Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#3]  (Read 217521 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

November 18, 2009, 01:09:19 PMReply #705

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
« Reply #705 on: November 18, 2009, 01:09:19 PM »
Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ αλλά και να έρθω σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε.Το τι πιστευει ο καθένας για κάθε τοπικ που έχει γράψει κάποιος, να το εκφράζει με σωστό και όμορφο τρόπο χωρίς να προσβάλει και να απαξιώνει με τον λανθασμένο τρόπο του!Γιατί με αυτόν το τρόπο χαλάει ένα πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα που επικρατεί στο φόρουμ.
Ευχαριστώ.
Επειδη η αναφορα αυτη αφορα προσωπικα εμενα καλο θα ηταν να απαντησω. Αυτο που δεν εχεις καταλαβει προφανως ειναι οτι το καλο κλιμα δεν δημιουργειται μεσα στο φορουμ γεμίζοντας το με smilies\emoticons και ανακριβιες. Οταν δημιουργουμε ενα νεο τοπικ προσπαθουμε :
1) Να ειναι σαφη και ευαναγνωστα τα γραφομενα μας, αν αυτο αποτελει απορια η καποιο προβλημα τοτε προσπαθουμε να το περιγραψουμε με τον καλυτερο τροπο.
2) Αν το τοπικ αποτελει αναδημοσιευση απο αλλη πηγη, οφειλουμε να αναφερουμε την πηγη αυτη. Με αυτο επιτυγχανουμε διπλο κερδος: α) να μην μπορει κανενας να μας κατηγορησει οτι η πληροφοριες που δωσαμε ειναι ψευδης και β) να μην μπορει να μας κατηγορησει ο συγγραφεας του αρθρου οτι ανασυνταξαμε ως δικα μας τα γραφομενα του.
3) Και σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου. Τα γραφομενα μας να ειναι ακριβη και τεκμηριωμενα οσο καλυτερα μπορουμε, γιατι ειναι πολυ σημαντικο οταν καποιος μπαινει σε ενα φορουμ και αντλει πληροφοριες, να λαμβανει ΣΩΣΤΕΣ πληροφοριες.

Αυτοι οι κανονες φυσικα και πρεπει να διεπουν ολα τα ποστ μας, αλλα επειδη οπως και μονος σου εχεις παρατηρησει το φορουμ το διακατεχει μια χαλαροτητα και φιλικοτητα προσπαθουμε να την διατηρησουμε και οχι να επιβαλλουμε την γνωμη μας, ετσι λοιπον υπαρχουν τοπικ που ο καθενας μπορει να γραφει σχεδον οτι γουσταρει. Η ακομα καλυτερα δινουμε την ευκαιρια συχνα-πυκνα σε ολους να ερχονται σε συναντησεις και να μας λενε απο κοντα οτι γουσταρουν, καποιοι βεβαια προτιμουν να εκμεταλλευονται την αφανεια του πληκτρολογιου (και καλα κανουν, αφου ετσι θελουν).

Να ξερεις οτι ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που γουσταρει να το παιζει αφεντικο η γουσταρει να επιβαλλει την γνωμη του, συνηθως αν και μπορω δεν λαμβανω καν μερος στις αποφασεις περι φορουμ. Αλλα να ξερεις οτι αν ημουν απλο μελος θα ειχα αντιδρασει πολυ χειροτερα και για το πως χειριστηκαν το ιδιο το τοπικ οι admin/mods αλλα και για τα γραφομενα καποιων εκει μεσα...Να ξερεις οτι δεν εχω στραβωσει, ουτε εχω και κατι προσωπικο μαζι σου και τους "κανονες" που αναφερω πιο πανω αμα θες ακολουθα τους, αμα θες γραψτους και στα @@ σου, εμενα δεν με πολυνοιαζει κιολας, αλλα σε τελικη αναλυση σκεψου οτι δεν θα ηθελες να εισαι στην θεση μου.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

