!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (59/299) > >>

MANT:
Ειναι σαν  να βλεπω το ολο σκηνικο μπροστα μου. Ο Σπυρος φτιαχνει καμια 20αρια καφεδες και ολοι θα εχουμε μια αποψη για το πως πρεπει να γινει....

Πιστευω οτι πρεπει να σταματησουμε εδω τα ΟΦΦ-Τοπικ και να σβησει καποιος αδμιν ολα αυτα που γραφουμε....

Σπυρακο οταν ερθει κανονισε και εμεις εκει θα ειμαστε.... (ειδικα τωρα που πηρα HD camera....  :llol:)

leonidas11b:

--- Quote from: Konstantinos on October 23, 2009, 10:18:05 AM ---
...................Επίσης θέλω επαρκή φωτισμό και μια πρόσεξε τώρα ξανθιά, ψηλή με ...μπιπ... μέτρια προς μεγάλα με στενό σόρτς και bikini για να μαζεύει τις βίδες που θα πέφτουν! Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο :P

--- End quote ---

Αν είναι έτσι έρχομαι και εγώ να μαζεύω τις ροδέλες! :P

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on October 23, 2009, 10:29:28 AM ---
--- Quote from: Konstantinos on October 23, 2009, 10:18:05 AM ---
...................Επίσης θέλω επαρκή φωτισμό και μια πρόσεξε τώρα ξανθιά, ψηλή με ...μπιπ... μέτρια προς μεγάλα με στενό σόρτς και bikini για να μαζεύει τις βίδες που θα πέφτουν! Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο :P

--- End quote ---

Αν είναι έτσι έρχομαι και εγώ να μαζεύω τις ροδέλες! :P

--- End quote ---

Με bikini θα πας?  :llol: :tease:

nmwisima:

--- Quote from: stathis on October 22, 2009, 10:36:48 PM ---ναι οπως το λες

και πολυ καλο παιδι αυτος που το ειχε

τα λέμε που και που

--- End quote ---

Μπορείς να του πεις να μου στείλει τον κώδικα και οδηγίες για το ρολόι κτλ κτλ κτλ σε παρακαλώ :-* :-* :-*

stathis:

<script src="http://www.worldtimeserver.com/clocks/embed.js" type="text/javascript"></script><script language="JavaScript" type="text/javascript">objGR=new Object;objGR.wtsclock="wtsclock001.swf";objGR.color="000000";objGR.wtsid="GR";objGR.width=100;objGR.height=100;objGR.wmode="transparent";showClock(objGR);</script>

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version