!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (136/299) > >>

jSkyline:

--- Quote from: mx5mk1 on November 17, 2009, 10:45:01 AM ---
--- Quote from: philosopher on November 17, 2009, 10:34:55 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on November 17, 2009, 10:28:57 AM ---Θα πεταξει...

--- End quote ---

--- Quote from: gianic on November 17, 2009, 10:31:34 AM ---Θα σπασει

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

:excited: :coolio: :girlie: :gl:

--- End quote ---

--- Quote from: mx5mk1 on November 17, 2009, 10:47:37 AM ---μπορούμε άνετα να κεράσουμε τσαγάκι και φεραρικό .....  αν είναι παρκαρισμένο 

:excited:

--- End quote ---
Μπορουμε να ζησουμε και χωρις τετοιου ειδους σχολια που πηδανε ολη την συζητηση...
Φιλικα,
Γιαννης

george 1323:
Εγω ειμαι fan των rallye γιατι ηταν το προηγουμενο αυτ/το κ το ειχα σχεδον αγωνιαρικο με 160+ hp,αλλα τι να συγκρινω τωρα με το 430....ντρεπομαι,πως το λενε.... :hilarious:Γενικα ομως για την κατηγορια.. πυροβολουσε.. :guns:

jSkyline:
Maranello vs civic psilou

Η συγκεκριμενη κοντρα εχει επαναληφθει 10αδες φορες και το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο, οι 2 οδηγοι/ιδιοκτητες ειναι φιλοι μου, εννοειται οτι προτιμω το πανεμορφο 550 αλλα το civic του Γιαννη ειναι παντα μπροστα, ΤΕΛΟΣ.
Οταν ομως το Ferrari ανοιξε με Honda NSX και ενα RX7 FD και τα 2 απιστευτα περιποιημενα που εχουν κοστισει σαν αγορα και parts πολυ περισσοτερο απο την Ιταλιδα τοτε sorry κιολας αλλα πρoτιμουσα με 1000 τα γιαπωνεζακια και ας μην παρκαρουν πρωτη μουρη στα club's!

leonidas11b:

--- Quote from: Tsirwnakos on November 17, 2009, 12:41:36 PM ---Λοιπον χτες το βραδυ σε γνωστη καγκουροβολτα...(Ribas κ μετα λαιμο) κατεβαίνωντας σκαει πίσω μου mk2 κυπαρισσι...
Λεω κανε δεξια μηπως ειναι καποιο απο τα παιδια... Με περναει κατεβαζωντας κ βλεπω γυναικα... Sorry κοριτσια αλλα λεω καλα αστο δεν ασχολουμαι...
Ελα ομως που με περιμενει κ μου λεει ωραίο θόρυβο κανει αλλα πολυ χαλαρα το πας... :zalistika: :o
Ε τι να κανω κατεβαζω κ εγω κ την παιρνω στο κυνηγι.... Περναω μπροστα κ αρχιζει κ με κυνηγαει χωρισ να φτανει... Μας πιανει φαναρι μπροστα στο ελληνικο κ μου λεει τα παμε κ αποο πρωτες??? Της λεω το ξεκινασ??? Κ λεει κτ κανω... Αντε λεω κ εγω παμε...
ΟΚ κτ εκανε αλλα οχι κτ αρκετο... Κ στο επομενο φαναρι μου λεει το θεικο...Μου δειχνει ενα αυτοκολλητο απο το miata κ μου λεει αυριο ελα γραφεια να σε γνςρισουμε... Της δειχνω το αυτοκολλητο που μου δωσαν τα παιδια προχτεσ κ ακομη δεν εχω αξιωθει να κολλησω κ της λεω ασε εμεισ ειμαστε γαμω την παρεα κ δεν αλλαζω αμα θεσ ελα εσυ σε μας... Κ απανταει δεν μασ α λες καλα αλλα δερν πειραζει κ σηκωθηκε κ εφυγε...
Ξενερωσε η γυναικα.... Mymx5 RULES!!!!!!!!!!!!!!

--- End quote ---

Δηλαδή mymx5 και ξερό ψωμί! :tease: :yeah: :finger:

mx5mk1:

--- Quote from: jSkyline on November 17, 2009, 11:15:23 AM ---
--- Quote from: mx5mk1 on November 17, 2009, 10:45:01 AM ---
--- Quote from: philosopher on November 17, 2009, 10:34:55 AM ---
--- Quote from: Basilmx5 on November 17, 2009, 10:28:57 AM ---Θα πεταξει...

--- End quote ---

--- Quote from: gianic on November 17, 2009, 10:31:34 AM ---Θα σπασει

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

:excited: :coolio: :girlie: :gl:

--- End quote ---

--- Quote from: mx5mk1 on November 17, 2009, 10:47:37 AM ---μπορούμε άνετα να κεράσουμε τσαγάκι και φεραρικό .....  αν είναι παρκαρισμένο 

--- End quote ---
Μπορουμε να ζησουμε και χωρις τετοιου ειδους σχολια που πηδανε ολη την συζητηση...
Φιλικα,
Γιαννης

--- End quote ---

Δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσουμε Γιάννη ! κάθε ιδιαιτερότητα είναι σεβαστη!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version