November 18, 2009, 01:47:49 PMReply #706

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #706 on: November 18, 2009, 01:47:49 PM »
Επειδη η αναφορα αυτη αφορα προσωπικα εμενα καλο θα ηταν να απαντησω. Αυτο που δεν εχεις καταλαβει προφανως ειναι οτι το καλο κλιμα δεν δημιουργειται μεσα στο φορουμ γεμίζοντας το με smilies\emoticons και ανακριβιες. Οταν δημιουργουμε ενα νεο τοπικ προσπαθουμε :
1) Να ειναι σαφη και ευαναγνωστα τα γραφομενα μας, αν αυτο αποτελει απορια η καποιο προβλημα τοτε προσπαθουμε να το περιγραψουμε με τον καλυτερο τροπο.
2) Αν το τοπικ αποτελει αναδημοσιευση απο αλλη πηγη, οφειλουμε να αναφερουμε την πηγη αυτη. Με αυτο επιτυγχανουμε διπλο κερδος: α) να μην μπορει κανενας να μας κατηγορησει οτι η πληροφοριες που δωσαμε ειναι ψευδης και β) να μην μπορει να μας κατηγορησει ο συγγραφεας του αρθρου οτι ανασυνταξαμε ως δικα μας τα γραφομενα του.
3) Και σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου. Τα γραφομενα μας να ειναι ακριβη και τεκμηριωμενα οσο καλυτερα μπορουμε, γιατι ειναι πολυ σημαντικο οταν καποιος μπαινει σε ενα φορουμ και αντλει πληροφοριες, να λαμβανει ΣΩΣΤΕΣ πληροφοριες.
Αυτοι οι κανονες φυσικα και πρεπει να διεπουν ολα τα ποστ μας, αλλα επειδη οπως και μονος σου εχεις παρατηρησει το φορουμ το διακατεχει μια χαλαροτητα και φιλικοτητα προσπαθουμε να την διατηρησουμε και οχι να επιβαλλουμε την γνωμη μας, ετσι λοιπον υπαρχουν τοπικ που ο καθενας μπορει να γραφει σχεδον οτι γουσταρει. Η ακομα καλυτερα δινουμε την ευκαιρια συχνα-πυκνα σε ολους να ερχονται σε συναντησεις και να μας λενε απο κοντα οτι γουσταρουν, καποιοι βεβαια προτιμουν να εκμεταλλευονται την αφανεια του πληκτρολογιου (και καλα κανουν, αφου ετσι θελουν).
Να ξερεις οτι ειμαι ο τελευταιος εδω μεσα που γουσταρει να το παιζει αφεντικο η γουσταρει να επιβαλλει την γνωμη του, συνηθως αν και μπορω δεν λαμβανω καν μερος στις αποφασεις περι φορουμ. Αλλα να ξερεις οτι αν ημουν απλο μελος θα ειχα αντιδρασει πολυ χειροτερα και για το πως χειριστηκαν το ιδιο το τοπικ οι admin/mods αλλα και για τα γραφομενα καποιων εκει μεσα...Να ξερεις οτι δεν εχω στραβωσει, ουτε εχω και κατι προσωπικο μαζι σου και τους "κανονες" που αναφερω πιο πανω αμα θες ακολουθα τους, αμα θες γραψτους και στα @@ σου, εμενα δεν με πολυνοιαζει κιολας, αλλα σε τελικη αναλυση σκεψου οτι δεν θα ηθελες να εισαι στην θεση μου.

Γιάννη με όλα αυτά που έγραψες έχασες την ουσία!
Δεν στάθηκα στο τόπικ για να μου πεις ότι έχω γράψει ανακρίβειες, ούτε ότι έχουμε ευχαριστώ κλίμα λόγο των emoticons, αλλά ο τρόπος που διατύπωσες την άποψη σου και η χρήση της ''εξουσίας'' που έχεις κλειδώνοντας το και κατά συνέπεια των δηλώσεων σου να το διαγράψεις, αυτό* ήταν που ενόχλησε! ;)
Δεν χρειάζετε να δώσουμε έκταση στο θέμα αυτό διότι το βρίσκω ανούσιο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!! :yawn:

*
Απο την αρχη θεωρησα το τοπικ βλακωδες, για να πω την αληθεια ετσι και ειχα γραψει εγω την βλακεια να λεω οτι το ΝΒ μου εχει πανω απο 110 αλογα δεν θα ηθελα καν να γραφτει και να μεταφερθει η συγκεκριμενη ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ πληροφορια αλλου...

