Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#3]  (Read 217475 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

December 18, 2009, 03:56:26 PMReply #1410

Offline option-D

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
« Reply #1410 on: December 18, 2009, 03:56:26 PM »
Καταξοδεύτηκες ρε Μάνο με τα μπισκότα!

Και συ ρε Σίμο, το παιδί θα το πας μέσα στα σπρέι????
(για να μην πω και δίπλα στο μ@λ@κ@ :finger: :finger:)

:moutza: Για τα spray του το είπα στο ΠΜ πριν πεταχτείς σαν μην πω κι εγώ τί..
Μπισκότα να του δώσω του παιδιού.. Τί να του δώσω, γυναίκα;
Μπορώ να του βάλω εναλλακτικά να δει D1GP στην 40" ή να παίξει κανα παιχνίδι στο PS2 για να κάνω κι εγώ παιχνίδι με το Σίμο και τις ζάντες..

Γι αυτά που γράφεις εντός της παρενθέσεως, τί να σου πω..; ΦΤΟΥ σου..  :punish:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

December 18, 2009, 03:58:10 PMReply #1411

Offline option-D

« Reply #1411 on: December 18, 2009, 03:58:10 PM »
Τωρα καθως γυριζα κ παιρνοντας τη στροφη... εσκασε μπροστα μου το χρωμα κ μαρεσε πολυ μεσα στο γκριζο της πολης...

Ποιό χρώμα; Πού έχεις μπλέξει παιδί μου;
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

December 18, 2009, 03:59:53 PMReply #1412

Offline haris_nc

« Reply #1412 on: December 18, 2009, 03:59:53 PM »
Χρωμα...Καμια γκομενα θα ειδε!!!!!

December 18, 2009, 04:00:16 PMReply #1413

Offline Basilmx5

« Reply #1413 on: December 18, 2009, 04:00:16 PM »
Τωρα καθως γυριζα κ παιρνοντας τη στροφη... εσκασε μπροστα μου το χρωμα κ μαρεσε πολυ μεσα στο γκριζο της πολης...

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Σταματα μωρε οριστε... ειμαι λιγο κουρασμενος.. χαζεψα...

December 18, 2009, 04:39:50 PMReply #1414

Offline Neko

« Reply #1414 on: December 18, 2009, 04:39:50 PM »
Για τον Αχχιλεα που ειναι αρρωστος ;D                                                                                                         
Giannis Mpekas - Ektos topou kai xronou  official video clip

Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

December 18, 2009, 04:53:05 PMReply #1415

Offline nmwisima

« Reply #1415 on: December 18, 2009, 04:53:05 PM »

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Σταματα μωρε οριστε... ειμαι λιγο κουρασμενος.. χαζεψα...

Προσπαθήσεις να μας ρίξεις στο κρεβάτι Βασιλάκη????

December 18, 2009, 06:25:29 PMReply #1416

Offline vagmann

« Reply #1416 on: December 18, 2009, 06:25:29 PM »
Πολυχρονος Χαρη!
Πλακα κανεις για το 22 εεε? :grrrrrr:

December 18, 2009, 09:12:31 PMReply #1417

Offline *Diavolokoritso*

« Reply #1417 on: December 18, 2009, 09:12:31 PM »
Κλειστή επ’ αόριστον η Ε.Ο στα Τέμπη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, 06:53

Κλειστή θα παραμείνει η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Σήμερα στην περιοχή θα μεταβεί κλιμάκιο Ελβετών ειδικών στη σταθεροποίηση πρανών, καθώς και ξένοι και Έλληνες επιστήμονες, ώστε μαζί με τους μελετητές του έργου να καθορίσουν τον τρόπο της ταχύτερης κατά το δυνατόν αντιμετώπισης των ζημιών και αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Μέχρι και τρείς μήνες κινδυνεύει να παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του επικεφαλής της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το έργο.

Tο πρωί της Πέμπτης, κλιμάκιο υπαλλήλων της εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή της σήραγγας, με δύο αυτοκίνητα και επικεφαλής τον Ιταλό διευθυντή πήγαν στο σημείο για αυτοψία. Εκείνη την ώρα σημειώθηκε νέα κατολίσθηση.

Ακούγοντας τον θόρυβο, οι πέντε υπάλληλοι που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο πρόλαβαν και εξήλθαν του οχήματος. Ο Ιταλός διευθυντής, όμως, που επέβαινε μόνος του στο άλλο αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να βγει. Το όχημά του καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο βράχο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Άμα ξέρει κάποιος.. ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ:
Όταν λένε ότι θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών... τι θέλει να πει ο ποιητής?  :zalistika: Κοβεται η Ελλάδα στα δύο? Παρακαμπτήριος δεν υπάρχει? :zalistika:
Εγώ δηλαδή που είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη... ανεβαίνω? Και αν ναι... σε λογικές ωρίτσες.. ή........... ξεκινάω φέτος.. και φτάνω... του χρόνου...?  ::-
Titanium Grey NC 2.0 Sport
Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι.

