!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Neko:
Kωσταντινε απο την ωρα που εδειξες το ΝΑ απο την αγγελια ψαχνω να βρω στο δικο μου που ειναι ιδιο μοντελο το:1. ESP??? 2. Tα μπροστινα airbag 3. Τα πλαινα airbag????? 4.Ηλεκτρικοι καθρεπτες??5. Και την ηλιοροφη πανω στην κουκουλα :llol: Ημαρτον πια και ειναι και μαντρας, δηλαδη επαγγελματιας!!!
option-D:
Καλά, ηλεκτρικούς καθρέφτες δεν έχουν τα NAFL; :-\
Και το συγκεκριμένο έχει AIR-BANG.. Δηλαδή κάποτε είχε air bag το οποίο έκανε BANG, έσκασε, πώς το λένε και τώρα δεν έχει τίποτα..
:tease:
Konstantinos:
Αντε με πείσατε παλιόπαιδα! Δεν θα κάνω τη τράμπα :punish:!! Μούφα η αγγελία! Γιατί ρε Νεκτάριε?Το τζάμι που λείπει σαν ηλιοροφή δουλεύει!
Neko:
:llol: :llol: Ναι ρε Κωνσταντινε αυτο δεν το σκεφτηκα :good:
Liakos:
--- Quote from: teooik on October 25, 2009, 01:18:01 PM ---Άσχετο(θα μου πεις το από πάνω ειναι σχετικό;τέσπα): Νερό στο αμάξι που βάζουμε? :yawn: Το ψυκτικό κινητήρα FL22 που γράφει το βιβλιαράκι να υποθέσω κάνει τη δουλειά του νερού?? (πως φαίνεται ότι είμαι γνώστης ο άτιμος! :moutza: )
--- End quote ---
Στο ψυγειο μπαινει μονο ψυκτικο τυπου FL22.Σε μια περιπτωση αναγκης μπορεις να χρησιμοποιησεις κ "απλο" παραφλου, αλλα δε θα εχει τις ιδιες ιδιοτητες κ κυριως την ιδια αντοχη με το τυπου FL22.Νερο βαζεις μονο στο παγουρι για τους υαλοκαθαριστηρες με λιγο σαπουνακι. :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version