!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
jSkyline:
--- Quote from: xenos on November 18, 2009, 04:03:38 PM ---
--- Quote from: VasmaV on November 18, 2009, 02:46:23 PM ---ουφ! ρε παίδες εγώ κουράστηκα να σας διαβάζω, εσείς δεν κουραστήκατε να τα γράφετε;
--- End quote ---
Συμφωνώ σε κάποιο βαθμό με αυτό, αλλά...
--- Quote from: VasmaV on November 18, 2009, 02:46:23 PM ---ενα τόπικ ήταν με λανθασμένες πληροφορίες, δεν έγινε και κάτι που κλειδώθηκε, μην το κάνουμε το θέμα μεσανατολικό
--- End quote ---
--- Quote from: jSkyline on November 18, 2009, 02:39:01 PM ---Οταν εσυ αναζητας μια πληροφορια απο εδω μεσα και καποιος σου απανταει θα ηθελες αυτη η πληροφορια που σου δινει να ειναι λανθασμενη ??? Μαλλον ΟΧΙ...
--- End quote ---
σόρρυ αλλά με τη λογική του Γιάννη θα πρέπει να υπάρχει ένας μηχανικός εδώ ως mod και να κρίνει και όταν λέω εγώ πχ. "με τη λίγη απόκλιση που έδωσα μπροστά μου φάνηκε καλύτερο το τιμόνι και πιο ελαφρύ" να βγαίνει και να λέει: "το ποστ διαγράφηκε γιατί δίνει λανθασμένες πληροφορίες". Trial and error? ::-
--- End quote ---
Το συγκεκριμενο τοπικ το εχεις διαβασει η οχι ??? Το τοπικ λεει χωρις καμια λογικη βαση οτι ολα τα ΜΧ ανακοινωνουν ουσιαστικα χαμηλοτερες ιπποδυναμεις και το μεταδιδει σαν πληροφορια, χωρις καμια τεκμηριωση, εκτος αν θεωρεις τεκμηριωση τα γραφομενα σε αλλα φορουμ, οπου ο καθενας μπορει να λεει το μακρυ και το κοντο του.
--- Quote ---μου φάνηκε
--- End quote ---
Οταν χρησιμοποιεις αυτη την λεξουλα τοτε σημαινει οτι μιλας υποθετικα αρα και μονο που το γραφεις σημαινει οτι ζητας την γνωμη των αλλων γιατι δεν εισαι σιγουρος.
--- Quote ---Επειδή το διάβασα σε άλλο forum και σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια forum οι δεν τα γνωρίζουν αποφάσισα να τα ανεβάσω για να ενημερωθούμε και κάποιοι από εμάς να χαρούν.
--- End quote ---
Οταν ομως γραφεις κατι τετοιο ουσιαστικα ειναι σαν να εχεις καποια τεκμηριωση και γεματος ενθουσιασμο νομιζεις οτι εκανες ΤΗΝ ανακαλυψη!!! Ισχυει κατι τετοιο ???
Και παλι ομως αντι να ασχοληθείτε με το δασος ασχολείστε με το δεντρακι γιατι αν παρατηρησεις καλυτερα θα δεις οτι το λαθος του τοπικ δεν ηταν μονο η εσφαλμενες πληροφοριες.
XrhstosZ:
πως παει nb 1.6 μαμα vs clio 1200cc turbo 114bhp ελαφρως πισω ειμαστε η τρωμε καροτσες? :)
xenos:
Μισό λεπτό Γιάννη για παίζουμε με τις λέξεις... :nod:
--- Quote from: jSkyline on November 18, 2009, 04:19:27 PM ---Το συγκεκριμενο τοπικ το εχεις διαβασει η οχι ??? Το τοπικ λεει χωρις καμια λογικη βαση οτι ολα τα ΜΧ ανακοινωνουν ουσιαστικα χαμηλοτερες ιπποδυναμεις και το μεταδιδει σαν πληροφορια, χωρις καμια τεκμηριωση, εκτος αν θεωρεις τεκμηριωση τα γραφομενα σε αλλα φορουμ, οπου ο καθενας μπορει να λεει το μακρυ και το κοντο του.
--- End quote ---
Νομίζω ότι ο Λεώνιδας δεν ενοχλήθηκε για το κλείδωμα, αντιθέτως είπε οκ. Εμένα προσωπικά με ενόχλησαν (ως 3ο) τα:
--- Quote from: jSkyline ---Μαλλον θα συμφωνησω οτι λιγο πολυ θα ειπωθουν π@π@ρ...ς.
