!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορα mx-5 ND RF 1.5
kantetom:
Βέβαια, επειδή αυτές τις σκέψεις όλοι τις έχουμε, πέρα από ότι έγραψε ο kostasmito για φορολογία και φυσικά το κόστος συντήρησης/αναλώσιμων/ανταλλακτικών, είναι και τα θεματάκια με cylinder bore scoring και rms/ims που άμα σου κάτσει θες το κόστος ενός mx5 για να ξαναβγεί στον δρόμο.
steve:
Τα τέλη είναι 920ε ενώ του δίλιτρου mx5 690ε, δλδ σιγά τη διαφορά.. η συντήρηση αν δε πας στο εξουσιοδοτημένο αλλά σε κάποιο εξειδικευμένο δεν είναι απαγορευτική (το έψαξα λίγο..). βέβαια άλλα κόστη γενικά μιας πόρσε από τα αστεία του mx5 αλλά οκ... ό.τι μπορούμε/προτιμάμε και όλα καλά..
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panos2171:
Η τιμή κτήσης ενός αυτοκινήτου μπορεί να μεταβαλεται αλλά το κόστος συντήρησης αναλογεί πάντα στην εργοστασιακή του αξία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dim-mx5:
--- Quote from: Chris_SD on December 24, 2019, 11:41:46 PM ---
--- Quote from: dim-mx5 on December 24, 2019, 07:14:53 PM ---Ναι ετσι οπως τα λες ειναι.Aπο οσο το εχω ψαξει τα anniversary πρεπει να ειχαν κατασκευαστει ολα απο τελος 2009 ως και το 2010.Παντως ακομα πιο κωμωδια ηταν οταν ειχα παρει τηλ. προσφατα για το anniversary.Επεμενε οτι ηταν κατασκευη 2013, και οταν τον ρωτησα για ποιο λογο ανεβασε την τιμη στα 17.900€απο 16.900 που ειχε προσφατα και 15.900 ενα χρονο πριν, δεν το παραδεχοταν και μου ελεγε οτι ισως ηταν αλλη αγγελια.Επισης οταν ρωτησα για χιλιομετρα, μου ειπε οτι εχει κανει 4,000, και τα εκανε ολα μεσα στο 2019.Βιβλιο σερβις κενο μου ειπε, αφου δεν εχει κανει ακομα σερβις. Κριμα παντως γιατι μου αρεσει το συγκεκριμενο nc
--- End quote ---
Κάτι ακόμα, το 2016 η αγγελία είχε φωτογραφίες του πραγματικού αυτοκινήτου (αντίστοιχες με του 2.0). Έπετα τις κατέβασε κι έβαλε ιντερνετικες κονσέρβα. Τα χρήματα που ζητάει απο τότε ήταν παράλογα. Όσο ωραιο κι αν είναι, πλεόν τα χρήματα αυτά δε τα αξίζει. Όπως κατα τη γνώμη μου και τα 30.000+€ για το ND (RF/Soft) είναι παράλογα.
--- End quote ---
Tελικα δεν ειμαι ο μοναδικος που το ειχε προσεξει αυτο 3 χρονια πριν οταν εβγαλε τις πραγματικες φωτο :good:
Τωρα για τα 30.000€ + που αναφερεις, μαλλον εννοεις το RF 1500 στο car με τα 31,990.
https://www.car.gr/12070080-mazda-mx-5-rf-131ps-full
Εννοειται πως δεν τα αξιζει.240€ επιπλεον ειχε καινουργιο μεχρι τον Σεπτεμβριο στην Αutoone και αυτο ειναι του 2017.Μπορει εξωτερικα να ειναι ολοιδιο αλλα 2017 με 2019 εχουν αρκετες διαφορες.(Ρυθμιζομενο τιμονι-καθισματα, αλλη εισαγωγη με +1 η +2 ιππους στο 2019 οι κυριοτερες που μπορω να θυμηθω).Εκτος απο αυτα, οι φωτο ειναι ενδεικτικες απο 2λιτρο με επιπλεον εξτρα.Αυτο της φωτο εχει 17αρες και recaro.Kανενα 1.5 σε καμια χωρα δεν εχει βγει απο το εργοστασιο με 17αρες.Επισης τα Reraro τα εχουν μονο οι ακριβες διλιτρες και νομιζω μονο ως εξτρα.
dim-mx5:
Παιδια χρειαζεται χοντρο πορτοφολι για cayman η boxster.Tο κοστος αγορας μπορει να βγει 5 η ακομα και 10 κ πιο φτηνα απο ενα καινουργιο mx.Oμως μετα τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες σερβις λαστιχα καυσιμα, μια ζημια που μπορει να προκυψει,ολα αυτα κοστιζουν και κοστιζουν πολυ σε τετοια αυτοκινητα.Βεβαια οπως το βλεπει ο καθενας.Αν ειχα σκοπο να παρω κατι που θα το κρατησω για 1 χρονο ισως να ηταν καλη επιλογη αυτα που λετε.Προσωπικα προτιμω να παρω κατι που να μπορω να το συντηρησω σωστα,να ξερω οτι δεν θα μου ζηταει στην συνεχεια, και το κοστος θα ειναι περιππου οσο θα ηταν σε ενα συμβατικο αυτοκινητο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version