Εννοειται οτι το ανουσιο αυτο τοπικ κλειδωνεται και μετα απο λιγες μερες θα διαγραφει.

Υ.Σ. Πολύ αντρικό το χρωματάκι δε βρίσκεται??
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

November 18, 2009, 02:39:01 PMReply #707

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #707 on: November 18, 2009, 02:39:01 PM »
Δεν καταχραστηκα καμια εξουσια κλειδωνοντας το τοπικ, το συγκεκριμενο επρεπε να ειχε διαγραφει απο την στιγμη που ανεβηκε πανω, απλα σαν Ο.Δ. υπηρξαμε ανεκτικοι σε αυτο το θεμα και το αφησαμε να προχωρησει.
Αν ακομα δεν καταλαβαινεις του λογους που το τοπικ κλειδωθηκε θα σου κανω μια απλη ερωτηση.
Οταν εσυ αναζητας μια πληροφορια απο εδω μεσα και καποιος σου απανταει θα ηθελες αυτη η πληροφορια που σου δινει να ειναι λανθασμενη ??? Μαλλον ΟΧΙ...

Αν ηθελα να καταχραστω την εξουσια μου θα μπορουσα πολυ απλα να σβησω το ποστ που ειχες αναρτησει και ουσιαστικα μου ζητας εξηγησεις γιατι κλειδωσα ενα τοπικ. Καταχρηση εξουσιας επισης θα ηταν αν δεν εμπαινα στο κοπο να σου εξηγησω τους λόγους που κλειδωνω ενα τοπικ αλλα σου εδινα την απαντηση "ειμαι mοd και το κλειδωσα επειδη ετσι γουστάρω".Τιποτα απο αυτα ομως δεν ισχυσε. Απο την αλλη βεβαια αν προσπαθεις να μου πεις οτι εχω προβληματα συμπεριφορας μεσα στο φορουμ ισως και να εχεις δικιο, δεν μπορω αλλωστε να κρινω τον εαυτο μου, απλα αναλαμβανω την ευθυνη των πραξεων μου.

Παντως θεωρω οτι σαν φορουμ εχουμε δειξει αρκετη ανοχη και σε καταστασεις και σε ατομα. Εκτος απο εμενα υπαρχει μια ομαδα ατομων (οι οποιοι θεωρω οτι ειμαστε και αρκετα διαφορετικοι μεταξυ μας) που κρινει ο καθενας με το δικο του τροπο και χωρις κανενα ΟΦΕΛΟΣ την πορεια αυτου του φορουμ. Οσο λοιπον υπαρχουν ευχαριστημενα μελη μαλλον κανουμε καλα την "δουλεια" μας.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

November 18, 2009, 02:46:23 PMReply #708

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #708 on: November 18, 2009, 02:46:23 PM »
ουφ! ρε παίδες εγώ κουράστηκα να σας διαβάζω, εσείς δεν κουραστήκατε να τα γράφετε;
ενα τόπικ ήταν με λανθασμένες πληροφορίες, δεν έγινε και κάτι που κλειδώθηκε, μην το κάνουμε το θέμα μεσανατολικό
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

November 18, 2009, 04:03:38 PMReply #709

Offline xenos

« Reply #709 on: November 18, 2009, 04:03:38 PM »
ουφ! ρε παίδες εγώ κουράστηκα να σας διαβάζω, εσείς δεν κουραστήκατε να τα γράφετε;

Συμφωνώ σε κάποιο βαθμό με αυτό, αλλά...

