!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
leonidas11b:
--- Quote from: Liakos on November 05, 2009, 10:33:12 AM ---Βολο στο 505 ΤΠ. Δε νομιζω να λουφαρα Γιωργο....Ειμαι σιγουρος οτι εκει μας περιμενουν στρ@τοκ@υλοι ανωτεροι κ "παλιοι" πως κ πως κ ψαχνουν αφορμες για να μας πιουν το αιμα.Δε θελω να δωσω δικαιωμα σε κανενα.
--- End quote ---
Τώρα που θα πας Βόλο να κάνεις παρέα με τον Κοτσόβολο!! :giveheart: :llol:
:hilarious:
Να μην σου λείπει το Μουχου σου! :'(
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τους Στρατιωτικούς εκεί!
Είναι κάλοι οι βόρειοι! :exaclty:
Liakos:
--- Quote from: Kotsovolos on November 05, 2009, 10:37:38 AM ---
--- Quote ---Ένα από τα κοντινά: Ιωλκός - Μακρυνίτσα (όχι μέσω Πορταριάς).
--- End quote ---
ομολογω πως αυτη τη διαδρομη μονο την κατεβαινω...ποτε δεν εχω ανεβει...και λογικο το βρισκω να μην πηγαινε το κορολα αφου εχει τεραστια κλιση και ειναι ολο φουρκετες.Σε τοσο ανηφορικη διαδρομη αναρωτιεμαι αν θα τα βγαζει περα και το μιατακι :????:...θα το εξακριβωσω συντομα και θα σου πω ;)
--- End quote ---
Εσυ αποπανω βαλτος εισαι?Δυστυχως δε θα εχω το μιατα να "ξεχαρμανιαζω" στις εξοδους μου στο Πηλιο. :'( Λογω αλλαγων στον "στολο" της οικογενειας θα το χρειαζεται ο bro για να πηγαινει σχολη...Αντι να κανει λοιπον αναβασεις στο ομορφο Πηλιο θα πηζει στην κινηση στον περιφεριακο. ::-
Γιωργο οχι.Πλεον οι Πεζοναυτες παρουσιαζονται στο Βολο.Εκει ειναι το Κεντρο Νεοσυλλεκτων κ αφου ορκιστεις κ περασεις κ τα ΠΕΝ στελνουν Αυλωνα εμας τους "νοτιους" κ δε θυμαμαι που τους βορειους.
Για το Βολο ακουω τα χειροτερα.Τοσο απο παιδια που υπηρετουν εκει ή που εχουν υπηρετησει ή απο γνωστους στρατιωτικους...Δε μασαμε ρε.Θα παω να τους τρελανω ολους. :P Κ αν δω τα ζορια δηλωνω μεση/ψυχολογικα κ εφυγα σουμπιτος... ;) Αν κ δε νομιζω.Σιγα....
george 1323:
Καλο κουραγιο Λιακο,δεν ειναι τιποτα παντως....σε 9 μηνες θα εισαι... :hello:
leonidas11b:
--- Quote from: Liakos on November 05, 2009, 10:47:05 AM ---.............Κ αν δω τα ζορια δηλωνω μεση/ψυχολογικα κ εφυγα σουμπιτος... ;) Αν κ δε νομιζω.Σιγα....
--- End quote ---
Οοοο ρε κάτι παλικάρια!
:hilarious:
Δεν είναι τίποτα ρε ο Στράτος οπού κι αν σε στείλουν!
12 μηνάκια * είναι θα περάσουν!
Στα @@ σου!
*12μήνες δεν ΕΙΝΑΙ ή άλλαξε και αυτό?
edit: Άλλαξε τελικά σε 9!
nmwisima:
Πάλι τα ίδια με το στρατό...
Δήλωσε από τώρα μέση/άκρη/κέντρο ό,τι σκατά θες, αρκεί να περάσεις καλά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version