!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (105/299) > >>

george 1323:
Λιακο πιαστηκες λιγο κωτσος.Αν ρωταγες θα σου ελεγα να μην βγαλεις κ μολις μπεις μεσα θα σας πηγαιναν αυτοι να βγαλετε κ θα κανατε κ λιγο λουφα..... ::- τελικα που παρουσιαζεσαι? :????:

xenos:
+1 στον george. Πας μετά ή από πριν στο 401.  :coolio:

Το ΓΕΣ είναι καλό μόνο για τα μεγάλα βύσματα (σούκο κλπ)

Liakos:
Βολο στο 505 ΤΠ. Δε νομιζω να λουφαρα Γιωργο....Ειμαι σιγουρος οτι εκει μας περιμενουν στρ@τοκ@υλοι ανωτεροι κ "παλιοι" πως κ πως κ ψαχνουν αφορμες για να μας πιουν το αιμα.Δε θελω να δωσω δικαιωμα σε κανενα.

A1D3L:

--- Quote from: george 1323 on November 05, 2009, 10:21:43 AM ---Λιακο πιαστηκες λιγο κωτσος.Αν ρωταγες θα σου ελεγα να μην βγαλεις κ μολις μπεις μεσα θα σας πηγαιναν αυτοι να βγαλετε κ θα κανατε κ λιγο λουφα..... ::- τελικα που παρουσιαζεσαι? :????:

--- End quote ---

+1000!! Ποτέ πριν. Εγώ είχα βγάλει βέβαια γιατί δεν ήξερα, αλλά λόγω κάποιων άλλων εξετάσεων που σου κάνουν για να βεβαιώσουν ότι έχεις όλα αυτά που τους δηλώνεις την μέρα που μπαίνεις, πήγα με λεωφορειάκι και καμιά 10αρια ακόμη στο στρατιωτικό της Θεσσαλονίκης  (λόγω Κιλκίς) και μάλιστα 2 φορές (δεν τα πρόλαβα όλα σε μία). Ζωάρα!!  :llol: Δύο πρωινά αγγαρειών χαμένα (κρίμα) και βόλτα, χαζολόγημα μέχρι να τελειώσουν όλοι με τις εξετάσεις τους. Μην τους πάθουμε και τίποτα, τους μείνουμε στα χέρια και μάς πληρώνουν για ανθρώπους...

--- Quote from: Liakos on November 05, 2009, 10:33:12 AM ---Βολο στο 505 ΤΠ. Δε νομιζω να λουφαρα Γιωργο....Ειμαι σιγουρος οτι εκει μας περιμενουν στρ@τοκ@υλοι ανωτεροι κ "παλιοι" πως κ πως κ ψαχνουν αφορμες για να μας πιουν το αιμα.Δε θελω να δωσω δικαιωμα σε κανενα.

--- End quote ---
Ηλία το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι ισχύει. Δεν δίνεις δικαίωμα. Την βόλτα λόγω μυωπίας π.χ. ή αν έχεις κάνει κάποια επέμβαση θα την κάνεις στο νοσοκομείο για διασταύρωση στοιχείων. Οπότε, μπορεί απλώς να κέρδιζες καμιά ακόμα day off  :)

george 1323:

--- Quote from: Liakos on November 05, 2009, 10:33:12 AM ---Βολο στο 505 ΤΠ. Δε νομιζω να λουφαρα Γιωργο....Ειμαι σιγουρος οτι εκει μας περιμενουν στρ@τοκ@υλοι ανωτεροι κ "παλιοι" πως κ πως κ ψαχνουν αφορμες για να μας πιουν το αιμα.Δε θελω να δωσω δικαιωμα σε κανενα.

--- End quote ---
Μην τρελενεσαι Λιακο,θα μπεις στο πνευμα σιγα σιγα :gl:Δεν υπαρχει πλεον Κ.Ε.Ε.Δ.?Πατε κατευθειαν στην μοναδα? :????:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version