ενα τόπικ ήταν με λανθασμένες πληροφορίες, δεν έγινε και κάτι που κλειδώθηκε, μην το κάνουμε το θέμα μεσανατολικό
Οταν εσυ αναζητας μια πληροφορια απο εδω μεσα και καποιος σου απανταει θα ηθελες αυτη η πληροφορια που σου δινει να ειναι λανθασμενη ??? Μαλλον ΟΧΙ...

σόρρυ αλλά με τη λογική του Γιάννη θα πρέπει να υπάρχει ένας μηχανικός εδώ ως mod και να κρίνει και όταν λέω εγώ πχ. "με τη λίγη απόκλιση που έδωσα μπροστά μου φάνηκε καλύτερο το τιμόνι και πιο ελαφρύ" να βγαίνει και να λέει: "το ποστ διαγράφηκε γιατί δίνει λανθασμένες πληροφορίες". Trial and error?  ::-
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

November 18, 2009, 04:19:27 PMReply #710

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #710 on: November 18, 2009, 04:19:27 PM »

Συμφωνώ σε κάποιο βαθμό με αυτό, αλλά...

σόρρυ αλλά με τη λογική του Γιάννη θα πρέπει να υπάρχει ένας μηχανικός εδώ ως mod και να κρίνει και όταν λέω εγώ πχ. "με τη λίγη απόκλιση που έδωσα μπροστά μου φάνηκε καλύτερο το τιμόνι και πιο ελαφρύ" να βγαίνει και να λέει: "το ποστ διαγράφηκε γιατί δίνει λανθασμένες πληροφορίες". Trial and error?  ::-
Το συγκεκριμενο τοπικ το εχεις διαβασει η οχι ??? Το τοπικ λεει χωρις καμια λογικη βαση οτι ολα τα ΜΧ ανακοινωνουν ουσιαστικα χαμηλοτερες ιπποδυναμεις και το μεταδιδει σαν πληροφορια, χωρις καμια τεκμηριωση, εκτος αν θεωρεις τεκμηριωση τα γραφομενα σε αλλα φορουμ, οπου ο καθενας μπορει να λεει το μακρυ και το κοντο του.

μου φάνηκε
Οταν χρησιμοποιεις αυτη την λεξουλα τοτε σημαινει οτι μιλας υποθετικα αρα και μονο που το γραφεις σημαινει οτι ζητας την γνωμη των αλλων γιατι δεν εισαι σιγουρος.

Επειδή το διάβασα σε άλλο forum και σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια forum οι δεν τα γνωρίζουν αποφάσισα να τα ανεβάσω για να ενημερωθούμε και κάποιοι από εμάς να χαρούν.
Οταν ομως γραφεις κατι τετοιο ουσιαστικα ειναι σαν να εχεις καποια τεκμηριωση και γεματος ενθουσιασμο νομιζεις οτι εκανες ΤΗΝ ανακαλυψη!!! Ισχυει κατι τετοιο ???

Και παλι ομως αντι να ασχοληθείτε με το δασος ασχολείστε με το δεντρακι γιατι αν παρατηρησεις καλυτερα θα δεις οτι το λαθος του τοπικ δεν ηταν μονο η εσφαλμενες πληροφοριες.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

November 18, 2009, 04:24:44 PMReply #711

Offline XrhstosZ

« Reply #711 on: November 18, 2009, 04:24:44 PM »
πως παει nb 1.6 μαμα vs clio 1200cc turbo 114bhp ελαφρως πισω ειμαστε η τρωμε καροτσες? :)

November 18, 2009, 04:49:54 PMReply #712

Offline xenos

« Reply #712 on: November 18, 2009, 04:49:54 PM »
Μισό λεπτό Γιάννη για παίζουμε με τις λέξεις...  :nod:

Το συγκεκριμενο τοπικ το εχεις διαβασει η οχι ??? Το τοπικ λεει χωρις καμια λογικη βαση οτι ολα τα ΜΧ ανακοινωνουν ουσιαστικα χαμηλοτερες ιπποδυναμεις και το μεταδιδει σαν πληροφορια, χωρις καμια τεκμηριωση, εκτος αν θεωρεις τεκμηριωση τα γραφομενα σε αλλα φορουμ, οπου ο καθενας μπορει να λεει το μακρυ και το κοντο του.

