Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#3]  (Read 217421 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

October 10, 2009, 10:37:13 PMReply #75

Offline xenos

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
« Reply #75 on: October 10, 2009, 10:37:13 PM »
Μετά την Αγ.Μαρίνα και τα λοιπά που κάναμε με τους τεντιμπόηδες έκανα ένα καλό μπανάκι το μουχούδι μου και τοποθέτησα τα τέλεια 14αρια για να τα φάω λίγο!
 :tease:

ασε λεω κ εγω το επλυνα γιατι ηταν  :punish:
το πισω μερος ειναι ψηλοτερο?  :tease:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

October 10, 2009, 10:39:25 PMReply #76

Offline Liakos

« Reply #76 on: October 10, 2009, 10:39:25 PM »
Πειτε κ ποσα θελετε να ερθετε να ριξετε κ ενα νερο στο δικο μου...Καφε εχει γινει... :-[
Πιεστικο εχω,σαμπουαν εχω,χωρο εχω,πανια/σφουγγαρια εχω...ορεξη ΔΕΝ εχω... :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

October 10, 2009, 10:45:33 PMReply #77

Offline xenos

« Reply #77 on: October 10, 2009, 10:45:33 PM »
Πειτε κ ποσα θελετε να ερθετε να ριξετε κ ενα νερο στο δικο μου...Καφε εχει γινει... :-[

απο ποτε ειναι απλυτο ρε συ?
αστα, πρεπει να παρω κ ενα κερακι (του Κυριου δεηθοοοοοοομμμμμμμμεεεεεεεεεεεννννννννννν)  :tease:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

October 10, 2009, 10:57:48 PMReply #78

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #78 on: October 10, 2009, 10:57:48 PM »

Άσε σκέτο dragster! :tease:
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

October 10, 2009, 11:08:27 PMReply #79

Offline philosopher

« Reply #79 on: October 10, 2009, 11:08:27 PM »

Άσε σκέτο dragster! :tease:

Εσύ και ο παπαφιλίπου ένα πράμα...  :llol: :llol:

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

October 10, 2009, 11:20:39 PMReply #80

Offline Liakos

« Reply #80 on: October 10, 2009, 11:20:39 PM »

απο ποτε ειναι απλυτο ρε συ?
αστα, πρεπει να παρω κ ενα κερακι (του Κυριου δεηθοοοοοοομμμμμμμμεεεεεεεεεεεννννννννννν)  :tease:
Aστειο....ουτε καν θυμαμαι... :P

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

October 10, 2009, 11:43:45 PMReply #81

Offline george 1323

« Reply #81 on: October 10, 2009, 11:43:45 PM »
Ρε Λιάκο, δεν μπορείς να το αλλάξεις?

Καλό είναι σαν εμπειρία, αλλά ένας έξυπνος άνθρωπος σαν εσένα θα νιώσει περίεργα εκεί...

Ειναι καλη εμπειρια οταν κανεις καριερα σαν μπαρμαν ή νυκτοθυρωρος (πορτιερης),μπρατσαρας σε γυμναστηριο,αντε να εισαι στρατοκαυλος λεμε...κατα τα αλλα ειναι παντελως αχρηστη εμπειρια...
Εισαι πολυ λαθος σε αυτο,εγω υπηρετησα αλεξιπτωτα κ σε πληροφορω ειναι εμπειρια που θα την ξεχασεις  μολις πεθανεις,συν οτι εκεινη την εποχη-1996-πληρωθηκα κ 1.000.000 δραχμες φυσικα.Το να τα ξυνεις ομως δεν το λες κ εμπειρια... :police:

October 11, 2009, 11:57:01 AMReply #82

Offline xenos

« Reply #82 on: October 11, 2009, 11:57:01 AM »
πλεον για νσα πας αλεξιπτωτα θελεις τρελο μεσον. καταλαβες ε?

ρε πουστη μου χθες δεν ειχε στεγνωσει η κουκουλα κ δεν μπορουσα να βαλω την αλλη κουκοθλα. σημερα που κατεβηκα ειχε ανεβει μια κωλογατα κ εκανε βολτες. τα νευρα μου...  >:a

October 11, 2009, 12:03:54 PMReply #83

Offline nmwisima

« Reply #83 on: October 11, 2009, 12:03:54 PM »
Πολύ ευχάριστη έκπληξη, εχτές το βράδυ στη Ν.Σμύρνη πάω στο αυτοκίνητο για βλέπω ένα
εντυπο του MyMX5, με υπογραφή από πίσω του Theo!

