!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση
Charlie:
παιχνίδια της αγοράς του facelift κλπκλπ
δεν πειράζει καλά να είμαστε να χαιρόμαστε αυτό που έχουμε...
σιγά μην σκάσουμε για 3 ψωροχιλιάρικα... :'(
* το κερατό μου
haris_nc:
Παντως την εχουν μαμησει την αγορα,η τιμη που μου ειπε για το δικο μου ηταν ακρως εξευτελιστικη,και απο οτι βλεπω
τα mx5 πηραν τη κατω βολτα μια για παντα!!!! :btp:
jSkyline:
Ρε Χαρη σκεψου το ομως, εστω οτι σου εδιναν 14Κ αλλα για να παρεις ενα καινουργιο με τις παλιες τιμες θα επρεπε να δωσεις 24, τωρα σου δινουν 11 αλλα για να παρεις ενα καινουργιο θες 21 και στις 2 περιπτωσεις η διαφορα ειναι 10Κ, αμα τα εχεις το παιρνεις αμα δεν τα εχεις δεν αγοραζεις. Μπορω να δεχτω βεβαια οτι πριν λιγα χρονια ειχες σκασει 21Κ, αλλα τωρα με αυτα τα λεφτα το παιρνεις φουλ και τοτε το επαιρνες αδειο...
haris_nc:
Δεν αντιλεγω απλα αυτες δεν ειναι οι πραγματικες τιμες των αυτοκινητων,εγω το πηρα σχεδον 21000 ευρω,
10000 ευρω σε 1,5 χρονο δεν ειναι παρα παρα πολλα?
Και μιλαμε για ενα αυτοκινητο που εχει και 2000 ευρω εξτρα περιπου πανω,με ουτε 20000χλμ.
Δηλαδη τα nb-nbfl ποσο θα τα δινουν τα παιδια που τα εχουν για να παρουν ενα νεο mx5, 5000 ευρω?
jSkyline:
Πραγματικα εχεις πολλα εξτρα αλλα δυστηχως δεν εχεις αρ-κουδισιον.
Να σου πω την αληθεια και εγω που εχω NBFL δεν με νοιαζει το πληρωσα πριν απο 1,5 χρονο 13,5Κ τωρα αν το πουλησω υπολογιζω να πιασω 9.5Κ (ειμαι πραγματικα full extra) εχασα δλδ 4χιλιαρικα. Αν το πουλουσα θα το πουλαγα για ενα RX8 το οποιο πριν 1,5 χρονο στον Μπουτση ειχα 26Κ και τωρα 23Κ αρα ειναι σαν να εχω χασει 1000€ (δεν μπορω να πω το χαρηκα αρκετα αυτο τον 1,5 χρονο για να αξιζει να χασω 1000€). Αμα ψαξω για μτχ 8αρι που εκει να δεις ξεφτιλα στις τιμες μπορει να μην χρειαστω πανω απο 4χιλιαρικα για να το παρω, γιατι εκει να δεις πατος στις τιμες, βρισκεις 8αρια πολυ καλα με 13-14Κ!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version