Νομίζω ότι ο Λεώνιδας δεν ενοχλήθηκε για το κλείδωμα, αντιθέτως είπε οκ. Εμένα προσωπικά με ενόχλησαν (ως 3ο) τα:

Quote from: jSkyline
Μαλλον θα συμφωνησω οτι λιγο πολυ θα ειπωθουν π@π@ρ...ς.

Ο λεωνίδας σου έγραψε αυτό:

Quote from: Λεωνίδας
Ρε guys να σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ότι δεν ανέβασα το συγκεκριμένο τόπικ για να κάνουμε ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ με άλλα αυτοκίνητα αλλά για να μας ενημερώσω και να δούμε εάν αυτά που αναφέρονται σε άλλα πιο ψαγμένα σε τέτοια θέματα φόρουμ είναι αληθές συγκρίνοντας τα με άλλες δυναμομετρήσεις από το φόρουμ μας!
Βεβαία όπως αναφέρθηκε και παραπάνω από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο αλλάζουν κατά πολύ οι αριθμοί!
Γι 'αυτό θα ήθελα ότι λέμε να είναι τεκμηριωμένο!

που έρχεται στα λόγια σου (για τεκμηρίωση κλπ) και εσύ απαντάς:

Απο την αρχη θεωρησα το τοπικ βλακωδες,...
Εννοειται οτι το ανουσιο αυτο τοπικ κλειδωνεται

==============================
Στο 2ο σκέλος:

μου φάνηκε
Οταν χρησιμοποιεις αυτη την λεξουλα τοτε σημαινει οτι μιλας υποθετικα αρα και μονο που το γραφεις σημαινει οτι ζητας την γνωμη των αλλων γιατι δεν εισαι σιγουρος.

Από τη στιγμή που είμαι άνθρωπος και όχι μοιρογνωμόνιο, μπορώ να μεταφέρω μόνο την αίσθησή μου. Αλλιώς ας βάζουν όλοι στοιχεία τηλεμετρίας.

Και παλι ομως αντι να ασχοληθείτε με το δασος ασχολείστε με το δεντρακι γιατι αν παρατηρησεις καλυτερα θα δεις οτι το λαθος του τοπικ δεν ηταν μονο η εσφαλμενες πληροφοριες.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι υπερβάλλεις. Το wikipedia έχει ήδη γίνει από κάποιον κ αυτό δεν αλλάζει. Το ότι κάποιοι είναι "παλιοί" κ ευχαριστημένοι είναι μεν νοοτροπία στρατού (φτου φτου μακρυά από εμάς) αλλά όχι πάντα σωστή.

Όλα τα παραπάνω στα λέω με καλή διάθεση κ όχι για να σε πικάρω. Απλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι οποιος γράφει εδώ δεν είναι πάντα όπως τον έχεις στο μυαλό σου. (ηλικία, μόρφωση, γνώσεις, κλπ.  :nod: )

Όλα τα παραπάνω: food for further thought. Over & out από εμένα, σόρρυ για το σεντόνι.  :axe:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

November 18, 2009, 05:07:28 PMReply #713

Offline stathis

« Reply #713 on: November 18, 2009, 05:07:28 PM »
στην τελικη αυτο εκρινε ο jskyline και αυτο εκανε (και για μενα ορθα το εκανε ετσι οπως δημοσιευθηκε και με το περιεχομενο που ειχε το τοπικ)

και μαλιστα πηρε αυτη την αποφαση γιατι εχει εξουσιοδοτηθει απο την ιδρυτικη ομαδα του mymx5 για να παιρνει τετοιες αποφασεις εφοσον και καθε φορα που ο ιδιος τις κρινει σκοπιμες

