!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (135/299) > >>

spoumi:
Εγώ πάντως Γιάννη και Γιώργο βλέπω κάθε μέρα ένα γαμάτο αμάξι κοντά στο σπίτι μου..Απίθανο..Ένα κόκκινο είναι..Α! και είναι ακριβώς έξω από το σπίτι μου..Να δεις πώς το λένε... κάπως nx-5 όχι όχι mx-5 το λένε :P :P :P

jSkyline:

--- Quote from: george 1323 on November 17, 2009, 10:22:02 AM ---Kαλα κ εγω που περναω απο την αμφιθεας τα βλεπω ολα μαζεμενα στον stoumpo(μαντρα αυτ/των) δεν λεει κατι αυτο ρε συ γιαννη...ποσα 430 εχουν πουληθει ελλαδα κ ποσα evo,ετσι θα το συγκρινουμε,,, :D

--- End quote ---
H αληθεια ειναι οτι δεν αναφερθηκα σε αμαξια που βλεπω σε μαντρες, αλλα σε αμαξια που κυκλοφορουν στον δρομο, επειδη δεν ζουμε στα 80ies τετοια αμαξια δεν ειναι και ιδιαιτερα σπανια, ο λογος που ανεφερα το παραδειγμα με ιδιοκτητη Ενο, ειναι γιατι ενα βελτιωμενο Ενο μπορει να κοστισει τα ιδια η και περισσοτερο απο μια μτχ 430.
Την σπανιοτητα που λες δεν την αναφερω καν μιας και δεν ειναι LE edition αυτοκινητα, αλλα μαζικης παραγωγης. Και το China Motors Scheo δεν το συναντας συχνα στο δρομο αλλα δεν ασχολεισαι και μαζι του (με εξαιρεση τον Dimsaba που νομιζω καπου εχει βαλει και μια φωτο απο ενα τετοιο εδω μεσα :P !!!)

option-D:

--- Quote from: xenos on November 17, 2009, 10:23:32 AM ---
--- Quote from: jSkyline on November 17, 2009, 09:44:11 AM ---Θα συμφωνησω οτι το παραδειγμα με το Starlet ειναι λιγο ατυχες, ακομα και αν η 430 μετραει κολωνες το starlet δεν θα γυρισει να το κοιταξει κανενας αλλος περα απο τους μακρινους συγγενεις τις αυστραλιας!

--- End quote ---

mx5 - m3
starlet - 430
==========
Το 2ο λίγο πιο τραβηγμένο για να δώσει την υπερβολή του πράγματος, αλλά ατυχές?  ::-

--- End quote ---

Όντως.. Πολύ ατυχές με το starlet (τρομάρα σας)..
Δεν θα λέγατε το ίδιο και για ένα pug 106..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7a3xPTzR10o[/youtube]

Το έχω ξαναβάλει το βίντεο αν και δεν είμαι καθόλου fan των rallye (παρ' όλο που έχω περάσει εφιαλτικές στιγμές μέσα σε 2 πολύ δυνατά)..
Είναι βέβαια η εξαίρεση στον κανόνα αλλά ποτέ μη λες ποτέ..

Basilmx5:
ΔΗλαδη ανεβηκε στο youtube βιντεακι που το τραβαγανε μεσα απτο φεραρικο, που τους εριξε απο 2ερες 3ες δε ξερω, που ειπαν αυτα που ειπαν μετα, κ παρολαυτα το ανεβασανε?
Δεν ακυρωνω το peugeot, υπαρχουν μερικα που πυροβολανε πραγματικα... κ οι κατοχοι τους ειναι κ οδηγαρες με παιδεια οδηγικη, αλλα ετσι οπως παμε θα το ριξουμε στο dragster... δεν ειναι η οδηγηση μια ευθεια γραμμη.. σε overall καταστασεις πως παμε?

xenos:
The ball was lost...  :nod:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version