Με έκανε και χαμογέλασα ευχαριστημένος. :)

October 11, 2009, 01:07:57 PMReply #84

Offline Theo

« Reply #84 on: October 11, 2009, 01:07:57 PM »
χαχαχα!ημουν παρκαρισμενος ακριβως απεναντι σου :P. Εν το μεταξυ οταν παρκαρα δεν ησουν εκει και μετα απο 20 λεπτα που γυρισα ειχες παρκαρει:police:
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

October 11, 2009, 06:48:13 PMReply #85

Offline Liakos

« Reply #85 on: October 11, 2009, 06:48:13 PM »
Σημερα μετα το μεσημεριανο κυριακατικο καφεδακι, ειπα να ασχοληθω λιγακι με το χρεπι που...Καιρο ηθελα να φτιαξω το κλασικο τριγμο που εμφανιζουν καποια NC του '06 κ οποιος προερχεται απο το μεσαιο ντουλαπακι, κατω απο το κλειστρο.Το "προβλημα" ειναι οτι οι βιδες που σταθεροποιουν το "αγκιστρο" που ασφαλιζει το ντουλαπακι δεν ειναι επαρκως σφιγμενες με αποτελεσμα να χαλαρωνουν με τον καιρο κ να αρχιζουν τα τριξιματα(αργοτερα,μετα απο παραπονα πελατων, αυτο διορθωθηκε στη γραμμη παραγωγης). Εμενα δεν το εμφανισε παρα στα 40Κ χλμ.Ετσι εριξα μια ματια στο service bulletin που ειναι αναρτημενο στο forum και κατεβηκα στο γκαραζ.Ομως το "αγκιστρο" στο αμαξι μου δεν ειχε κανενα προβλημα.Οπως κ να εχει αποφασισα να λυσω το πισω panel γτ ο τριγμος σιγουρα προερχοταν απο εκει.Για κακη μου τυχη το Bulletin δεν περιεχει πληροφοριες για την αφαιρεση του καλλυματος του κεντρικου τουνελ, κ ετσι δεν μπορεσα να αφαιρεσω το πισω καλλυμα, αλλα καταφερα να κανω λιγο χωρο τραβοντας το κ να εχω προσβαση στα "ενδοτερα" του μουχου μου. Δεν ειδα καμια βιδα ή καποιο εξαρτημα να ειναι χαλαρο...επανατοποθετησα απογοητευμενος τα κομματια κ πηγα μια βολτα "μπας και"....
Ε λοιπον το ποντικι που μασουλουσε τσιπς μεσα στο miata μου ψοφησε...Μαλλον καποια επαφη γινοταν πριν που με το βαλε/βγαλε επαψε να υφισταται.Οπως κ να'χει το miata μου πλεον δεν πασχει απο κανενα θορυβο κ αυτο με εκανε πολυ χαρουμενο γτ τους σιχαινομαι.

Υ.Γ1: Αφαιρωντας ενα κλιπ, μου εφυγε κ επεσε απο το κενο που κανει η κατεβασμενη κουκουλα μεσα στην "αποχετευση".Δεν υπαρχει ορατοτητα εκει, ουτε ευκολη προσβαση...Τα δαχτυλα μου οριακα χωρανε, αλλα δεν μπορεσα με τπτ να το βγαλω...ελπιζω να μη δημιουργησει κανα θεμα μελλοντικα.

Υ.Γ2: Τωρα που ανακαλλυψα(για μια ακομη φορα) ποσο ευκολα αφαιρουνται τα πλαστικα απο την καμπινα, σκεφτομαι να τα αφαιρεσω ολα κ να τα περιποιηθω/καθαρισω με καταλληλη αλοιφη για πλαστικα.Θα λαμψουν κ θα επαναφερουν τη φρεσκαδα στο εσωτερικο του 3χρονου πλεον μουχου μου...

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

October 12, 2009, 09:34:54 AMReply #86

Offline xenos

« Reply #86 on: October 12, 2009, 09:34:54 AM »
Kαλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...  :)

Αφαιρωντας ενα κλιπ, μου εφυγε κ επεσε απο το κενο που κανει η κατεβασμενη κουκουλα μεσα στην "αποχετευση".Δεν υπαρχει ορατοτητα εκει, ουτε ευκολη προσβαση...Τα δαχτυλα μου οριακα χωρανε, αλλα δεν μπορεσα με τπτ να το βγαλω...ελπιζω να μη δημιουργησει κανα θεμα μελλοντικα.

Με καμμιά ηλεκτρική σκούπα δοκίμασες?
(έχουν και προεκτάσεις)