το να επιμενουμε σε συζητησεις και να πιανομαστε απο λεξεις μαλλον καταληγει σε αυτο που γραφει στην υπογραφη του ο xenos

November 18, 2009, 05:22:10 PMReply #714

Offline goode chris

« Reply #714 on: November 18, 2009, 05:22:10 PM »
πως παει nb 1.6 μαμα vs clio 1200cc turbo 114bhp ελαφρως πισω ειμαστε η τρωμε καροτσες? :)

Κοίτα NC 1.8 με clio 1.2 turbo 100bhp όλα μαμά το προβάδισμα είναι υπέρ του πρώτου. Αλλά το τουρμπάκι του δίνει καλές εκκινήσεις και στην αρχη πετάγεται προφυλαχτήρα. Μόλις το nc ανεβάσει [άνω από 4κ στροφές το cliaki μένει πίσω αισθητά. Ξεφουσκώνει στα ψηλά η τουρμπίνα του κ δεν έχει άλλο.
Θα ήταν ενδιαφέρον με ένα nb 1.6 πάντως!

November 18, 2009, 08:47:32 PMReply #715

Offline Ξάδελφος

« Reply #715 on: November 18, 2009, 08:47:32 PM »

Κοίτα NC 1.8 με clio 1.2 turbo 100bhp όλα μαμά το προβάδισμα είναι υπέρ του πρώτου. Αλλά το τουρμπάκι του δίνει καλές εκκινήσεις και στην αρχη πετάγεται προφυλαχτήρα. Μόλις το nc ανεβάσει [άνω από 4κ στροφές το cliaki μένει πίσω αισθητά. Ξεφουσκώνει στα ψηλά η τουρμπίνα του κ δεν έχει άλλο.
Θα ήταν ενδιαφέρον με ένα nb 1.6 πάντως!

Tα στησαμε εγω μ ετο Μκ1.5 και φιλος με το Clio. Σε 3-4 φαναρια ξανα και ξανα του ριχνα και ημουν μπροστα μεχρι την αλλαγη σε τριτη που κοβαμε γιατι παλι φταναμε σε φαναρι.οταν μπηκαμε αττικη οδο κι αρχισαμε να παταμε απο 100 και πανω μεχρι τα 130 ημουν μπροστα μετα αρχισε να γεμιζει και στα 150-160 μου εφευγε σταθερα.

November 18, 2009, 09:20:58 PMReply #716

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #716 on: November 18, 2009, 09:20:58 PM »

οι λανθασμένες πληροφορίες του τόπικ, φαίνονται από την δυναμομέτρηση του θοδωρή που είναι με φουλ εξάτμιση και εισαγωγή, δεν το κρίνω εγώ

Τα υπόλοιπα απλά τα γράφουμε και κουραζόμαστε και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε καλύτερα πράγματα για να ασχοληθούμε ;)
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

November 18, 2009, 09:29:24 PMReply #717

Offline Neko

« Reply #717 on: November 18, 2009, 09:29:24 PM »
Sorry ρε παιδια αλλα εχει γινει κουραστικο :( Εδω πιστευω ειμαστε γιατι ολοι αγαπαμε αυτο το ρημαδι το ΜΧ5!! Και οχι να γινονται αυτες οι "κοντρες" μεταξυ μας.Ας ληξει αυτο και τοσα αλλα οσο ειναι νωρις.
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

November 18, 2009, 11:24:06 PMReply #718

Offline Ξάδελφος

« Reply #718 on: November 18, 2009, 11:24:06 PM »
Ακομη τσακωνεστε?.

November 18, 2009, 11:32:21 PMReply #719

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #719 on: November 18, 2009, 11:32:21 PM »
Ακομη τσακωνεστε?.

Δεν τσακωνόμαστε καρντία μου! :P

Υ.Σ. Ζήτω συγνώμη αν γίναμε κουραστικοί με τα ανούσια αυτά πόστ μας. :-X
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover