!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορα mx-5 ND RF 1.5
georgep800:
--- Quote from: dim-mx5 on July 03, 2019, 10:31:54 PM ---
--- Quote from: jSkyline on July 03, 2019, 10:11:06 PM ---Αρα είναι ενα απο αυτά τις ΕΛΜΑ. Μπορεί να μην είναι ιδιώτης, μπορεί να είναι μαντράς, μπορεί να του χρωστούσε η ΕΛΜΑ και να πληρώθηκε σε είδος. Είχα δει και άλλον ιδιώτη που έλεγε οτι το αμάξι δεν οδηγήθηκε ποτέ. Νομίζω κάποια αμάξια πέρασαν και βόλτα απο τον ΟΔΔΥ μαζί με κάποια μτχ που είχε τότε. Μήπως είναι κανένα απο αυτά; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως ούτε αυτός ;)
Ξέρω κάποιον που πήρε Μαζντα 6 με 1400χλμ, αλλά αυτό ηταν το 2016, πλέον έχουν περάσει πολλά χρόνια για να κάθεται ένα αμάξι.
Εγώ πάντως δεν θα το κοιτούσα καν, δε βλέπω το λόγο της αγοράς ενός τέτοιου.
--- End quote ---
Πολυ πιθανο να εχουν τα πραγματα ακριβως οπως τα περιγραφεις.Ακριβως ομως. Οταν του τηλεφωνησα δεν ειπα αρχικα οτι με ενδιαφερει το mx 5 της αγγελιας,oυτε αναφερα car.gr, απλα αναφερα αμαξι γενικα, και με ρωτησε ποιο απο ολα.Αυτος εχει ακομα και τωρα και αλλο ενα nc fl, διλιτρο.Kαι αυτο το εχει χρονια στο car. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/14729710/.
Tζαμπα πραμα ε, τι λες? Χαχαχα.Επισης και αυτο ειναι ιδια χρονολογια με το anniversary,2010 η2011 (κατασκευη) απο οτι φαινεται απο την μουρη, στην αδεια και τα 2 αμαξια αναφερουν 1-2014 αρα πιθανον να ειναι ακριβως αυτο που λες.
Α ειχε και μια αλλη αγγελια στο car, αν θυμαμαι καλα ενα vfr 800.
Δεν θα τα κοιτουσες καν τα anniversary, εννοεις λογω των τιμων? H επειδη περα απο ζαντες χρωματα και καποια νικελ δεν εχoυν κατι αλλο επιπλεον απο τα απλα mx5?
Εγω αν εκανα κινηση δεν θα δεχομουν φυσικα αυτες τις τιμεςκαι μονο αν κατεβαινε η τιμη θα προχωρουσα, οταν εχει 25κ κουτα νεο μοντελο και εδω προκειται για κατασκευη 10 χρονια πριν
--- End quote ---
Το θυμάμαι το συγκεκριμένο fl πριν από χρόνια που είχε πρωτοανεβει. Μου είχε κάνει εντύπωση πως κάθε φορά που έκλεινε η χρονιά άλλαζε και την χρονολογία του οχήματος, ώστε να φαίνεται 2-3 χρόνων!!! Τώρα πια απλά αλλάζει την τιμή και μάλιστα προς τα πάνω! 8)
dim-mx5:
--- Quote from: georgep800 on July 06, 2019, 06:54:08 PM ---
Το θυμάμαι το συγκεκριμένο fl πριν από χρόνια που είχε πρωτοανεβει. Μου είχε κάνει εντύπωση πως κάθε φορά που έκλεινε η χρονιά άλλαζε και την χρονολογία του οχήματος, ώστε να φαίνεται 2-3 χρόνων!!! Τώρα πια απλά αλλάζει την τιμή και μάλιστα προς τα πάνω! 8)
--- End quote ---
Μου αρεσει που κανει αυτες τις πονηριες που περιγραφεις, και αυτες που αναφερα και εγω σε προηγουμενα μηνυματα,και στην αγγελια γραφει "ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ"
dim-mx5:
--- Quote from: gleft on July 06, 2019, 12:37:18 PM ---εμενα αυτη η πισω κολωνα μου θυμιζει κατι απο dino, οποτε το κοιταω αυτο μου ερχεται
--- End quote ---
Εμενα μου ερχεται f355..Αλλα τωρα που το λες ναι μοιαζει λιγο και με dino.
dim-mx5:
--- Quote from: jSkyline on July 06, 2019, 05:49:13 PM ---Δεν είναι άσχετο, όπως και οι ιδιοι οι σχεδιαστές του είχαν δηλώσει παλίοτερα το ΜΧ είναι επηρεασμένο απο τα τα αγγλικά roadster ;)
H ομοιότητα άλλωστε του ΝD με το F-Type, του ΝΒ με το XK και του ΝΑ απο την πρώτη Elan είναι παραπάνω απο εμφανής!
... Εντάξει το ΝC μάλλον επηρεάστηκε απο καμία αγγλική βάρκα :P
--- End quote ---
Παντως αυτο το jaguar style του ND με μακρυ καπο και κοντο πισω μερος , δειχνει πολυ ωραιο.Για μενα ενα μικρο facelift εξωτερικο θελει, κυριως το χαλαει το κατω μερος του πισω προφυλακτηρα.Πιστευω οτι οταν κανει καποιες μικροαλλαγες εξωτερικα η mazda θα ειναι φοβερο.Το εχει δειξει αυτο η mazda το 2001 και 2009 με τα facelift σε nb και nc,που ηταν πετυχημενες οι αλλαγες και στα δυο.
mx5silver:
ωραιο? ;D
https://autoweek.com/article/wait-theres-more/what-2017-mazda-mx-5-miata-rf-would-look-rear-window-louvers
παντως αυτο ειναι πιο προσγειωμενο. πιστευω να μην προκαλει προβλημα στην αναδιπλωση της οροφης... :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version