--- End quote ---
Ο λεωνίδας σου έγραψε αυτό:
--- Quote from: Λεωνίδας ---Ρε guys να σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ότι δεν ανέβασα το συγκεκριμένο τόπικ για να κάνουμε ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ με άλλα αυτοκίνητα αλλά για να μας ενημερώσω και να δούμε εάν αυτά που αναφέρονται σε άλλα πιο ψαγμένα σε τέτοια θέματα φόρουμ είναι αληθές συγκρίνοντας τα με άλλες δυναμομετρήσεις από το φόρουμ μας!
Βεβαία όπως αναφέρθηκε και παραπάνω από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο αλλάζουν κατά πολύ οι αριθμοί!
Γι 'αυτό θα ήθελα ότι λέμε να είναι τεκμηριωμένο!
--- End quote ---
που έρχεται στα λόγια σου (για τεκμηρίωση κλπ) και εσύ απαντάς:
--- Quote from: jSkyline ---Απο την αρχη θεωρησα το τοπικ βλακωδες,...
Εννοειται οτι το ανουσιο αυτο τοπικ κλειδωνεται
--- End quote ---
==============================
Στο 2ο σκέλος:
--- Quote from: jSkyline ---
--- Quote ---μου φάνηκε
--- End quote ---
Οταν χρησιμοποιεις αυτη την λεξουλα τοτε σημαινει οτι μιλας υποθετικα αρα και μονο που το γραφεις σημαινει οτι ζητας την γνωμη των αλλων γιατι δεν εισαι σιγουρος.
--- End quote ---
Από τη στιγμή που είμαι άνθρωπος και όχι μοιρογνωμόνιο, μπορώ να μεταφέρω μόνο την αίσθησή μου. Αλλιώς ας βάζουν όλοι στοιχεία τηλεμετρίας.
--- Quote from: jSkyline ---Και παλι ομως αντι να ασχοληθείτε με το δασος ασχολείστε με το δεντρακι γιατι αν παρατηρησεις καλυτερα θα δεις οτι το λαθος του τοπικ δεν ηταν μονο η εσφαλμενες πληροφοριες.
--- End quote ---
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι υπερβάλλεις. Το wikipedia έχει ήδη γίνει από κάποιον κ αυτό δεν αλλάζει. Το ότι κάποιοι είναι "παλιοί" κ ευχαριστημένοι είναι μεν νοοτροπία στρατού (φτου φτου μακρυά από εμάς) αλλά όχι πάντα σωστή.
Όλα τα παραπάνω στα λέω με καλή διάθεση κ όχι για να σε πικάρω. Απλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι οποιος γράφει εδώ δεν είναι πάντα όπως τον έχεις στο μυαλό σου. (ηλικία, μόρφωση, γνώσεις, κλπ. :nod: )
Όλα τα παραπάνω: food for further thought. Over & out από εμένα, σόρρυ για το σεντόνι. :axe:
stathis:
στην τελικη αυτο εκρινε ο jskyline και αυτο εκανε (και για μενα ορθα το εκανε ετσι οπως δημοσιευθηκε και με το περιεχομενο που ειχε το τοπικ)
και μαλιστα πηρε αυτη την αποφαση γιατι εχει εξουσιοδοτηθει απο την ιδρυτικη ομαδα του mymx5 για να παιρνει τετοιες αποφασεις εφοσον και καθε φορα που ο ιδιος τις κρινει σκοπιμες
το να επιμενουμε σε συζητησεις και να πιανομαστε απο λεξεις μαλλον καταληγει σε αυτο που γραφει στην υπογραφη του ο xenos
goode chris:
--- Quote from: XrhstosZ on November 18, 2009, 04:24:44 PM ---πως παει nb 1.6 μαμα vs clio 1200cc turbo 114bhp ελαφρως πισω ειμαστε η τρωμε καροτσες? :)
--- End quote ---
Κοίτα NC 1.8 με clio 1.2 turbo 100bhp όλα μαμά το προβάδισμα είναι υπέρ του πρώτου. Αλλά το τουρμπάκι του δίνει καλές εκκινήσεις και στην αρχη πετάγεται προφυλαχτήρα. Μόλις το nc ανεβάσει [άνω από 4κ στροφές το cliaki μένει πίσω αισθητά. Ξεφουσκώνει στα ψηλά η τουρμπίνα του κ δεν έχει άλλο.
Θα ήταν ενδιαφέρον με ένα nb 1.6 πάντως!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version