με αυτο που εγραψα πιο πανω, οπως το βλεπει ο καθενας.Και εγω μην νομιζεις, εχω καθησει και το εχω σκεφτει ξανα και ξανα για το 1500αρι ND.(Γιαυτο σκεφτομαι και ως εναλλακτικη NC mk 3,5 που και αυτα μαρεσουν).Αυτο που με κρατα σε σκεψη για ND ειναι οτι (θεωρητικα) ξηλωνεσαι μονο για να το αγορασεις και οχι για να το συντηρησεις.Πχ τα 5000€-8.000€ που ειναι πολυ πιθανο να μου φαει ετσι με το καλημερα με μια ζημια μια Πορσε, γιατι να μην τα εριχνα στο καινουργιο και αξιοπιστο Mazda να το φτιαξω οπως θελω εγω.Εκτος απο αυτο, οσο και αν σου φανει παραξενο, δυσκολα θα αποφασιζα να αγορασω αυτοκινητο που να μην ειναι Γιαπωνεζικο.
dim-mx5:
--- Quote from: kostasmito on December 25, 2019, 02:10:50 PM ---Cayman παίρνεις, 11-12ετών, με τέλη 1000€ που αν βγάλει οποιοδήποτε πρόβλημα μετράς δεκαχίλιαρα...
Να λέγατε πως με 10 παίρνεις NC και με άλλα 10 βάζεις ανάρτηση & rotrex και σου μένουν και άλλα 10 για τέλη κυκλοφορίας, να το συζητούσαμε...που και πάλι η σύγκριση είναι άτοπη.
@dim-mx5 Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις RF ούτε καν softtop μεταχειρισμένο. Διαλέγεις από Γερμανία σε συννενόηση με κάποιον σοβαρό επαγγελματία και στο φέρνουν. Καινουργιο εννοείται αμ πως δεν συμφέρει να εισάγεις.
--- End quote ---
@Κostasmito εχεις να μου προτεινεις καποιον σοβαρο επαγγελματια? Καινουργιο εννοουσες συμφερει η δεν συμφερει να εισαγεις?
kostasmito:
Έχω, αλλά στο Ηράκλειο...
Δεν νομίζω πως θα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος στην Αθήνα. Παλιότερα έφερνε ο Μπούτσης παρά εισαγωγή NC καινούργια, ίσως να ασχολείται ακόμα.
Εισαγωγή μεταχειρισμένου εννοώ. Θα βγει 23-25000€ το RF του 2017 με 20-30000km.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version