December 18, 2009, 10:03:29 PMReply #1418

Offline simkoz

« Reply #1418 on: December 18, 2009, 10:03:29 PM »
Όταν λένε ότι θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών... τι θέλει να πει ο ποιητής?  :zalistika: Κοβεται η Ελλάδα στα δύο? Παρακαμπτήριος δεν υπάρχει? :zalistika:
Εγώ δηλαδή που είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη... ανεβαίνω? Και αν ναι... σε λογικές ωρίτσες.. ή........... ξεκινάω φέτος.. και φτάνω... του χρόνου...?  ::-
Φτάνεις, αλλά του χρόνου. Αλλά μην σκάς το 2010 δεν είναι και τόοοοσο μακρυά πλέον
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

December 18, 2009, 11:11:42 PMReply #1419

Offline zoid

« Reply #1419 on: December 18, 2009, 11:11:42 PM »

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1756517

Stormy Blue NC 2.0 RC
BC Racing BR 7/5

December 19, 2009, 01:46:56 AMReply #1420

Offline x-origin

• 200 km/h
  • Total likes: 0
  • NBFL 1.6 Twins, Strato Blue...
« Reply #1420 on: December 19, 2009, 01:46:56 AM »
 :-[ καθώς πήγαινα βολτούλα πέρασα από λιμανάκια και είπα να το στρίψω λιγάκι δεν είχε και καθόλου κίνηση(από πίσω με κυνηγούσε μπλε mk1) με αποτέλεσμα όπως έστριβα ακούστηκε ένας μεταλλικός ήχος σαν να ακούμπησε κάτι στην άσφαλτο η κάτι να έπεσε...σταμάτησα αμέσως νόμιζα πως έπαθα λάστιχο και ξεζανταρα αλλά δεν ήταν λάστιχο! έτσι πήρα το δρόμο της επιστροφής και μου χάλασε το βράδυ!θα πάω να κάνω έναν γενικό έλεγχο να δω τι μπορεί να έγινε  :punish:

December 19, 2009, 01:44:25 PMReply #1421

Offline xenos

« Reply #1421 on: December 19, 2009, 01:44:25 PM »
Προσπαθήσεις να μας ρίξεις στο κρεβάτι Βασιλάκη????

Πολύ καλό! Εγώ απλά τις έβαψα με μανό.

:exaclty:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

December 19, 2009, 06:42:17 PMReply #1422

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #1422 on: December 19, 2009, 06:42:17 PM »
Φτάνεις, αλλά του χρόνου. Αλλά μην σκάς το 2010 δεν είναι και τόοοοσο μακρυά πλέον

Απο οτι ακουσα απο το ραδιο διοτι και εμενα με ενδιαφερει διοτι Πρωτοχρονια πρωτα ο Θεος και μετα ο ....ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ θα ειμαι Πτολεμαιδα, παιζει παρακαπτηριος απο επαρχιακο δρομο κακιστης καταστασης οπου λεει συνολικα ο χρονος μεγαλωνει σε συν 60λεπτα!!!! Αυτα ειναι!!!!

December 19, 2009, 08:08:21 PMReply #1423

Offline kakwkei

« Reply #1423 on: December 19, 2009, 08:08:21 PM »
Παιδια ερωτηση SOS!!!!!! Καποιο %#%$^%#$#πουλο κουτσουλισε την κουκούλα μου χθες, μεσα στο βραδυ προσπαθησα με βετεξ βρεχμενο κ νερο να το καθαρισω κ τωρα εχει μεινει μια θαμπη ασπριλα (ή άσπρη θαμπαδα), στο μεγεθος ενος μεγαλου δαχτυλου ποδιου!!!! Τι να κανω???

Αν παω με ζεστο νερο, ενα σφουγγαρι και ενα σαπουνι για καθαρισμο αυτοκινητων που ειχα παρει απο την autoplus, και το βρεξω κ το καθαρισω με σαπουνι κ νερο τοπικα, θα φυγει, ή θα το κανω χειροτερο?????

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Elise S2? Sold....
and now what??

December 19, 2009, 08:16:57 PMReply #1424

Offline Theo

« Reply #1424 on: December 19, 2009, 08:16:57 PM »
Παιδια ερωτηση SOS!!!!!! Καποιο %#%$^%#$#πουλο κουτσουλισε την κουκούλα μου χθες, μεσα στο βραδυ προσπαθησα με βετεξ βρεχμενο κ νερο να το καθαρισω κ τωρα εχει μεινει μια θαμπη ασπριλα (ή άσπρη θαμπαδα), στο μεγεθος ενος μεγαλου δαχτυλου ποδιου!!!! Τι να κανω???

Αν παω με ζεστο νερο, ενα σφουγγαρι και ενα σαπουνι για καθαρισμο αυτοκινητων που ειχα παρει απο την autoplus, και το βρεξω κ το καθαρισω με σαπουνι κ νερο τοπικα, θα φυγει, ή θα το κανω χειροτερο?????

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

το εβαλες πανω και το μετρησες???? :moutza:

:tease: :llol: :llol:
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars