!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
option-D:
--- Quote from: GENERAL on October 25, 2009, 12:25:08 PM ---Καλοταξιδο Κατερινα και να προσεχεις μια και ο καιρος δεν βοηθαει ωστε να χαρεις το 100% απο αυτο που μπορει να σου δωσει!!!
--- End quote ---
Όντως.. Δεν βοηθάει να χαρείς το mx5 μόνο 100%..
Βοηθάει να το χαρείς 200% >:-
Konstantinos:
Ναι ρε Χάρη!!Όντως!!200% ;) ;)Θυμάμαι τη πρώτη μου βόλτα σε βροχή ενώ το έστρωνα.... :punish:
Liakos:
Λεωνιδα πολυχρονος. :)
--- Quote from: nmwisima on October 25, 2009, 12:21:03 PM ---Τι το συλλεκτικό έχει?
--- End quote ---
Εχει συλλογη με αγριες πεταλουδες στο πορτ παγκαζ...Περα απο την πλακα κατι τετοιοι χαρακτηρισμοι θα με απετρεπαν με το καλημερα απο το να ασχοληθω με μια τετοια αγγελια κ ας ηταν αξιολογο τελικα το αμαξι.Βεβαια δικια του ειναι η αγγελια του ανθρωπου, οτι θελει γραφει. :)
Konstantinos:
:llol: :llol:Πεταλούδες...καλό! Όχι ρε σεις! Ό,τι πλερώσουμε παίρνουμε! Τα 17.000 του έχει το καινούργιο μτχ με τα 7.000€ είναι μια διαφορά για έναν που απλά θέλει να σκίσει το αμάξι (και με τα 10000 σιγά σιγά να το κάνει θεριό ανήμερο!) Οι borbet όντως έχουν βάρος, με μια Rota όμως.... :exaclty: Α και ένα πίσω τζαμάκι γιατί δεν είδα να έχει! :???:Βέβαια μετά το παντρεύεσαι και κάνεις και οικογένεια παρέα και έχεις και τέλη αυξημένα. Αχιλλέα ποια bucketάκια είανι ρε συ? Αυτό το "φθηνιάρικα" πέτυχε μια ευαίσθητη χορδή μου :P :P
teooik:
Ήθελα να τραβήξω καμμιά φωτό το ΣΚ να φτιάξω επιτέλους την παρουσίαση του μουχου μου, που καιρός για τέτοια..Με φωτογραφική για υποθαλάσσιες λήψεις,κάτι μπορεί να γινόταν.. :tease:
Άσχετο(θα μου πεις το από πάνω ειναι σχετικό;τέσπα): Νερό στο αμάξι που βάζουμε? :yawn: Το ψυκτικό κινητήρα FL22 που γράφει το βιβλιαράκι να υποθέσω κάνει τη δουλειά του νερού?? (πως φαίνεται ότι είμαι γνώστης ο άτιμος! :moutza: )
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version