October 12, 2009, 10:09:57 AMReply #87

Offline nmwisima

« Reply #87 on: October 12, 2009, 10:09:57 AM »
Σημερα μετα το μεσημεριανο κυριακατικο καφεδακι, ειπα να ασχοληθω λιγακι με το χρεπι που...Καιρο ηθελα να φτιαξω το κλασικο τριγμο που εμφανιζουν καποια NC του '06 κ οποιος προερχεται απο το μεσαιο ντουλαπακι, κατω απο το κλειστρο.Το "προβλημα" ειναι οτι οι βιδες που σταθεροποιουν το "αγκιστρο" που ασφαλιζει το ντουλαπακι δεν ειναι επαρκως σφιγμενες με αποτελεσμα να χαλαρωνουν με τον καιρο κ να αρχιζουν τα τριξιματα(αργοτερα,μετα απο παραπονα πελατων, αυτο διορθωθηκε στη γραμμη παραγωγης). Εμενα δεν το εμφανισε παρα στα 40Κ χλμ.Ετσι εριξα μια ματια στο service bulletin που ειναι αναρτημενο στο forum και κατεβηκα στο γκαραζ.Ομως το "αγκιστρο" στο αμαξι μου δεν ειχε κανενα προβλημα.Οπως κ να εχει αποφασισα να λυσω το πισω panel γτ ο τριγμος σιγουρα προερχοταν απο εκει.Για κακη μου τυχη το Bulletin δεν περιεχει πληροφοριες για την αφαιρεση του καλλυματος του κεντρικου τουνελ, κ ετσι δεν μπορεσα να αφαιρεσω το πισω καλλυμα, αλλα καταφερα να κανω λιγο χωρο τραβοντας το κ να εχω προσβαση στα "ενδοτερα" του μουχου μου. Δεν ειδα καμια βιδα ή καποιο εξαρτημα να ειναι χαλαρο...επανατοποθετησα απογοητευμενος τα κομματια κ πηγα μια βολτα "μπας και"....
Ε λοιπον το ποντικι που μασουλουσε τσιπς μεσα στο miata μου ψοφησε...Μαλλον καποια επαφη γινοταν πριν που με το βαλε/βγαλε επαψε να υφισταται.Οπως κ να'χει το miata μου πλεον δεν πασχει απο κανενα θορυβο κ αυτο με εκανε πολυ χαρουμενο γτ τους σιχαινομαι.

Υ.Γ1: Αφαιρωντας ενα κλιπ, μου εφυγε κ επεσε απο το κενο που κανει η κατεβασμενη κουκουλα μεσα στην "αποχετευση".Δεν υπαρχει ορατοτητα εκει, ουτε ευκολη προσβαση...Τα δαχτυλα μου οριακα χωρανε, αλλα δεν μπορεσα με τπτ να το βγαλω...ελπιζω να μη δημιουργησει κανα θεμα μελλοντικα.

Υ.Γ2: Τωρα που ανακαλλυψα(για μια ακομη φορα) ποσο ευκολα αφαιρουνται τα πλαστικα απο την καμπινα, σκεφτομαι να τα αφαιρεσω ολα κ να τα περιποιηθω/καθαρισω με καταλληλη αλοιφη για πλαστικα.Θα λαμψουν κ θα επαναφερουν τη φρεσκαδα στο εσωτερικο του 3χρονου πλεον μουχου μου...

Παιδια θα παρακαλουσα λιγο να προσεχουμε τι γραφουμε, που το γραφουμε και φυσικα το περιεχομενο των γραφομενων μας να εχει ουσια και νοημα. Τις τελευταιες μερες εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα με τα πολυπληθη ποστ, γιατι οχι μονο πρεπει να τα διαβαζουμε, αλλα να επιλεγουμε και ποια απο αυτα αξιζει να μεινουν. Σκοπος τον admin/mod ειναι να επιβλεπουν τις συζητησεις ωστε να μη ξεφυγουν και οχι να μαζευουν τα μωρα απο τον παιδικο σταθμο.

Παρακαλώ τον χρήστη Liakos, να σεβαστεί τις υποδείξεις των Mods και να μην γεμίζει το μπλα-μπλα με συγκεκριμένα και σοβαρά θέματα.

October 12, 2009, 10:46:58 AMReply #88

Offline xenos

« Reply #88 on: October 12, 2009, 10:46:58 AM »
Παιδια θα παρακαλουσα λιγο να προσεχουμε τι γραφουμε, που το γραφουμε και φυσικα το περιεχομενο των γραφομενων μας να εχει ουσια και νοημα. Τις τελευταιες μερες εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα με τα πολυπληθη ποστ, γιατι οχι μονο πρεπει να τα διαβαζουμε, αλλα να επιλεγουμε και ποια απο αυτα αξιζει να μεινουν. Σκοπος τον admin/mod ειναι να επιβλεπουν τις συζητησεις ωστε να μη ξεφυγουν και οχι να μαζευουν τα μωρα απο τον παιδικο σταθμο.

Παρακαλώ τον χρήστη Liakos, να σεβαστεί τις υποδείξεις των Mods και να μην γεμίζει το μπλα-μπλα με συγκεκριμένα και σοβαρά θέματα.

+1 στον Αχιλλέα.  :good: Προτείνω ban για ένα μήνα και μετά θα banιαριστεί μόνιμα...  :exaclty:
(λιάκο κανόνισε να κλαίγεσαι σαν ένα γνωστό μου που έλεγε "δεν έχω βύσμα κλαψ κλαψ" και πήγε 1 μήνα 3πολη και 11 στο καβούρι  :punish: )

October 12, 2009, 11:52:15 AMReply #89

Offline george 1323

« Reply #89 on: October 12, 2009, 11:52:15 AM »
Λιακο,αν εχεις βισμα διαβεναι,αν εχεις κ@λο στησε,κ αν δεν εχεις τιποτα την τελαμονα σκισε.... :llol: