!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Miata και μπαμπάδες... κοινώς, να το πουλήσω;
option-D:
Ιδανικά για M3 E90 4 door σε βλέπω.
mx5silver:
ωωωωω παει η γρια!!! :'(
δεν πειραζει θωμα, παμε για καλυτερα!
αφου αντεχεις οικονομικα, παρε ένα nd 1.5 μεταχειρισμενο, ριχτου και τις ohlins - μπλοκε να το ευχαριστηθείς στην εξοχη :good:
αλλιως παρε κανε χρεπακι τρικυλινδρο τετραθεσιο να το χρησημοποιεις κάθε μερα.....
δηλαδή yaris gr4 :guns: :guns:
kantetom:
Ωραίο τα m3 και υπάρχουν και χειροκίνητα αλλά τα περισσότερα είναι αυτόματα 10ετιας και ξεκινάνε από 70 όταν αγοράζεις 1ετους giulia veloce από 40.
Είναι και 1650 κιλά. Το περίμενα ελαφρύτερο.
Το GR yaris τα σπάει αλλά δεν θελω να ξέρω ποσό θα κάνει εδώ. Το βάζουμε στην άκρη για τα μεταχειρισμένα search του μέλλοντος. Ίσως πέσουν οι τιμές των grmn όταν βγει το gr αλλά αμφιβάλω.
Τώρα κοίταζα ένα 1300 rallye και ένα δίχρονο rs250 με συνολικό μπάτζετ 2500. Αλλά σε 6 εβδομάδες ελπίζω να ξεκινάω οδικώς για Ελλάδα όποτε έκλεισα τον browser. :llol:
option-D:
Αν είναι για δίχρονο street άσε τα aprilia για κανένα σκουτεράκι. Honda NSR μόνο (αν βρεις και με rothmans livery, μιλάμε για όνειρο) .
Είχα NSR250, DT200, έχω ακόμα TDR250 και για ένα φεγγάρι πέρασε από τα χέρια μου ένα CR125. Ωραίες εποχές :(
kantetom:
Χαχα άσε και εγώ θυμήθηκα τα νιάτα μου
NSR και RGV έψαχνα και έπεσα στο aprilia
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version