!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση

<< < (9/29) > >>

Charlie:
Count me in
Άλλος ενας ικανοποιημένος πελάτης του Γιώργου.
Περίμενα για ένα λευκό niseko 5-6 μήνες αλλά άξιζε, δεν πρόκειται να το έπερνα από την mazda με αυτά τα λεφτά.

Ήθελα να σταματήσω στο ψυχολογικό όριο των 25Κ€ και το niseko είχε ότι ήθελα (τα πάντα  ;D)
Δεν πήρα το plus δεν με ενδιέφερε το BOSE , ίσως θα ήθελα τα HID φώτα, αλλά τα 1500 ήταν πολλά :)
Επίσης έβαλα τα eibach που πήρα απο τον Γιώργο 150€ + 80 η τοποθέτηση ευθυγράμμιση
(Και μόλις πήρα πατάκια Niseko απο τον ilmotorsport 90€ με μεταφορικά για όσους ενδιαφέρονται - γ#μ@νε απλά)

Anyway δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσει κάποιος απο την επίσημη αντιπροσωπία.

haris_nc:
Εγω εχω λογο γιατι το base χωρις a/c δε το κανει ανταλλαγη ο μπουτσης.......

mourgos:

--- Quote from: Giorgos on March 31, 2009, 03:41:44 PM ---τα δικά μας πλέον έχουν αξία μεταπώλησης για κλάμματα      >:a >:a >:a >:a >:a

--- End quote ---

Mαλιστα >:a >:a >:a. Θα γινουν πολλοι γαμοι δηλαδη :P κριμα να σκοτωνεις 1-2 χρονων αμαξι μτχ.

J053F:
Άσχετο με τη συζήτηση της θεματικής ενότητας, αλλά επειδή θίχτηκε πιο πάνω...
Δε θα άλλαζα το NC μου για ένα NCfl ιδίων δυνατοτήτων σε καμία περίπτωση. Δύο όψεις του ιδίου νομίσματος είναι.

Για το... ND το συζητάμε...

Giorgos:

--- Quote from: J053F on March 31, 2009, 09:55:54 PM ---Δε θα άλλαζα το NC μου για ένα NCfl ιδίων δυνατοτήτων σε καμία περίπτωση. Δύο όψεις του ιδίου νομίσματος είναι.
Για το... ND το συζητάμε...

--- End quote ---

+1

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version