!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (144/299) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: goode chris on November 18, 2009, 05:22:10 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on November 18, 2009, 04:24:44 PM ---πως παει nb 1.6 μαμα vs clio 1200cc turbo 114bhp ελαφρως πισω ειμαστε η τρωμε καροτσες? :)

--- End quote ---

Κοίτα NC 1.8 με clio 1.2 turbo 100bhp όλα μαμά το προβάδισμα είναι υπέρ του πρώτου. Αλλά το τουρμπάκι του δίνει καλές εκκινήσεις και στην αρχη πετάγεται προφυλαχτήρα. Μόλις το nc ανεβάσει [άνω από 4κ στροφές το cliaki μένει πίσω αισθητά. Ξεφουσκώνει στα ψηλά η τουρμπίνα του κ δεν έχει άλλο.
Θα ήταν ενδιαφέρον με ένα nb 1.6 πάντως!

--- End quote ---

Tα στησαμε εγω μ ετο Μκ1.5 και φιλος με το Clio. Σε 3-4 φαναρια ξανα και ξανα του ριχνα και ημουν μπροστα μεχρι την αλλαγη σε τριτη που κοβαμε γιατι παλι φταναμε σε φαναρι.οταν μπηκαμε αττικη οδο κι αρχισαμε να παταμε απο 100 και πανω μεχρι τα 130 ημουν μπροστα μετα αρχισε να γεμιζει και στα 150-160 μου εφευγε σταθερα.

VasmaV:

--- Quote from: xenos on November 18, 2009, 04:03:38 PM ---
--- Quote from: VasmaV on November 18, 2009, 02:46:23 PM ---ενα τόπικ ήταν με λανθασμένες πληροφορίες, δεν έγινε και κάτι που κλειδώθηκε, μην το κάνουμε το θέμα μεσανατολικό

--- End quote ---

--- Quote from: jSkyline on November 18, 2009, 02:39:01 PM ---Οταν εσυ αναζητας μια πληροφορια απο εδω μεσα και καποιος σου απανταει θα ηθελες αυτη η πληροφορια που σου δινει να ειναι λανθασμενη ??? Μαλλον ΟΧΙ...

--- End quote ---

σόρρυ αλλά με τη λογική του Γιάννη θα πρέπει να υπάρχει ένας μηχανικός εδώ ως mod και να κρίνει και όταν λέω εγώ πχ. "με τη λίγη απόκλιση που έδωσα μπροστά μου φάνηκε καλύτερο το τιμόνι και πιο ελαφρύ" να βγαίνει και να λέει: "το ποστ διαγράφηκε γιατί δίνει λανθασμένες πληροφορίες". Trial and error?  ::-

--- End quote ---
οι λανθασμένες πληροφορίες του τόπικ, φαίνονται από την δυναμομέτρηση του θοδωρή που είναι με φουλ εξάτμιση και εισαγωγή, δεν το κρίνω εγώ

Τα υπόλοιπα απλά τα γράφουμε και κουραζόμαστε και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε καλύτερα πράγματα για να ασχοληθούμε ;)

Neko:
Sorry ρε παιδια αλλα εχει γινει κουραστικο :( Εδω πιστευω ειμαστε γιατι ολοι αγαπαμε αυτο το ρημαδι το ΜΧ5!! Και οχι να γινονται αυτες οι "κοντρες" μεταξυ μας.Ας ληξει αυτο και τοσα αλλα οσο ειναι νωρις.

Ξάδελφος:
Ακομη τσακωνεστε?.

leonidas11b:

--- Quote from: Ξάδελφος on November 18, 2009, 11:24:06 PM ---Ακομη τσακωνεστε?.

--- End quote ---

Δεν τσακωνόμαστε καρντία μου! :P

Υ.Σ. Ζήτω συγνώμη αν γίναμε κουραστικοί με τα ανούσια αυτά πόστ μας. :-X

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version