!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορα mx-5 ND RF 1.5
harisport:
το μπλε με τα 34κ εχει ταλαιπωρημενα καθισματα ή ειναι ιδεα μου; Παντως ειναι αρκετα βρωμικα για τοσα χλμ. Αν παρεις τον αριθμο πλαισιου και πας στη μαζντα, θα δουν τα σερβις ονλαιν και αν εχει γινει κατι εξω, θα τους το δειξει. Δεν ξερω μηπως απευθειας με τον αριθμο πλαισιου βλεπουν αν αγοραστηκε εκτος. Παντως 14κ για anniversary, τα θεωρω πολλα. Φιλος πηρε με 80κ χλμ νομιζω σε αριστη κατασταση, με μακραν καλυτερο εσωτερικο, πριν 2 χρονια κιολας, με 9κ.
kantetom:
Ενας γνωστος μου τον Μαρτη κούρεψε και άλλαξε κιβώτιο μέσα στην εγγύηση σε softtop 1.500 του ‘18.
Πριν το πάρει, εψαχνε συγκεκριμένα αμάξι μετά το ‘17 γιατί είχαν γίνει αλλαγές στο κιβώτιο κατά τα λεγόμενα του.
Μπορεί και να έτυχε... μην σε αποθαρρύνω... κυκλοφορούν άπειρα nd και στην τελική με εγγύηση θα είναι.
dim-mx5:
--- Quote from: harisport on July 02, 2019, 11:38:33 PM ---το μπλε με τα 34κ εχει ταλαιπωρημενα καθισματα ή ειναι ιδεα μου; Παντως ειναι αρκετα βρωμικα για τοσα χλμ. Αν παρεις τον αριθμο πλαισιου και πας στη μαζντα, θα δουν τα σερβις ονλαιν και αν εχει γινει κατι εξω, θα τους το δειξει. Δεν ξερω μηπως απευθειας με τον αριθμο πλαισιου βλεπουν αν αγοραστηκε εκτος. Παντως 14κ για anniversary, τα θεωρω πολλα. Φιλος πηρε με 80κ χλμ νομιζω σε αριστη κατασταση, με μακραν καλυτερο εσωτερικο, πριν 2 χρονια κιολας, με 9κ.
--- End quote ---
Nαι οντως αυτο με τα 34 κ km, εχει ταλαιπωρημενα καθισματα.Αν και δεν το πηγα βολτα, ειχα μπει μεσα και ειχε 2-3 τρυπες το καθισμα του oδηγου απο καψιματα τσιγαρου.Επισης αν θυμαμαι καλα ηταν λιγο ξεθωριασμενα τα υφασματα και στα 2 καθισματα.Εξωτερικα επισης ειχε γρατζουνιες αρκετες που δεν φαινονται στις φωτο της αγγελιας.(αν και αυτο δεν λεει κατι ουτε δειχνει κατι σχετικα με χιλιομετρα, απλα το αναφερω).Επισης εχουν αλλαχτει λαστιχα.
Δεν ειναι στα 14... 15κ ειναι η τιμη, σταθερα απο οταν μπηκε η αγγελια, και οντως πολλα οπως λες και εσυ . Μενω επαρχια και οταν βρεθηκα Γλυφαδα και το ειδα δεν ειχε μπαταρια, οποτε δεν το πηγα βολτα.Αν ηταν να προχωρησω παντως θα εκανα τρελο παζαρι με μετρητα.Οχι στον μαντρα φυσικα, αλλα στην ιδιοκτητρια.Και ετυχε που ειχε ανοιξει η Mazda την ημερα που το ειχα δει,μου εδωσαν και βολτα test drive το δημοσιογραφικο RF, και σκεφτηκα να μην βιαστω..Με προβληματιζει αυτο με την πρωτη αδεια 2013, αλλα οπως ειπες και εσυ αν αποφασισω να ασχοληθω θα το βρει η mazda..Δεν μου κολλαει παντως με τιποτα αυτο με τα Ελληνικα anniversary 2013 και 2014 πρωτες αδειες..Αφου 2010 κατασευαστηκαν ολα..Μαλιστα εχω προσεξει σε αγγελιες Αγγλια και Γερμανια καποια που εχουν αριθμο μετα το 1700/2000, να εχουν ημερομηνια πρωτης αδειας 2010 φθινοπορο..Αρα λογικα ολα στο 2010 τα κατασκευασε η mazda.
dim-mx5:
--- Quote from: kantetom on July 02, 2019, 11:43:03 PM ---Ενας γνωστος μου τον Μαρτη κούρεψε και άλλαξε κιβώτιο μέσα στην εγγύηση σε softtop 1.500 του ‘18.
Πριν το πάρει, εψαχνε συγκεκριμένα αμάξι μετά το ‘17 γιατί είχαν γίνει αλλαγές στο κιβώτιο κατά τα λεγόμενα του.
Μπορεί και να έτυχε... μην σε αποθαρρύνω... κυκλοφορούν άπειρα nd και στην τελική με εγγύηση θα είναι.
--- End quote ---
Σε ευχαριστω, καλα που το ειπες για να προσεξω πιο πολυ..Μαλλον δεν ετυχε μονο στον γνωστο σου και ισως υπαρχει θεμα.Θυμαμαι καλα οτι καπου ειχα διαβασει προσφατα για προβληματα σε κιβωτιο, αλλα δεν θυμαμαι που το διαβασα
FilipposE36:
--- Quote from: dim-mx5 on July 03, 2019, 02:10:33 AM ---
--- Quote from: kantetom on July 02, 2019, 11:43:03 PM ---Ενας γνωστος μου τον Μαρτη κούρεψε και άλλαξε κιβώτιο μέσα στην εγγύηση σε softtop 1.500 του ‘18.
--- End quote ---
Σε ευχαριστω, καλα που το ειπες για να προσεξω πιο πολυ..Μαλλον δεν ετυχε μονο στον γνωστο σου και ισως υπαρχει θεμα.Θυμαμαι καλα οτι καπου ειχα διαβασει προσφατα για προβληματα σε κιβωτιο, αλλα δεν θυμαμαι που το διαβασα
--- End quote ---
Τα κιβωτια των πρωτων ND, ειναι οντως προβληματικα.
https://www.youtube.com/watch?v=CK8nmTJbx6g
Στο 1.30 το εξηγει ο ιδιοκτητης.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version