!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορα mx-5 ND RF 1.5
dim-mx5:
Ωραιο δειχνει αλλα θα κοβει πολυ ορατοτητα.Δεν θα το εβαζα.Οταν το οδηγησα πριν μερικες μερες μου φανηκε οτι ειναι ηδη μειωμενη η ορατοτητα πισω.
Αυτο που χρειαζεται το nd κατα τη γνωμη μου ειναι επειγοντως διορθωση στο κατω μερος του πισω προφυλακτηρα..Αυτο θα αλλαζα πρωτα απο ολα αν το επαιρνα.Και μετα ζαντες.Οχι υπερβολες ομως με 18αρες.Παραγεμιζουν οι θολοι, δεν μου αρεσει καθολου.Ασε που δεν ξερω πως θα ειναι στον δρομο.
Απο 16 σε 17, μια χαρα θα ειναι..Μια καλη ζαντα,οχι μονο σχεδιο αλλα και ποιοτητα.Πχ μια oz superturismo lm..Mε αυτα τα δυο καιι σως ενα χαμηλωμα λιγο, 1 ποντο η 1.5,μια χαρα ειναι νομιζω..Δεν θα πειραζα τιποτα αλλο για αρχη.
dim-mx5:
--- Quote from: jSkyline on July 03, 2019, 11:31:40 PM ---Aν φυσικά θες ΜΧ, γιατί υπάρχουν και άλλες επιλογές. Τώρα αυτά για το κιβώτιο μου φαίνονται αδιάφορα, σε ένα καινούργιο αμάξι έχεις εγγύηση και δε σε νοιάζει.
--- End quote ---
Εμενα θα με ενοιαζε.Στην χωρα της λαμογιας αντε βγαλε ακρη.Οκ σε αλλες χωρες επισκευαζαν τα κιβωτια, ομως δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν θα το εκανε και η Ελληνικη Μazda η θα ελεγαν τα δικα τους.Πολλα τα παραδειγματα απο γνωστους σε αλλες μαρκες.Εντελως τυχαια επεσα στην σελιδα της Toyota και τρομαξε το ματι μου με μερικα σχολια - παραπονα
https://www.facebook.com/ToyotaHellas/
gleft:
αν υπαρχει χαρτι απ την εταιρεια οτι καποια κιβωτια ειναι προβληματικα θα στο αλλαξουν. αλλα αυτο εχει λυθει πλεον, στο λεω γιατι κι εγω ειχα τρμαξει λιγο στην αρχη. ασε που αμα δεις στα φορα, με κανονικη χρηση ακομα κι εκεινα τα κιβωτια ειναι μια χαρα. για την ορατοτητα που λες, δεν εχω θεμα, οτι ΄χανεται' απ τον κεντρικο καθρεπτη θα ειναι η στους πλαϊνους η διπλα σου οποτε εισαι οκ. τελος, εγω προσωπικα πηρα το ΜΧ γιατι ηθελα ενα μικρο ελαφρυ πισωκινητο και λογικο στην συντηρηση αυτοκινητο. το αν θα εχει καμια μικροδιαφορα η fl εκδοση δε νομιζω οτι ειναι και τοσο μεγαλο θεμα. μετα απο τοσο καιρο που κυκλοφορει τα κατασκευαστικα θεματα εχουν λυθει απ οσο γνωριζω. δες τα tsb και θα καταλαβεις ποσα πραγματακια εχουν διορθωθει
dim-mx5:
--- Quote from: gleft on July 09, 2019, 10:02:16 AM ---αν υπαρχει χαρτι απ την εταιρεια οτι καποια κιβωτια ειναι προβληματικα θα στο αλλαξουν. αλλα αυτο εχει λυθει πλεον, στο λεω γιατι κι εγω ειχα τρμαξει λιγο στην αρχη. ασε που αμα δεις στα φορα, με κανονικη χρηση ακομα κι εκεινα τα κιβωτια ειναι μια χαρα. για την ορατοτητα που λες, δεν εχω θεμα, οτι ΄χανεται' απ τον κεντρικο καθρεπτη θα ειναι η στους πλαϊνους η διπλα σου οποτε εισαι οκ. τελος, εγω προσωπικα πηρα το ΜΧ γιατι ηθελα ενα μικρο ελαφρυ πισωκινητο και λογικο στην συντηρηση αυτοκινητο.
--- End quote ---
Καλησπερα.Οποτε κατοχος nd που το εχεις αγορασει απο αλλη χωρα η μενεις εκτος Ελλαδας, αν καταλαβα καλα ε?
Rf διλιτρο εχεις η με υφασματινη οροφη?
--- Quote from: gleft on July 09, 2019, 10:02:16 AM ---το αν θα εχει καμια μικροδιαφορα η fl εκδοση δε νομιζω οτι ειναι και τοσο μεγαλο θεμα. μετα απο τοσο καιρο που κυκλοφορει τα κατασκευαστικα θεματα εχουν λυθει απ οσο γνωριζω. δες τα tsb και θα καταλαβεις ποσα πραγματακια εχουν διορθωθει
--- End quote ---
tsb τι εννοεις?
gleft:
ναι μενω αυστρια λογω δουλειας. το διλιτρο rf ναι, ΜΥ19. tsb ειναι τα technical service bulletins που δημοσιευονται οταν ειναι να γινει καποια επισκευη ή ανακληση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version